#Müslüm gürses yolcu ile arabacı müzik dinle

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017 03:45

Monaco - Manchester City 3-1 Maç Özeti - Hd 15.03. 2017

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda ilk maçı 5-3 kaybeden Monaco sahasında Manchester City'i 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Stade Louis II'de oynanan mücadelenin 8. dakikasında Kylian Mbappe ile öne geçen Monaco, 2..

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor 01:38

Maltepe'den Gaziantep'e Askeri Sevkıyat Sürüyor

İstanbul'un Maltepe ilçesinden Gaziantep'in İslahiye ilçesine askeri araçların taşınması sürüyor. İslahiye'ye son olarak 20 leopar tank ve askeri personel karayolu ile getirildi. İstanbul'un Maltepe ilçesinde konuşlu 2'n..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti 00:34

Cumhurbaşkanı Kenan Sofuoglunu ve Ailesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu evinde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreni dolayısıyla geldiği Sakarya'da, Sofuoğlu ile görü..

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv - 02:07

Highlights- Anadolu Efes Istanbul-Maccabi FOX Tel Aviv -

Anadolu Efes İkinci Yarıda Jayson Granger ile Yakaladığı İvme ile Rakibi Maccabi FOX Tel Aviv’i Mağlup Etti...

Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle 12:54

Rafadan Tayfa 25.Bölüm İzle

Mert ve Kamil eğlenceli bir şekilde dama oynamaktadır. Sonra mahalle de aralıklı olarak ses ile birlikte sarsıntılar olur. Az sonra bu olayın nedeninin Hayri'nin hıçkırığı olduğu anlaşılır. Tayfa el birliği ile Hayri’nin..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle 1:58:43

Promretheus Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu[değiştir Bir uzay aracı dünyaya gelir, insansı bir yaratık elinde bulunan sıvıyı içerek parçalanmaya başlar ve suya karışır. Onun DNA'sı biyogenez bir reaksiyon başlatır. 2089 yılında, arkeologlar Elizabeth Shaw..

  • Film İzle tarafından
  • 6.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı 00:45

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı

Adı Efsane 9. Bölüm Fragmanı yayında! Hakan ile Sibel yüzleşiyor; Bahar öğretmen ile Tarık'ı hangi tehlike bekliyor?..

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı 01:43

G20 Toplantılarında ABD Çatlağı

G20 ülkeleri maliye bakanları ile merkez bankası başkanlarının Almanya'nın Baden-Baden kentindeki toplantısı ikinci gününde devam etti. Toplantıda para politikası, finans dünyasının istikrarı ve rekabet koşullarının yan..

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi 01:47

El Bab’ta Yaralanan 2 Asker Gaziantep’e Getirildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında yürütülen El-Bab operasyonunda yaralanan 2 asker, helikopterle Gaziantep’e getirilerek tedavi altına alındı. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu ile birlikte yürütülen..

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı 01:06

Wisconsin'de Oyların Yeniden Sayımı Sürprizle Sonuçlandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık seçimini Donald Trump’ın kazanmasının üzerinden haftalar geçmiş olsa da Cumhuriyetçi adayı içine alan tartışmalar sona ermiş değil. Wisconsin eyaletinde oyların yeniden sayılmas..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı 01:37

Doktorlara Sosyal Medya Ayarı

Türk Tabipler Birliği'nden doktorlara ve sağlık kuruluşlarına sosyal medya ayarı geliyor. Hazırlanan 22 maddelik kılavuz ile artık doktorlar hasta gizliliğini ihlal eden görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşamayac..

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek! 02:18

Banu Alkan- Herkes Haddini Bilecek!

Banu Alkan, Hülya Avşar ile ilgili neler dedi? Lerzan Mutlu, Banu Alkan'a Sinema'da, Banu Alkan'a rakip çıkarmaya çalıştılar da ayağını kaydırdığınız birisi oldu mu? diye sordu! Banu Alkan, Hülya Avşar ile anısını da a..

  • ANKA tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri 02:12

İtalya Ligi'nde Haftanın En Güzel Golleri

Milan'ın şampiyonluğu ile biten İtalya Seria A'da nefes kesen bir sezon geride kaldı. Napoli ve İnter'in Milan'ı zorladığı ligte düşen takımlar Sampdoria, Brescia ve Bari oldu. 38 hafta birbirinden ilginç ve keyifli maçl..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı! 08:44

Emine Aydın Kemal Doğuluyu Fena Kızdırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mart 2017 Perşembe günü yayınlanan 100. bölümünde Bahar Candan ile Dilara Taşkın'ın arası bozuldu. Bahar dün Dilara ve Duygu Çevik ile dışarı çıkacakları için erkek arkadaşını da çağırdığını..

  • ANKA tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları 02:58

Kukuli Arkadaşım Eşek Çocuk Şarkıları

Kukuli ve arkadaşları bu kez eğitici çocuk şarkıları ile nesillerin kalbine taht kurmuş Barış Manço’nun en sevilen şarkılarından “Arkadaşım Eşek” ile karşımızda...

Kukuli  Arkandan Ağlar 01:58

Kukuli Arkandan Ağlar

Bu kez sevimli dostlarımız “Arkandan Ağlar” şarkısı ile çocuklarımıza tabaklarında neden yemek bırakmamaları gerektiğini anlatıyor. O halde tabağımızdaki yemekleri yemezsek gerçekten üzülürler mi? Kukuli ile öğrenmeye ha..

Kukuli  Pantomim Şov 00:21

Kukuli Pantomim Şov

Kukuli ve afacan arkadaşları ile yepyeni oyunlar keşfetmeye hazır mısınız? Eğlenceli olduğu kadar öğretici çocuk videolarıyla sevgimizi kazanan kahramanımız ile pantomim öğrenme zamanı! Tiyatro sanatının bir parçası ola..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.901 görüntüleme
  • 8 yıl önce