#Müslüm gürses yıllar utansın müzik dinle

Proloterapi Hangi Hastalıklarda Kullanılır 01:48

Proloterapi Hangi Hastalıklarda Kullanılır

Proloterapi daha çok travmaya bağlı rahatsızlıklarda uygulanır. Bunlar yıllar önce yaşanılan düşme veya çarpmaların yol açtığı, ters hareketle gün yüzüne çıkan ağrılar veya donmuş omuz, tenisçi dirseği, bel fıtığı, diz k..

  • NABIZ tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elleri Ve Ayakları Olmayan Çocuk 04:22

Elleri Ve Ayakları Olmayan Çocuk

Çocukla Herkes Dalga Geçti Çünkü Elleri ve Ayakları Yoktu Fakat Yıllar Sonra Pişman Oldular İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:47

Kalça Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Kalça kireçlenmesi olan kişiler günlük hayatlarında çok uzun süre ayakta kalmamaya, uzun mesafeler yürümemeye ve eğer kilolularsa kilolarını vermeye dikkat etmeliler. Eklem hareketleri gtitikçe kısıtlanacağı için bu kısı..

  • NABIZ tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlülerin Pek Bilinmeyen Reklamları 03:51

Ünlülerin Pek Bilinmeyen Reklamları

Yıllar önce ünlülerin hafızadan silinmiş reklam filmlerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar  Gözlerimde Gece Oldu 03:52

Ebru Yaşar Gözlerimde Gece Oldu

Sevdanın ateşiyle ben bir daha yanmayacaktım Gözüm sende gönlüm sende Böyle kör olmayacaktım Sonra dönüp kendime lanet edip kızmayacaktım Aşk bende sen ellerde hayat geçmez Gözlerimde gece oldu Ne sevdi, ne unuttu..

Ebru Yasar  Zehir oluyor geceler 03:59

Ebru Yasar Zehir oluyor geceler

Aklımda her halin seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek izlerin derin Ateşe atma yanlız bırakma Seninle dolu bu kalbi unutma(2) Zehir oluyor geceler inan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor şuan inan ağlıyorum ..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Ebru Gündeş Yalan 05:23

Ebru Gündeş Yalan

Yalnızlık kolay değil anladım Yüreğim yangınlarda geri dön Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Tükendi bitti artık bedenim Ayrılık ölümden daha zor Kırık dökük bir sal gibi battım ha batacağım Ma..

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım 01:14

Başbakan Yıldırım: ABD'nin Artık Aklını Başına Toplaması Lazım

Başbakan Yıldırım, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'yı desteklemesine ilişkin, NATO'da müttefikimiz, uzun yıllar stratejik ortak diye düşündüğümüz Amerika'nın artık aklını başına toplayıp doğru dürüst bir karar vermesi lazı..

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi 01:57

Terörist Başı 60 Saniyede Paketlendi

PKK'nın kurucusu, terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın, uzun yıllar korunduğu Suriye'nin ardından kaçıp saklandığı Kenya'da düzenlenen operasyonla 60 saniyede uçağa alınıp Türkiye'ye getirilmesinin üzerinden 19 yıl geçti...

Yemekteyiz Hasan'ın Çıldırması 01:00

Yemekteyiz Hasan'ın Çıldırması

Yıllar önce yayınlanan yemekteyiz programını hatırlamamak elde değil. Hele ki sarı bez Hasan'ı hatırlamamak duble imkansız. Yaptığı yemeklerden 4 puan alan Hasan'ın çıldırdığı anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.213 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Homer Simpson'ın Vücut Geliştirme Serüveni 04:05

Homer Simpson'ın Vücut Geliştirme Serüveni

Yıllar sonra kilolarından rahatsız olan Homer vücut geliştirmeye başlar izliyoruz efendim :)..

  • JET TV tarafından
  • 1.217 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam 01:16

Cuma Hutbesine Reklam Alan İmam

Türk Telekom'un yıllar önce özelleştirildiğinden habersiz olan imam, Özel olsa yapmayız da devletin kurumu olduğu için diyerek cuma hutbesi sırasında Türk Telekom'un internet paketinin reklamını yapmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde 04:24

Popstar Reytinglerde Çakıldı Deniz Seki Eleştiri Oklarının Hedefinde

Yıllar önce yayınlandığı dönemde zirveden inmeyen Popstar, büyük umutlarla yeniden başlasa da istediğini bulamadı. Popstar reytinglerde çakıldı...

  • BETA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engin Nurşani  Gülom 05:02

Engin Nurşani Gülom

bu gecede uykulari boldum gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin kaldim gulom gulom gulom senin icin terk etmedim bu diyari kaldim ..

Esengül  Çok Sevdim Suç Sayıldı 05:56

Esengül Çok Sevdim Suç Sayıldı

Çok sevildim suç sayıldı hiç sevmedim kabahat Bir his diyorki bana çek git kendini arat Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıralarım bana gönül yoldaşı Bu dünyada mutluluk üç beş damla gözyaşı Acı hatıra..

Esengül  Taht Kurmuşsun Kalbime 03:46

Esengül Taht Kurmuşsun Kalbime

BIRAKAMAM SENİ BEN YANIMDAN GİDEMEZSİN SEVİYORSAN BENİMLE OTURUP İÇECEKSİN UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN İÇİMDESİN TAHT KURMUŞSUN KALBİME EN GÜZEL YERİNDESİN HER AN SENİ CANIMDA RUHUMDA DUYUYORUM AŞKINLA SARHOŞUM BE..

Etkin  Heves Mi Sandın 05:41

Etkin Heves Mi Sandın

Yıllarca bekledim seni sevdim aşkıma karşılık verirsin diye Yollara bakıp her gün ümitle belki bir gün bana dönersin diye x 2 [Nakarat] x 2 Bendeki bu aşkı heves mi sandın? Üç beş gün sonra biter mi sandın? Böyle b..

100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı 03:02

100 Yıl İçinde Türk Kadınının Değişen Güzellik Anlayışı

YouTuber Nihan, Türk kadınının yıllar içinde değişen güzellik anlayışını yeni videosunun konusu olarak seçmiş. 100 yıllık güzellik anlayışı videoları içinde bizler için en önemli olanını izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 1.200 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:46

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma 01:21

Merhum Erbakan Böyle Uyarmıştı Chp'ye Aldanıp Kuyruğuna Yapışma

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı merhum Necmettin Erbakan yıllar önce CHP'ye karşı milyonları böyle uyarmıştı...

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle 1:34:04

Soytarı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Ethem zamanında ünlü bir cambazdır lakin çaptan düşmüş kendini alkole vermiştir . Yaşam kaynağı oğlu Ali'dir . Ünlü bir türkücü olan ayrıldığı eşi M.Akgün yıllar sonra gelip çocuğunu ister . Ali babacıdır laki..

Etkin  Garip Gönlüm 04:23

Etkin Garip Gönlüm

Nice umutlar varken hayata bombos bakmıs bir mechule es olmus bu garip gonlum. Sevgi sevkat doluyken acılara ugramıs bir zalime es olmus bu garip gonlum. **Nakarat** Severmis sevilmezmis bir anlik bir hevesmis sevgi..

Etkin  Sensizim 05:08

Etkin Sensizim

özlemin basımda dönen pervane gurbet ellerınde öksüzüm canım yoklugun acısı ettı dıvane halımı soran yok sensızım canım..... yel deydi gülüme gönlüm dardadır gündüzler serseri gecem zordadır gecmeyen zamana sabır..

Fatih Kısaparmak  Bu Adam Benim Babam 04:40

Fatih Kısaparmak Bu Adam Benim Babam

Bu adam benim babam Sekiz köşe kasketiyle Omuzunda sekosuyla hey! Cebinde yok parası Bafra'dır cigarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş Bir işçi maaşıyla Bu adam benim babam hey! Ağlama benim babam Ağl..

Fatih Kısaparmak  Mor Salkımlı Sokak 05:28

Fatih Kısaparmak Mor Salkımlı Sokak

Seni düşündüm yine bu akşam üstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar Çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündümde çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yatı..

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey 05:32

Eski İnsanların Yaptığı 10 Garip Şey

Bundan uzun uzun yıllar sonra insanların eskiden yaptığı en garip şeyler arasında internetde bu kadar zaman geçirmek olacak her halde...

  • JET TV tarafından
  • 576 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994) 08:34

Olacak O Kadar - Yozlaşmış Cumhuriyet (1994)

Bir bodrum katında yıllar sonra hayata tekrar gözlerini açan İstiklal Gazisi kendini modern zamanlarda bulunca neydik? ne olduk? karşılaştırması yapıyor.Hele bir de şimdiki zamanı görse herhalde adımını attığı an lanet ..

  • JET TV tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle 1:18:00

Tatlı Hayal 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Yıllar sonra bir iftira sonucu evinden kovduğu eşine oğlunun öğretmemeni olarak kavuşan bir adamın dram öyküsü.filmin köyü adamı tabancayla intihar eden Turgut Özatay.vasat bir konu olmasına rağmen izlenebilir ..

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:42

Antisosyal 2 Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Sam’in bebeğinin çalınmasının üzerinden yıllar geçmiştir. Social Redroom adlı bir web sitesi, virüsten etkilenen kullanıcılar tarafından istila edilmiştir ve Sam bu sitede arama yapmaya başlar. Genç bir kız olan Bean ile..