#Müslüm gürses yaşadım mı Öldüm mü müzik dinle

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Cevizli Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler : 250g tel kadayıf 1 su bardağı ceviz 100g tereyağ Şerbeti için; 1.5 su bardağı şeker 2 su bardağı su Yarım dilim limon Ramazan geliyor, iftara ne pişirmeli, sahurda ne yemeli derken neredeyse bitirdik Rama..

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi 04:47

Tane Tane Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı Pirinç, 1 Türk kahvesi fncanı Şehriye, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 su bardağı sıcak su, Tuz. Şehriyeli Pirinç pilavını sade pilavdan daha çok severim. Annemin pil..

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu 02:22

Demet Akalın'ın Tarkan Konseri Öncesi Neden Gözleri Doldu

Demet Akalın Ve Okan Kurt Çifti, Geçen Akşam Tarkan’ın Harbiye Konserinde Görüntülendi. Her Sene Megastar’ın Konserini Ön Sıradan İzleyen Demet Akalın, Bu Sene De Geleneği Bozmadı. Tarkan’ı Çok Sevdiğini Dile Getiren Dem..

  • BETA tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin 09:43

Selin Ciğerci Dövmediğime Şükretsin

Uçankuş TV’de yayınlanan Magazin Merkezi programına telefonla bağlanan Selin Ciğerci açtı ağzını yumdu gözünü! Tayyar Işıksaçan ve Elife Yılmaz’ın sunduğu Magazin Merkezi’ne telefon bağlantısıyla katılan Ciğerci, çok ça..

  • BETA tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Ezan Duası 05:37

Ezan Duası

Ezan Duası (ezberlemek isteyenler için çok kolay bir metot) Ezan Duasını Arapça orjinal hattı Türkçe okunuşu ve Türkçe anlamı ile ezberlennArapça okunuşu: Allâhümme Rabbe hâzihi'd-da'veti't-tâmmeh, ve's-salâti'l-kâimeh..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video) 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak - Yalancı (Official Video)

Bir Daha Yak (Yalancı) - Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak Bir de hayat vuruyo..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 339 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri 05:07

Mesneviden Ders Aldım ilahi sözleri

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi **** Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi **** Yüceldim döne döne Umudum hep o güne Giderke..

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı 02:36

Taziye evinde koronavirüse yakalandı, yoğun bakımdan uyardı

Ankara'da kız kardeşinin taziyesine katıldıktan sonra koronavirüse yakalanıp, yoğun bakımda tedaviye alınan Hanife Süslü (70) Vatandaşlar mezarlıklara gitmesinler, kalabalıkların içerisine girmesinler, maskesiz gezmesin..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta 05:14

Sultan 2'nci Abdulhamid'in yaptırdığı mektep, 116 yıldır ayakta

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Karacaören köyünde, Osmanlı padişahlarından Sultan 2'nci Abdülhamid tarafından yaptırılan Sıbyan Mektebi zamana meydan okuyor. Tarihi mektep, bugünlerde ise müze ve köy konağı olarak kulla..

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor 08:10

Kimseyi Muhtar Olduğuna İnandıramıyor

Bursa'da renkli kişiliğiyle öne çıkan köy muhtarı, kimseyi muhtar olduğuna inandıramıyor. Gemlik ilçesinin Karacaali köyü muhtarı Göksel Noca (52), renkli kişiliğiyle ön palana çıkıyor. Rengarenk giyinen, şarkı söyleyen ..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:34

Çalınan Kimlik Kartını Çıkartmak İçin Gitti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Antalya’da yüzde 40 bedensel engelli Hüseyin Oğan (46), cüzdanını çaldırdıktan sonra kimliğini çıkartmak için gittiği nüfusta, kendi kimlik bilgilerinde ölen çocukluk arkadaşının fotoğrafını gördüğünü iddia etti. Neye uğ..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliyor 04:06

Sağlık Çalışanı 19 Kilometre Uzaklıktaki İş Yerine Koşarak Gidip Geliy

2004 yılında bir yakının koşmaya teşvik etmesiyle 17 senedir işine koşarak gidip gelen 42 yaşındaki sağlık memuru Musa Akbulut, bu sayede kendini dinç hissettiğini ve işine daha iyi odaklandığı söyledi. Ondokuz Mayıs Üni..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi 00:35

Abd Terör Örgütü Pyd Ele Başı Salih Müslim'e Vize Vermedi

Washington yönetimi terör örgütü PYD'nin elebaşı Salih Müslüm'in vize başvurusunu reddetti. Vize başvurusu reddedilen Müslim, Washington'da düzenlenen bir konferansa katılacaktı. Programa tele konferansla katılmak zoru..

İzmir'de Sıcaktan Bunalan Erzurumlu 02:27

İzmir'de Sıcaktan Bunalan Erzurumlu

İzmir'de yüksek sıcaklık karşısında krize giren Erzurumlu yerel sanatçı Müslüm Eren tarafından esprili bir dille videoyu hep birlikte izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rock Söyleyen Papağan 02:00

Rock Söyleyen Papağan

Müslüm babanın bir şarkısını söyleyen papağan görmeden şaşırıcam İyi seyirler efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..

İmat Rekani - Kürtçe Halay 10:13

İmat Rekani - Kürtçe Halay

Rıdvan Adıyaman'ın Düğünü Daha fazlası için abone olmayı unutmayın.. yüksekova, yüksekova düğünleri, hakkari düğünleri, arif çoban, koma gel, süper kürtçe müzikler, med music, med müzik, kurdish music, kürtçe halaylar, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan - Çok Ağladım  ( Video Klip ) 04:33

Tarkan - Çok Ağladım ( Video Klip )

Tarkan - Çok Ağladım Dinle Tarkan'ın, DMC etiketiyle yayınlanan, 10 albümünde yer alan Çok Ağladım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem Düzenleme: Ozan ..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..