#Müslüm gürses zalim aldı götürdü müzik dinle

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Roman Empire Reign 1 .Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 48:55

Roman Empire Reign 1 .Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Roma İmparatorluğu: Kan Hükümdarlığı, tarihsel olaylara dayanan bir belgesel. Altı parçalı mini diziler kökenlerini tarihi Roma İmparatorluğu'ndan alıyor ve Commodus'un hikayesini anlatıyor. [1] Jeremiah Murphy ve Peter ..

Roman Empire Reign 1 .Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 44:27

Roman Empire Reign 1 .Sezon 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Roma İmparatorluğu: Kan Hükümdarlığı, tarihsel olaylara dayanan bir belgesel. Altı parçalı mini diziler kökenlerini tarihi Roma İmparatorluğu'ndan alıyor ve Commodus'un hikayesini anlatıyor. [1] Jeremiah Murphy ve Peter ..

Gelinlik Modellerinin 100 Yıllık Değişimi 02:54

Gelinlik Modellerinin 100 Yıllık Değişimi

100 yıllık moda serisinin erkek ve kadın giyim değişimlerinin videolarını yayınlamıştık. Bu 3 dakikalık videoda ise, 1915'ten günümüze gelinlik modellerinin değişimini konu aldı...

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi 01:47

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi

ByLock Fetö'ye Üyelikte 'Belirleyici' Kabul Edildi İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, cep telefonlarında 'ByLock' yüklü kişilerin FETÖ'ye üyeliği konusunda kesin bir kabul oluştuğunu açıkladı. Fetullahçı Terör Örgütü'nün ..

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret 1:08:30

Nusret Avrupa ve Amerika'da da Şöhret

Bir maden işçisinin 5 çocuğundan biri Nusret Gökçe.. Maddi imkansızlıklar nedeniyle Faik Şahenk Ortaokulu'nu bırakınca, aldı bıçağı eline etlerin canına okudu. Son maaşı alıp Arjantin'e gitti, dönüşünce kasaplığın kitabı..

Yaşın Engel Olmadığı Şeyler  Süper Nine 02:12

Yaşın Engel Olmadığı Şeyler Süper Nine

Yaşlı Ninenin dans etme isteği herkesi kendinden aldı. Ninenin harika bir performans sizlerle...

  • PengoTV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe  2-3  Maç Özeti 10.03.2017 04:35

Aytemiz Alanyaspor- Fenerbahçe 2-3 Maç Özeti 10.03.2017

Spor Toto Süper Lig'in 24. hafta açılış mücadelesinde Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti. Fenerbahçe, 2017 yılında ilk deplasman galibiyetini aldı...

Inter   -  Atalanta 7-1   Maç   Özeti   12_03_2017 Hd  İzle 10:25

Inter - Atalanta 7-1 Maç Özeti 12_03_2017 Hd İzle

Inter, Sezonun Flaş Ekibi Atalanta Karşısında Uzun Süre Unutulmayacak Bir Galibiyet Aldı...

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı 06:34

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı

Komutanlar Siperde! Hulusi Akar, Şırnak'ta Böyle Karşılandı Türkiye-Irak sınır hattındaki birlikleri denetleyen ve programları güvenlik gerekçesiyle açıklanmayan komutanların ziyaretine ilişkin fotoğraflar, bugün yayınl..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi 04:51

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi

Çağdaş Hukukçular Derneği Üyelerine Polis Müdahalesi İçişleri Bakanlığı’nın aldığı kararla faaliyetlerine son verilen Çağdaş Hukukçular Derneği’nin (ÇHD) mensupları ile polis ekipleri arasında yaşanan arbedenin sonucund..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti 01:05

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti

Kredi Kartlarında Azami Faiz Hesaplaması Değişti Merkez Bankası, kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranlarının hesaplama yönteminin değiştirildiğini duyurdu Merkez Bankası, kredi kartlarıyla ilgili yeni ..

Esra Erol'un En Kibar Damat Adayı! 01:35

Esra Erol'un En Kibar Damat Adayı!

13 mart pazartesi yayınlanan bölümde Ercan Pamuk'a kullandığı kelimeden dolayı vicdanen rahatsız olduğunu ve bu davranışı kamuoyu önünde yaptığı için de milyonların önünde özür dilemesi gerektiğini belirtti.Bu davranışı..

  • ANKA tarafından
  • 1.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi! 02:49

Enfes Bir Filme Hazır Olun! Baby Driver'dan İlk Fragman Geldi!

Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken ve asksiyon dolu fragmanı ile göz dolduran Baby Driver, 2017'nin merakla beklenen enfes filmleri arasında yerini aldı. Edgar Wright’ın yönetmenlik koldtuğunda oturduğu ve Angel Elgort, Jam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.659 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor 04:07

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor

Trump Karşıtı Gösteriler Sürüyor ABD’de Donald Trump’ın başkan seçilmesinin ardından ülke genelinde başlayan Trump karşıtı protestolar üçüncü gecesinde de devam etti ABD’de başkanlık seçimlerini Hilary Clinton’u yenil..

Issız Adam Kenan İmirzalıoğlu! 04:15

Issız Adam Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu Ve Sinem Kobal Çifti Miami deki Bir Adadan Ev Satın Aldı.Gözlerden uzak bir tatil yapmak isteyen ünlü çift ev almak için Mıami'de sadece 226 hanenin bulunduğu sakin bir adadan ev aldılar...

  • ANKA tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emine Aydın Öyle Bir Kombin Yaptı ki Jüri Şaştı Kaldı! 14:32

Emine Aydın Öyle Bir Kombin Yaptı ki Jüri Şaştı Kaldı!

İşte Benim Stilimde 15 mart çarşamba günü yayınlanan programda şapka kombini vardı.Yarışmacı Emine Aydın öyle uyumlu ve güzel bir kombin yapmıştıki jüriden çok güzel iltifatlar aldı, tarz olarak ta çok beğenildi...

  • ANKA tarafından
  • 11.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kavruk Bronz Tenleriyle Hint Erkeklerinin 100 Yıl İçinde Değişen Güzellik Anlayışı 01:01

Kavruk Bronz Tenleriyle Hint Erkeklerinin 100 Yıl İçinde Değişen Güzel

100 yıllık güzellik çalışmalarına bir yenisini ekleyen ekip Hindistan erkeğini konu aldı. 100 yıl içerinde değişen güzellik anlayışlarıyla Hintli erkekler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti 01:53

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti

Kardeşlerin Kavgası Ölümle Bitti Gaziantep'te husumetli iki kardeş arasında çıkan kavgada tüfeğin ateş alması sonucu vurulan ağabey Şükrü Uzun hayatını kaybetti Olay, önceki gece Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi 68 ..

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi 01:26

Floyd Mayweather Otel Odasında Kaplan Gezdirdi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu Floyd Mayweather yine olay yarattı. Mr adam plant adlı instagram hesabından paylaşılan bir videoda ünlü dövüşçünün otel odasında kaplanıyla oynadığı görülüyor.Dünya turnesinde olan Maywea..

  • PITIRCIK tarafından
  • 890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

İngiltere'de Google'a Reklam Şoku 00:45

İngiltere'de Google'a Reklam Şoku

Google reklam yayınlama sistemiyle ilgili artan şikayetler üzerine internet sitelerini daha iyi kontrol edeceklerini ve bu konuda çalışan insan sayısını arttıracaklarını açıkladı. İngiltere'de Marks & Spencer, McDonalds..

Kaptan Tsubasa 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 22:51

Kaptan Tsubasa 3.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Daha sonra anim86 arasında Captain Tsubasa ismiyle yayınlandı. 1985-1986 arasında dört tane filmi 'da serinin devamı Shin Captain Tsubasa adını aldı. Sonrad Tsubasa J, daha sonra Captain Tsubasa: Holland Youth ve arasınd..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti 01:52

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti

Define Avcıları Şehitliği Talan Etti Erzurum’da 1916 yılında Rus işgaline karşı Kargapazarı dağlarında direnirken şehit düşen 350 subay ve erin naaşlarının bulunduğu şehitlik define avcılarının talanına uğradı. Jandarma..