#Müslüm gürses yolcu ile arabacı müzik dinle

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden 49:16

Meyhane Şarkıları 1 - Taş Plak Meyhanesinden

Özellikle Liman kentlerinin vazgeçilmez unsuru olarak ortaya çıkan meyhaneler , şairleri , yazarları , sanatkarları toplumun hemen hemen her kesimini bir araya getiren özel mekanlardır. Yüzyıllardır dünya ölçülerinde mey..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyerek aracını bırakıp uzaklaştı 02:07

Maltepe'de ceza kesilen minibüs şoförü ''Artık kaldıramıyorum'' diyere

Maltepe'de fazla yolcu alan sürücü, koronavirüs denetiminde ceza kesilince minibüsünü bırakarak uzaklaştı. Kartal- Kadıköy hattında çalışan bir minibüs, D100 Karayolu Maltepe mevkiindeki denetim noktasında trafik polisl..

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi 06:12

6 bin tonluk iki gemi, 1600 araç lastiği kullanılarak suya indirildi

Yalova'nın Altınova ilçesinde Norveçli bir firma için üretilen her biri 6 bin 200 ton ağırlığındaki iki yolcu gemisi, 1600 araç lastiği üzerinde 4 günlük çalışmayla suya indirildi. Tersan Tersanesi, Norveçli firmayla an..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş) 03:06

Neşesini Kaybetmemiş İhtiyar Delikanlılar (Sorma Arkadaş)

2 dayımız güzel düet yapmış, bu mutluluk ve eğlence hepimize gelsin izliyoruz. Bu Günler Halimi Sorma Arkadaş Yüreğim Yaralı Gözlerimde Yaş Günlerdir Uykuya Hasret Gözlerim Bu Sevda Ömrümü Yer Yavaş Yavaş Sen Hancı Ben Y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü 00:38

Fildişi Sahili'nde Uçak Kazası, An26 Denize Düştü

Birleşmiş Milletler (BM) adına uçan Valan Air şirketine ait Antonov An26 tipi uçak Fil Dişi Sahili'nde Abidjan kentinden havalandıktan sonra denize düştü. Kesinleşmemiş bilgiye göre, bölgede yoğun fırtına olduğu, uçağın..

  • PengoTV tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı 02:34

Esenyurt'ta 12 Kişi Olması Gereken Minibüsten 35 Kişi Çıktı

Esenyurt’ta koronavirüs salgınını önleme tedbirleri kapsamında toplu taşımada yapılan fazla yolcu uygulamasında bir minibüste oturan 12 yolcu yerine toplam 35 yolcu çıktı. Sürücü hakkında ceza kesilmesi için polis tarafı..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar 04:33

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar

Doğuş - Sevda Yüklü Kervanlar Müslüm Gürses Anısına Dinle Müslüm Baba..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
BABALAR KARIŞTI! 02:40

BABALAR KARIŞTI!

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Meclis grup toplantısında konuşurken arabesk müziğin ‘babaları’ olarak sayılan Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses’i birbirine karıştırdı. Akşener’in “Müslüm baba gibi ‘Batsın bu dünya’ diyorum..

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 02:14

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel)

Mustafa Bozkurt - Hangimiz Sevmedik Şarkı Sözleri Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar..

  • PengoTV tarafından
  • 1.833 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kılıbık Halay Sahnesi 00:15

Kılıbık Halay Sahnesi

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - 4000 Olsa Ne Yapardık 00:35

Kılıbık - 4000 Olsa Ne Yapardık

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - İşe Çiş Karıştı 00:50

Kılıbık - İşe Çiş Karıştı

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık - Sessizlik Ne Güzelmiş 05:20

Kılıbık - Sessizlik Ne Güzelmiş

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Kılıbık- Oğlunun İntikamını Alıyor 05:27

Kılıbık- Oğlunun İntikamını Alıyor

Karısının sözünden çıkmayan Kamil evinden işine işinden evine , evde ise karısının dırdırını dinleyen ama hiç sesini çıkarmayan bir yapıya sahiptir.. Kıt kanaat geçinmektedir.Ev kirasını dahi ödeyemez hale gelir. Ev sahi..

Yasin Obuz - Ala 02:38

Yasin Obuz - Ala

Söz- Müzik: Yasin Obuz - Burak Ünsal - Furkan Gügercin Aranje: Denizkan Boz Mix-Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ömer Berkli -Olcay Kaya- İskender Cem Demirtaş Prodüksiyon : Yiğit Uzunefe D.o.p : Ömer Berkli -Furkan Düz..

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor 04:29

Kocaeli ve İstanbul’u birleştirecek metro hattında çalışmalar sürüyor

Kocaeli’de yapımına devam edilen, tamamlandığında Kocaeli ile İstanbul’u birleştirecek Gebze-Darıca metro hattının inşaatında çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İstanbul ve Kocaeli aras..

Karantinada susuzluk kabusu! 02:59

Karantinada susuzluk kabusu!

İSTANBUL, KAĞITHANE'DE YAŞAYAN ARABACI AİLESİ, KORONAVİRÜS YÜZÜNDEN KARANTİNAYA GİRDİ... KARANTİNANIN BEŞİNCİ GÜNÜNDE EVDE SU BORUSU PATLADI... ALT KOMŞUYA DA SU SIZDI... MECBUREN VANAYI KAPATAN AİLE SUSUZ KALDI... TESİS..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yolcular kurtardı 01:52

Otobüs ücretini yüksek bulup şoföre saldırdı, linç edilmekten yine yol

Antalya'nın Serik ilçesinde yolcu ile şoförün tartışması kavgaya dönüştü. Öfkelenen yolcu otobüsün camlarını kırınca bu kez diğer yolcularda yolcuya tekme tokat saldırdı. O anlar ise cep telefonu ile kaydedildi...

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri 10:09

Prof. Dr. Engin Arık'tan Toryum gerçekleri

Prof. Dr. Arık, 21. yüzyılın madeni olarak gösterilen toryum ile ilgili önemli araştırmalar yapıyordu. Arık’a göre, sadece Isparta’daki toryum rezervi Türkiye’nin yüz yıllık enerjisi ihtiyacını karşılayabilecek kapasitey..