#Müslüm gürses yolcu ile arabacı müzik dinle

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Anadolu'ya 3.Bölüm 50:12

Anadolu'ya 3.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; Nimet Yalgın ile çocuk hastalıkları hakkında yapılan röportaj ve Türkiye Kalkınma Vakfı'nın Tarsus'ta yürüttüğü tavukçuluk çalışmaları ile ilgili bilgi, röport..

Anadolu'ya 18.Bölüm 56:21

Anadolu'ya 18.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 18. bölümünde; Nevzat Eren ile kırsal alanda sağlık hizmetleri hakkında yapılan röportaj yer almaktadır. Programda ayrıca Kadın Ana dizisinin 8. bölümü, Turizm Folklor Ara..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Anadolu'ya 20.Bölüm 46:41

Anadolu'ya 20.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 20. bölümünde; Mustafa Ayyıldız ile tarımsal üretimde sulamanın önemi hakkında yapılan röportaj ve patates zararlıları ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Prog..

Anadolu'ya 26.Bölüm 51:27

Anadolu'ya 26.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 26. bölümünde; Aytuğ Uyar ile hayvancılık hakkında yapılan röportaj ve besi hayvanlarının beslenmesinde önemli olan kaba yemler ile ilgili bilgiler ve görüntüler yer almakta..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anadolu'ya 27.Bölüm 45:32

Anadolu'ya 27.Bölüm

Nevzat Şenol’un sunuculuğunu yaptığı programın 27. bölümünde; Mustafa Coşkun ile avcılık hakkında röportaj, halk oyunları gösterisi ve Olimpos Beydağları Milli Parkı ile ilgili bilgi ve görüntüler yer almaktadır...

Edirne'nin Tarihi Köprüleri 08:03

Edirne'nin Tarihi Köprüleri

Edirne’nin Meriç, Arda ve Tunca gibi nehirlerinin üzerine kurulan, Fatih Köprüsü, Kanuni Köprüsü, 2. Bayezid Köprüsü, Saraçhane Köprüsü, Gazimihal Köprüsü, Ekmekçizade Ahmet Paşa Köprüsü ve Yeni Köprü ile ilgili bilgiler..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Ateş Hattı 4 Nisan 1994 1:19:53

Ateş Hattı 4 Nisan 1994

Reha Muhtar'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Recep Tayyip Erdoğan ve Melih Gökçek ile belediye başkanlıkları; Murat Karayalçın ve Deniz Baykal ile solda birleşme hakkında sohbet edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı! 07:21

Kemal Doğuludan ŞOK Hareket! Bardakla Suyu Fırlattı!

işte Benim Stilim 7. Sezon 19 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 123. bölümünde Simay Tokatlı podyuma Kerimcan Durmaz'ın asistanı ile çıkınca diğer yarışmacılar bu durumu kıskandı. Bahar Candan, Furkan'ın kendi hayranı ..

  • ANKA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı 01:31

Elazığ'daki FETÖ Operasyonunda 16 Asker Tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Elazığ merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 23 şüpheliden 16'sı tutuklandı. Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafı..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Filiz Akın'dan Soygun 01:48

Filiz Akın'dan Soygun

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır...

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı 01:19

Abd'de Federal Mahkeme Trump'ın Göçmen Yasağını Askıya Aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bir federal mahkeme Başkan Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD’ye girişini yasaklayan kararnamesini geçici olarak askıya aldı. New York federal mahkemesi havaalanl..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi 01:13

Avusturya'da Burka Yasağı Hükümet Programına Girdi

Avusturya’da beş gün süren pazarlıklar neticesinde koalisyon hükümeti yeni programı üzerinde uzlaştı. Sosyal Demokrat Parti ile koalisyonun küçük ortağı muhafazakar Avusturya Halk Partisi, hükümet programlarına aşırı sağ..

Maceracı _ Afyon HD 1:07:57

Maceracı _ Afyon HD

Bu hafta da yerinizden hiç kalkmadan Anadolu’nun çok özel duraklarına uğramayı, şahane sohbetlere eşlik etmeyi ve en orijinal tatları yerinde tanımayı ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Maceracı Afyon gezisini kaçırm..

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti 01:59

Olympiakos 71-73 Anadolu Efes Maç Özeti

Olympiakos 71 - 73 Anadolu Efes THY Euroleague play-off çeyrek final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'u 73-71 mağlup etti ve seriyi 1-1'e getirdi. Lacivert-Beyazlı ekipte Dunston 16, Honeycutt d..

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi 05:06

Sarı Bıyığın Nuri Alçoya Özenmesi

Selma isimli kadın en yakın Selime ile kocasından para koparmaya çalışırken Selime kocası ile Sema'yı daha beter bir tuzağın içne sokar...

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..