#Müslüm gürses zalim aldı götürdü müzik dinle

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar 00:54

Kadıköy'de Ezanı Yuhaladılar

16 Nisan'da sandıktan çıkan milletin kararını tanımamakta ısrar eden marjinal gruplar bir haftadır eylem yapıyor. Çok az sayıdaki bu demokrasi düşmanları öfkelerinden ne yapacaklarını şaşırdı. Evet tercihinde bulunan vat..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

Merve Sevin Yine Büyüledi OLAYSIN 10:02

Merve Sevin Yine Büyüledi OLAYSIN

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 127. bölümünde Merve Sevin konseptinde dizi oyuncusu olduğunu ve dizide babasının holdingine gittiğini söyleyince Simay Tokatlı konsepte itiraz etti. Mer..

  • ANKA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997) 01:40

Ceylan Fenerbahçe Şarkısı (1997)

Ceylan'dan beyin yakan Fenerbahçe şarkısı. Hangi kafayla yapılmış belirsiz. Bu şarkıdan sonra Galatasaray 4 sene üst üste şampiyon oldu Uefa Süper Kupayı aldı...

Atletico Madrid 0-1 Villarreal Maç Özeti İzle 03:36

Atletico Madrid 0-1 Villarreal Maç Özeti İzle

Atletico Madrid 0-1 Villarreal (Maç Özeti - 25 Nisan 2017) Atletico sahasında Villarreal'e karşı şok bir yenilgi aldı...

Felipe Melo'dan İlginç Gol 00:33

Felipe Melo'dan İlginç Gol

Palmeiras ve Ponte Preta arasındaki maçı Palmeiras 1-0 kazanırken, Melo'nun atığı gol sosyal medyada güldürenler arasında yerini aldı...

Söylemezsem Olmaza En İyi Magazin Programı Ödülü! 06:13

Söylemezsem Olmaza En İyi Magazin Programı Ödülü!

Bu sene medya oscarları ödül töreninde en iyi magazin ödülünü, programın sunucularının arasında Nihat Doğan'da olan Söylemezem Olmaz programı aldı...

  • ANKA tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi 00:59

Suriyeli Muhaliflerden Astana Sürecini Boykot Tehdidi

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya’nın garantörlüğünde Suriye’deki ateşkes anlaşmasına imza atan muhalif gruplar Kazakistan’ın başkenti Astana’da yapılması planlanan barış görüşmeleriyle ilgili hazırlık çalışmalarına katılmama..

Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu 00:52

Minibüsün Arkasından Yola Düşen 4 Yaşındaki Çocuğun Mucize Kurtuluşu

Hareket halindeki minibüsün açılan kapısından düşen 4 yaşındaki kız mucize eseri kurtuldu. Düşen çocuğu ise itfaiye eri olan Ryan Ciampoli isimli adam yoldan aldı...

  • JET TV tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

Fenerbahçe Mali Hedefleri Tutturdu 00:38

Fenerbahçe Mali Hedefleri Tutturdu

Sarı lacivertli kulüp rahat bir nefes aldı...

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları 02:38

İsrailli siyasetçilerin rüşvet ve yolsuzluk skandalları

İsrail’de polis Başbakan Binyamin Netanyahu’yu hakkındaki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak dün Kudüs’teki resmi konutunda sorguya aldı. Netanyahu’nun üç saat süren ifadesinde ‘iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı..

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!! 01:19

Bensu Soral'dan Çok Güzel Hareket!!

'İçerde' dizisinde Melek rolüyle kariyerinde zirve yapan Bensu Soral, bu kez Nişantaşı'ndaki yardımseverliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 26 yaşındaki oyuncu yolda taksi durdurmaya çalışan yaşlı kadını görünce kayıtsız k..

  • ANKA tarafından
  • 711 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şarkıya Kendini Kaptıran Çılgın Çocuğun İmtihanı 03:09

Şarkıya Kendini Kaptıran Çılgın Çocuğun İmtihanı

Müziğe Kendini Kaptıran Çılgın Yunusun Gösterisi. Willy William Ego Müziyiğle Çılgın Dans Eden Minik Çocuk Yunus Buğra Cindioğlu Ev Çekim videosundaki Figürleriyle Gülmekten Herkesten Alkış Aldı. Videoyu Hemen seyredelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.526 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor 01:00

Aleyna Tilki Şimdi De Yönetmen Ouyor

Cevapsız Çınlama' adlı şarkısıyla kısa sürede milyonlarca izlenme oranına ulaşan Aleyna Tilki, sadece müzikal anlamda elde ettiği başarıyla değil 18 yaşından küçük sahneye çıktığı için de magazin gündeminin ilk sıraların..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü 03:59

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü

Oyun sevenlerin en büyük hayalllerinden biri tıpkı kendileri gibi oyunlara düşkün biriyle yollarının kesişmesi oluyor. Bu arzularına kavuşan Alvin Lau ve Alexis Loo çifti yıl dönümlerini enteresan bir şekilde kutladı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi 00:45

210 Kiloluk Balığa 614 Bin Dolar Ödedi

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Tsukiji balık pazarında düzenlenen açık artırmada, 212 kilo ağırlığındaki mavi yüzgeçli orkinos balığı, 72 milyon Yen’e satıldı. Devasa ton balığını ise yine SushiZanmai restoranlar zinci..

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu 00:56

İstanbul'da FETÖ_PDY Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul genelinde FETÖ/PDY'ye yönelik önceden belirlenen adreslere eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürl..

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli 02:36

İstanbul’da Hava Trafiğine Kar Engeli

İstanbul’da etkili olan yoğun kar fırtınası nedeniyle Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen uçuşlarda aksamalar yaşandı. Pistin karla kaplanması sonucu hava trafiği bir süre durmak zorunda kaldı. Bazı uçaklar ise başk..

Gamze  ile Bahar Birbirine Girdi, Sevgilisi Ne Yaptı 16:28

Gamze ile Bahar Birbirine Girdi, Sevgilisi Ne Yaptı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Gamze Taşkın podyuma sevgilisiyle çıkınca kızlar kıskançlık krizine girdi. Gamze ise her fırsatta sevgilisini öpücüklere boğdu. Bahar Candan is..

  • ANKA tarafından
  • 888 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve! 10:16

Merve Sevinin Saçlarında BÜYÜK Değişim! İşte Yeni Merve!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 01 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 133. bölümünde Kemal Doğulu aldı eline makası ve Merve Sevin'in saçlarını yeniden şekillendirdi. İşte Merve'nin yeni saçları...

  • ANKA tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada.. 05:37

Bursaspor Galatasaray Maçının Özeti Burada..

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.01.05.2017 Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Bursaspor'la deplasmanda oynadıkları maçın ilk 11'inde ..

Motosiklet Sınıfında Şampiyon Sam Sunderland İzle 03:57

Motosiklet Sınıfında Şampiyon Sam Sunderland İzle

12. etabın galibi Adrien Van Beveren olurken genel klasmanın zirvesinde Sam Sunderland yer aldı...

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti 02:21

Fransız Şarkıcı Reina Saldırısıyla Dalga Geçti

Frederic Fromet isimli Fransız şarkıcının 'Reina'da' isimli şarkısının sözlerinde yılbaşı gecesi Reina'da gerçekleşen saldırıya yer verdi. Şarkının sözleri ise büyük tepki çekti. Fromet karamizah yapmak istediği şarkısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu 01:42

Afrika Rallisinde 11. Etap Koşuldu

Afrika Eco rallisinde cuma günü, 11. etap koşuldu. Motosiklet sınıfından Honda ile yarışan İtalyan sürücü Paulo Ceci, yarışı önde tamamlayan sporcu oldu. Geçen yılın şampiyonu Norveçli sporcu Pal Anders Ullevalseter, ya..

Ece Seçkin'in Konserine Sadece 100 Kişi Geldi!! 01:24

Ece Seçkin'in Konserine Sadece 100 Kişi Geldi!!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Global Run yarışların öncesinde ünlü sanatçı Ece Seçkin sahne aldı. Sahneye çıkan ünlü sanatçı dinlemeye yaklaşık 100 kişi katıldı. TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI..

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce