#Müslüm gürses yolcu ile arabacı müzik dinle

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Adana'da Feci Kaza Kamerada 01:21

Adana'da Feci Kaza Kamerada

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde güvenlik kamerasına da yansıyan trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Metin Yücel idaresindeki 01 DTN 89 plakalı otomobil, Cırık Mahallesi'nde Bahar Bahçe'nin kullandığı 06 HA 4723 plakalı ..

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti 04:26

Putin, Arama Motoru Yandex'i Ziyaret Etti

Rus girişimcilerin en büyük başarı öyküsü olan arama motoru Yandex'in Moskova'daki ofisini Putin ziyaret ettikten 20 dakika sonra alarm sistemi çalışınca tüm bina acilen boşaltıldı. Putin ziyaret sırasında Apple'ın sesli..

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi 00:41

Trabzonspor Kafilesi İstanbul'a Geldi

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'a geldi.Trabzon'dan kalkan özel uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen bordo-mavili kafileyi bir grup taraftar karşıladı. Taraftarın tezah..

Kediler, Banyo Almak İsteyen Var Mı ?  Amanım Çok Komik 01:36

Kediler, Banyo Almak İsteyen Var Mı ? Amanım Çok Komik

Kedilerin Banyoda Su Korkusu ile Heyecan , Merak ve Korku hepsi birarada. Kedilerin su ile merak ve heyecanın birlikte paylaştıkları an. Yok mu Yıkanan !..

  • Cowboy tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi 01:53

Türkiye'den İlk Yaptırım! Barzani'nin Delegesine Ankara Yasağı Geldi

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk yaptırımı açıkladı: Barzani'nin partisi KDP'nin Türkiye ofisinde bulunan delegesinin Ankara'ya gelmemesi istendi. Başbakan Binali Yıldırım, İran Cumhurbaşkanı Yardımcıs..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

 Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak 08:38

Meryemin Yeni Bölümünde Neler Olacak

Murat Güloğlu ve Mutlu Ulusoy'un sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Kanal D ile Günaydın Türkiye, Meryem dizisinin yıldızı Ayça Ayşin Turan'ı ağırladı. Meryem dizisinin bolca konuşulduğu bölümde, Ayça Ayşin Turan c..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu 01:00

Göçerlerin Zorlu Dönüş Yolculuğu

Yaz aylarında hayvanlarını otlatmak amacıyla Şırnak, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'ten, Bingöl, Erzurum ile Hakkari'deki yaylalara giden göçerler, havaların soğuması üzerine dönüş yoluna geçti. Eşyalarını at ve ..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

Emperyalist Güçlerin Maşası  Barzaniler 14:01

Emperyalist Güçlerin Maşası Barzaniler

Kuzey Irak'ta, ikinci İsrail'i kurmak için referandum yapan Mesud Barzani'nin ailesinin tarihi de karanlık. Barzani ailesi geçmişte de önce Rusya ile işbirliği yapmış ve Osmanlıya karşı ayaklanmış ama başarılı olamamıştı..

Zap Bölgesine Hava Harekatı 01:05

Zap Bölgesine Hava Harekatı

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine dün düzenlenen hava harekatında, terör örgütünce kullanılan silah mevzisi, barınak ile silah ve mühimmat depoları imha edildi. Türk Silahlı Kuvvetlerince, ..

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı 03:46

Bir Günlük Evli Çifti Ölüm Ayırdı

Ordu’da pazar günü düğün yaptıktan sonra pazartesi günü Bartın’a giderken Çankırı’da meydana gelen kaza 1 günlük evli çifti ayırdı. Kazada hayatını kaybeden damat Ufuk Akgün toprağa verilirken, gelin Özge Akgün ise yaşam..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali 02:28

Tarihi Yarımada’da Baklava Festivali

Tarihi Yarımada’da bu yıl 10’uncusu düzenlenen Baklava Festivali, renkli görüntüler oluşturdu. Gaziantep’ten gelen baklava ustaları Altın Oklava Yarışması’nda hünerlerini sergilerken, baklavanın tadına bakmak isteyen vat..

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok  07:22

Tuba Büyüküstünün Sevgilisine Annesinden Onay Yok

Umut Evirgen ile birlikte olan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı bu ilişkiye annesi sıcak bakmıyor. Onur Saylak’tan boşandıktan sonra Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlayan Tuba Büyüküstün’ün yaşadığı ilişkiye annesinden on..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş 01:40

Boyu Sırık Beyni Boş Tut Kulağından Arabaya Koş

Babasına Bak Oğlunu Al başrollerinde Öztürk Serengil, Filiz Akın, Vahi Öz ve Hulusi Kentmen'in yer aldığı 1965 yapımı Türk filmidir.Yakup (Öztürk Serengil) arasıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıkl..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti 00:56

Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti

Tuba Büyüküstün ile bir kafede görüntülenen işletmeci Umut Evirgen, kendisini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesini gasp edilmesi ve tehdit edilmeleri ile ilgili yargılandığı davada beraat etti...

  • ANKA tarafından
  • 561 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emrahın Oğlu Tayfun Erdoğan Sevgilisi Funda Çakırı Ailesinden İstedi 02:19

Emrahın Oğlu Tayfun Erdoğan Sevgilisi Funda Çakırı Ailesinden İstedi

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlenme programında tanıştığı Funda Çakır ile evleniyor. 'Babamdan dolayı kimse bize inanmıyordu, herkes aşkımızı yalan sandı ama biz evleniyoruz' diyen Tayfun ile sözlüsü mayıs ayında nikah ..

  • ANKA tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem  - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı! 04:46

Meryem - Süper Kahramanlar Cemiyetinden İş İlanı!

Burcu ile Güçlü arasındaki yakınlaşma devam ediyor; yaşadıkları olayları birlikte değerlendiriyorlar! Burcu ile Güçlü, arasındaki yakınlaşma devam eder. Burcu'nun uğradığı saldırıda Güçlü vurulduktan sonra ikili, araları..

  • ANKA tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Sahte Tanrının Doğuşu  04:42

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Sahte Tanrının Doğuşu Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themis..

  • ANKA tarafından
  • 2.543 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Maraton Savaşı  04:54

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Maraton Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Dar Boğaz Savaşı 04:56

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Dar Boğaz Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Salako - Biçer Döver 15:31

Salako - Biçer Döver

Emine ağanın kızıdır ve babasına karşı gelmek neredeyse imkansızdır. ... Emine tekrar Salako ile dağlara kaçar. Salako ise Hamido'yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalca..

Salako - Eyvah Salako 11:03

Salako - Eyvah Salako

Emine ağanın kızıdır ve babasına karşı gelmek neredeyse imkansızdır. ... Emine tekrar Salako ile dağlara kaçar. Salako ise Hamido'yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalca..

Salako - Kız Kaçırma 12:20

Salako - Kız Kaçırma

Emine ağanın kızıdır ve babasına karşı gelmek neredeyse imkansızdır. ... Emine tekrar Salako ile dağlara kaçar. Salako ise Hamido'yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalca..

Madem Öyle, Gel Böyle… 05:15

Madem Öyle, Gel Böyle…

Hürriyet'in 'Vize Restleşmesi' ile alakalı sürmanşetinin ilk spotunda şu cümle dikkat çekiyordu: “İlişkilerin hiç bu kadar iyi olmadığının söylendiği ABD ile 20 gün içinde restleşir hale geldik.” Buraya dikkat… Daha üç h..