#Müslüm gürses zalim aldı götürdü müzik dinle

Bu Kız İnanılmaz 01:48

Bu Kız İnanılmaz

Çok parlak bebek çok başarılı olacak bir gün Çocuğunu fiziksel ve zihinsel güce sahip olmak harika bir şey! Bu harika! Bundan zevk aldığı sürece, bu onun gelişimi için çok sağlıklı. Kendini disiplin çok önemli, ebeveyn ..

Elbfilarmoni açıldı 01:14

Elbfilarmoni açıldı

Almanya'nın en önemli mimari projelerinden olan Hamburg'taki konser salonu Elbfilarmoni düzenlenen törenle açıldı. Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Başbakan Angela Merkel de ilk konserde salonda yer aldı...

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Liverpool 2-3 Swansea City (Maç Özeti - 21 Ocak 2017) 05:23

Liverpool 2-3 Swansea City (Maç Özeti - 21 Ocak 2017)

21.1.2017, Liverpool 2 – 3 Swansea City İngiltere Premier Lig’in 22.Hafta ilk maçında Liverpool, Swansea City’i ağırladı. Liverpool evinde Swansea City’e 3-2 kaybetti ve Liderlik yarışında önemli bir yara aldı. Goller: ..

  • Ömer tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı 1:44:51

Sezen Aksu - En Duygusal 22 Şarkı

Sezen Aksu'nun en popüler, en çok dinlenen, en duygusal yirmi iki şarkısı. 00:00 - Vay Yine mi Keder 04:00 - Adı Bende Saklı 07:45 - Ben Sende Tutuklu Kaldım 12:13 - El Gibi 16:33 - Farkındayım 21:36 - Geri dön 26:00 - ..

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu 03:29

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu

Okmeydanı'nda Helikopter Destekli Terör Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, gece saat 02.30 sıralarında Okmeydanı'nda bulunan Gençlik Federasyonu Derneği binası..

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu 04:13

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu

Gece Yarısı İphone 7 Kuyruğu Türkiye’de ilk kez bu gece satışa sunulan Apple’ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve 7 Plus için vatandaşlar kuyruk oluşturdu. Merakla ve heyecanla beklenen Iphone 7, Bursa'da saat 00.01..

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın 00:25

'Kıyamet Günü Saati' 64 Yıl Sonra Gece Yarısına En Yakın

Bilim insanları dünyanın sonunu sembolize eden ‘Kıyamet Günü Saati’ni ileri aldı. Atom bilimciler 23:57’yi gösteren saati 30 saniye ileri alarak 64 yıl sonra gece yarısına en yakın hale getirdi. Atom Bilimcileri Bülteni..

Motosikletiyle Şov Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam 01:09

Motosikletiyle Şov Yapmak İsterken Tezeği Avuçla Yiyen Adam

Motosikletiyle şov yapmak isteyen adamın macerası kötü sonla bitti. Amerika'da gerçekleşen kazada motorunun ön tekerini kaldırarak gitmek isteyen adam unutamayacağı bir ders aldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çöpte Bulunan Paslı Bir Satırın Usta Ellerden Geçerek Pırıl Pırıl Olması 07:40

Çöpte Bulunan Paslı Bir Satırın Usta Ellerden Geçerek Pırıl Pırıl Olma

Çöp kutusunun derinliklerinde paslanmış bir satır. Usta ellerde yeniden işlenen satır mutfaklardaki yerini yeniden aldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon 02:47

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon

Gülen’in Sağ Kolunun Villasına Operasyon Aksaray’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen’in sağ kolu olduğu tespit edilen Özcan Keleş’in villasına operasyon düzenlendi. Operasyonda duvarl..

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 03:18

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Se

Ne Darbe Diyeceğiz Ne Dikta Diyeceğiz. Hep Birlikte Tam Demokrasiyi Seslendireceğiz 22.10.2016 07:58 'Hep birlikte tam demokrasiyi seslendireceğiz' Paylaş CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul..

Görünmez Sandalye Numarası ile İnsanların Beynini Yakan Adam 01:21

Görünmez Sandalye Numarası ile İnsanların Beynini Yakan Adam

O adam sandalyede mi oturuyor? Ünlü illizyonist Julien Magic görünmeyen sandalye numarası ile insanların akıllarını aldı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.631 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Babayı Maymuna Çevirmek 00:32

Babayı Maymuna Çevirmek

Demir'e yüz boyası alırken kafamda, yüzüne çiçek, böcek, kedi, köpek falan çizerim düşüncesi vardı. Ama o ne yaptı? Aldı boyaları eline, babasına girişti :D..

  • PITIRCIK tarafından
  • 714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuru Saç Kesimi 09:43

Kuru Saç Kesimi

Kuru saç kesimi, yaş saç kesimine nazara daha kısa sürmektir. ... Fakat kuru saç kesimi işlemi her kuaförün harcı değildir. Büyük bir özen, ilgi ve beceri ister.kuru saç kesimi son zamanlarda oldukça popüler bir hal aldı..

  • Kadınca tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar 00:59

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar

Markette Bebek Kaçırma Girişimi: İşte O Anlar Alışveriş sepetindeki bebeği kaçırmaya çalışan şahıs böyle görüntülendi. İnanılmaz olay Amerika Birleşik Devletleri’nin Teksas eyaletinde gerçekleşti. Anne 14 aylık kızını ..

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı 04:17

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı

Esat Aleyhine Slogan Attı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıldı Suriye’deki savaşta anne babası ve 2 kardeşi öldürülen 12 yaşındaki Suriyeli Abdullah, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılıp teşekkür etti. Bursa’da 15..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı 03:29

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı

Şehit Asker Memleketine Uğurlandı Bingöl’de terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Emrah Çeçen’in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Tokat'a gönderildi. Aynı saldırıda yarala..

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine 03:58

Salih Yılmaz - Yaylanın Çimenine

Yaylanın çimenine oturdum iki saat Aldı beni merak ne tütün var ne kağat Ne oldu sana aklım niye daldın derine Koyamazsın kimseyi sevduğunun yerine Vurdu sabah rüzgarı yağmur ile karişuk Benim dertli gözlerim ıslanmaya ..

  • BLACKSEA tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gültan Kışanak Gözaltına Alındı 01:28

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı

Gültan Kışanak Gözaltına Alındı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, haklarındaki terör soruşturması nedeniyle gözaltına alındı. Belediye binasını abluka altına alan polis, Kışan..

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki 01:49

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki

Kışanak İçin Basın Açıklaması Yapan HDP'lilere Vatandaşlardan Tepki Adıyaman'da, Diyarbakır Büyükşehir Eşbaşkanlarının gözaltına alınmasıyla ilgili basın açıklaması yapan HDP'lilere vatandaşlardan tepki geldi. Adıyama..

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı 04:39

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Leman Sam Sevenlerine Unutulmaz Bir Gece Yaşattı Leman Sam sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı Leman Sam, Bilimsel Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi (BİLKAR) tarafından düzenlenen gecede Ge..

Abd Bu Taklidi Konuşuyor 01:52

Abd Bu Taklidi Konuşuyor

ABD'de yayınlanan ve Trump taklitleriyle büyük ilgi gören komedi programı Saturday Night Live, bu kez Trump'a yakın bir isim olan Beyaz Saray Basın Sözcüsü Sean Spicer'ı hedef aldı. Ünlü komedyen Melissa McCarthy, taklid..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Hülya Avşardan Transparan Frikik 01:16

Hülya Avşardan Transparan Frikik

Bir süredir sahnelerden uzak kalan Hülya Avşar, önceki gece sahne aldı. Performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Avşar kızının kıyafeti geceye damga vurdu.Kulaklara hitap ettimi bilemeyeceğiz ama gözlere hitap ettiğ..

  • ANKA tarafından
  • 2.439 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aycan Diskalifiye mi olacak? 04:18

Aycan Diskalifiye mi olacak?

Kısmetse Olur'da 3.uyarıyı alan Aycan diskalifiyemi olacak....

  • ANKA tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı nın Türkiyeye Getiremedigi Tek Yarışma 06:21

Acun Ilıcalı nın Türkiyeye Getiremedigi Tek Yarışma

Hayatını Dünyadaki yarışmaları Türkiyeye getirerek Servet kazanan ve TV 8 Kanalını alan Acun ILICALI nın Turkiyeye getirmeye tırstığı tek bu yarışma kaldı.....

  • ANKA tarafından
  • 3.393 görüntüleme
  • 8 yıl önce