#Müslüm gürses yıllar utansın müzik dinle

Fatih Kısaparmak  Yazık Olur Ömrüme 05:30

Fatih Kısaparmak Yazık Olur Ömrüme

Güngelirde Benden Bikar mi Bilmem Giderken Sondefa Bakarmi Bilmem Egilmez Boynumu Bükermi Bilmem. Yazık Olur Ömrüme,Yazık Olur Ömrüme Batarmi Bilmem Satarmi Bilmem Bahtimin Günesi Batarmi Bilmem Bualem ikimizi…Yutarmi ..

Gökhan Güney  Gücenme Tanrım 05:10

Gökhan Güney Gücenme Tanrım

Gücenme tanrım, Sen bu kuluna, Gücenme tanrım, Bu isyanıma, Gücenme tanrım, Bir kulun bu kadar zalim olamaz Taştan mı yarattın sen onu tanrım Yaşamak ızdırap çile çekmekse Ben kulun değilim gücenme tanrım Yüre..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Güçlü Soydemir  Vuramam sana 05:33

Güçlü Soydemir Vuramam sana

Zaman geçmek bilmiyor Seni görmediğim an Perde oldun gözümde Heryer karanlık duman. Sensizim bu gece Yine başım duman duman Merak etme sevgilim Kalbimdesin sen heran Vuramam sana Elimi kaldırsamda Kıyamam san..

Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:59

Kaçış Planı 2 Hades Türkçe Altyazılı Fragmanı

Breslin, yüksek güvenlikli hapishaneden kaçışının yıllar sonrasında yeni bir birinci sınıf, kiralık güvenlik gücü oluşturmuştur. Ama takım üyelerinden biri Hades olarak bilinen bilgisayarlı tekno-terör savaş-labirentinde..

Dilber Ve Azim Yılların Sonra Vuslata Ermesi 18:10

Dilber Ve Azim Yılların Sonra Vuslata Ermesi

Kendisi dönemin efsane dizisi avrupa yakası'nın sonradan eklenen karakterlerin ilk sahnelerinden. azim ve dilber aşkının aradan geçen yıllar ve 6 evlilikten sonra tekrardan alevlenmesi yok lan kıvılcım diyek...

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Güllü  Çıldıracağım 05:02

Güllü Çıldıracağım

Bölünür günler acı renklere Ayrılık öyle zor alışamadım.. Mutsuzum yalnızım nerdesin nerde.. Geri dön ne olur çıldıracagım. Yoksun gül kurusu akşamlarımda Yoksun sen muhtacken yoksun yanımda.. Sıgındım çaresiz hat..

Güllü  İki Yakan Bir Olmasın 05:08

Güllü İki Yakan Bir Olmasın

Ben senin saçının teline kıymazdım Her gece öpmeden uykuya dalmazdım Neden beni unuttun neden bana el oldun Böyle bir aşka azrail oldun Aşkımıza ihanetin var Adın kalleş diye anılsın Bu dünyada ben yaşadıkça İki yakan b..

Güllü  Kaybolan Aşk 05:43

Güllü Kaybolan Aşk

uğrunda yanmadımmı ağlamadımmı senin mechul bir gemi gibi sonsuza demir aldın esrarlı bir dünyaya gittin dönmedin sen gittin ardından ben nasıl nasılda yandım bir sevdasız limana sığındı bak deli gönlüm yeleke..

Güllü  Kopamam Senden 03:46

Güllü Kopamam Senden

Sanki dağlar yıkıldı,Üstüme çöktü dünya O an ölmek istedim sevmiyorum dedin ya Sensizliğin korkusu içime doldu birden Dağ Gibi hayallerim devrildi yüreğimden Unut demek çok kolay gelde bana sor birde Sanki sevdan k..

Güllü  Nereden Sevdim O Zalimi 03:48

Güllü Nereden Sevdim O Zalimi

Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yakıp gitti Nereden sevdim ..

Merhum Sabancı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Anlatmıştı 00:25

Merhum Sabancı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Böyle Anlatmıştı

Merhum İş Adamı Sakıp Sabancı'nın yıllar önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki konuşması hafızalardaki tazeliğini koruyor...

Anısına Gülünmeyen Cüneyt Çakır 00:59

Anısına Gülünmeyen Cüneyt Çakır

Fifa kokartlı hakeminiz Cüneyt Çakır bir basın toplantısında hakem arkadaşları ile yıllar önce yaşadığı bir anısını anlatmış..

  • JET TV tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Allah Canımı Alsada Kurtulsam 00:10

Allah Canımı Alsada Kurtulsam

Seda Sayan yıllar önce Tgrt Kanalında yaptığı programda seyircilere mikrofon uzatıyor ve her şey yolunda gidiyor taki bu yaşlı teyze konuşana kadar.....

  • JET TV tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj 16:59

Merve Özkaynak Annemin Makyaj Malzemeleriyle Makyaj

Eminim ki büyük çoğunluğumuz makyaj yapmayı annelerimizden öğrendik. Makyaj çantalarını gizli gizli karıştırıp onların malzemeleriyle makyaj denemeleri yaptık. Ben de yıllar sonra annemin makyaj çantasını tekrar karıştır..

1962 Monaco Grand Prix'inden Muhteşem Görüntüler 06:52

1962 Monaco Grand Prix'inden Muhteşem Görüntüler

Yıllar önce gerçekleşen bir yarıştan inanılmaz yüksek kaliteli görüntüler izleyeceksiniz! Alman belgeselinden çıkan görüntüler 1962 Monaco Grand Prix'inden...

  • JET TV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim 07:48

Tavuklu Cevizli Rulo Börek Tarifim

Yıllar önce arkadaşımdan aldığım tarif, tüm zamanlarda en sevdiğim börek tariflerinden bir tanesi. Mutlaka deneyin arkadaşlar...

Güllü'nün Son Hali Şaşırtıyor Zayıflamıştı Ama Bu Kez Bambaşka 02:23

Güllü'nün Son Hali Şaşırtıyor Zayıflamıştı Ama Bu Kez Bambaşka

Biz onu bu haliyle tanıdık. Balık etli, dolgun sesli şarkıcı olarak tanıdğımı Güllü, yıllar sonra radikal bir karar aldı ve kilolarından kurtuldu. Bir dönem zaten verdiği kilolar ile gündeme gelmiş ve nasıl kilo ver..

  • BETA tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güllü  Oyuncak Gibi 03:19

Güllü Oyuncak Gibi

Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an E..

Hakan Altun  Can Kuşum 04:38

Hakan Altun Can Kuşum

Bir insanın nefes aldığı an var ya, Senle olmak o anı yaşamak demek Gözlerinin içindeki parıltıyı Gördüğümden beri aklım başım karıştı Benim aşkımsın istemem başkasını Can kuşum gözümün nurusun Can kuşum ekmeğim suyumsu..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali 02:03

İşte Bir Dönemin Efsanesi Of Aman Nalan’ın Son Hali

Hastalık sebebiyle yıllar önce sahnelere veda eden Nalan Tokyürek'in son hali gören herkesi şaşırttı. 1994 yılında ‘Of Aman Nalan’ adıyla albüm çıkaran ve daha sonra albümünün ismi lakabı olarak üzerine yapışan Emine ..

  • BETA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hayrettin'i Cristiano Ronaldo Sandılar 08:04

Hayrettin'i Cristiano Ronaldo Sandılar

En çok izlenen şakalarımdan biri olan, yıllar önce yaptığımız Johnny Depp şakasının başka bir versiyonunu Dünya Kupası'nda Cristiano Ronaldo olarak denedim ve inanılmaz anlar yaşadım...

  • JET TV tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cennetin Çocukları - Dokunma Ona 10:15

Cennetin Çocukları - Dokunma Ona

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..

Cennetin Çocukları - Ne Kız Be 10:02

Cennetin Çocukları - Ne Kız Be

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..

Cennetin Çocukları - Ölsün Daha İyi 10:04

Cennetin Çocukları - Ölsün Daha İyi

İki düşman ailenin birbirlerini çok seven çocuklarının aşkı... Yıllar sonra Üniversitede tanışan ve birbirlerine aşık olan gençler aslında birbirine düşman olan iki ailenin çocuklarıdır. Ancak onlar aşklarından vazgeçmey..