#Müslüm gürses zalim aldı götürdü müzik dinle

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı 02:12

İki Milli Füzenin Seri Üretimi Başladı

İki milli füzenin seri üretimi başladı. Göktuğ ve Atmaca artık TSK envanterinde yerini aldı. Sevindiren haberi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay paylaştı. Oktay, savunma sanayi projelerinde gelinen son durumu açıkladı...

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme 01:57

Metrobüs ve Vapur Saatlerine Yeni Düzenleme

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada oluşan yoğunluğu önlemek için yeni önlemler aldı. Metrobüs seferlerine düzenleme yapıldı. Vapur seferleri de yoğunluğa göre artırılabilecek...

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi 03:50

Kamyonunu sattı, karavan minibüs alıp köfteciye çevirdi

Erzurum’da bir vatandaş, kamyonunu satarak karavan minibüs aldı. Köfteciye çevirdiği minibüsüne buzdolabından çay ocağına kadar bir lokantada olması gerekenleri koyan vatandaş, siparişlere yetişemiyor...

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor 04:12

Çalılık Alanda Çıkan Yangın Yerleşim Yerlerine İlerliyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın etkisi ile kısa sürede büyüdü. Yangının yerleşim alanlarına ilerlememesi için itfaiye ekipleri ve mahalleli çalışma yapıyor. Kdz. Ereğli ilçesine bağl..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü 02:09

Kapıcılar Kralı filmi gerçeğe dönüştü

KAPICILAR KRALI FİLMİ SİİRT'TE GERÇEK OLDU. 10 YILLIK APARTMAN GÖREVLİSİ, HEM 5 ÇOCUĞUNU OKUTTU HEM DE ÇALIŞTIĞI SİTEDEN SENELER SONRA BİR DAİRE SATIN ALDI. İŞTE ONUN FİLM GİBİ HİKAYESİ...

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi! 02:06

Oğlu öldü sandı, fenalık geçirdi!

OĞLUNUN KAZA GEÇİRDİĞİ HABERİNİ ALMIŞTI. OLAY YERİNDE ÜZERİ ÖRTÜLÜ GENCİ GÖRDÜ, KENDİNDİ KAYBETTİ.. EVLADI ''İYİYİM'' DESE DE BABANIN İNANMASI ÇOK ZAMAN ALDI...

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor 00:50

Antalya’da 'korona partisi' devam ediyor

Antalya’da korona virüsü hiçe sayıp bir apartmanın terasına çıkan 30 kişilik gurup, halay çekip, konfeti patlatarak eğlendi. Halay çekerek sosyal mesafe kurallarına uymayan gurup, o anları birbirlerine sarılarak fotoğraf..

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerada 02:43

İstanbul’un göbeğinde dubalı, sopalı ve bıçaklı meydan kavgası kamerad

Çağlayan’da önceden aralarında husumet bulunan iki grup arasında başlayan sözlü tartışma dubalı, bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerinde havada uçuştuğu meydan kavgası kameralara yansırken, bıçak ve sop..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu 01:15

ABD, F-35'lerin Üretimini Süresiz Durdurdu

Pentagon, F-35 savaş uçağının üretimini teknik sorunlar nedeniyle süresiz olarak askıya aldı...

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı- 02:46

Gezen Tavuk Yumurtası Neden Zamlandı-

Yumurta fiyatları aldı başını gidiyor. Yumurtanın tanesi 90 kuruş seviyelerinde. Üreticiler bunu fiyatı artan yem ücretlerine ve marketlere bağlıyor. İşin ilginç yanı gezerek doğadan beslendiği iddia edilen tavuğun yumur..

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı 02:20

Gençlik lokalinden ihtiyarlar çıktı

KORONA ÖNLERİNDE, ONLAR PEŞİNDE. MİLYONLAR SALGINI DEFETMEK İÇİN FEDAKARLIK YAPARKEN ONLAR TERSİNİ YAPTI. BİRİ KAHVEHANESİNİ GİZLİ GEÇİTLERİN ARDINA SAKLADI. DİĞERLERİYSE DAHA DA GARİP BİRŞEY YAPTI VE BASKIN SIRASINDA OY..

Sel önüne çıkanı sürükledi! 04:06

Sel önüne çıkanı sürükledi!

FIRTINA, SEL PEK ÇOK KENTİ ESİR ALDI. MİNARELER DEVRİLDİ, AĞAÇLAR YIKILDI. İZMİRSE DÜN GECE KELİMENİN TAM ANLAMIYLA FELAKETİ YAŞADI. YAŞLI BİR KADIN SUYA KAPILDI,, BİR SÜRÜCÜ SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLİNDE MAHSUR KALDI. SELE ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması 03:25

Amasya'da Orman Gençleştirme Çalışması

Amasya’nın Taşova ilçesi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri 2020 yılı ormancılık faaliyetleri kapsamında kayınların doğal gençleştirme programında bulunan alanlarında toplam 21 hektar sahada orman gülü temizliği, arazi haz..

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır 04:07

Bahçelievler Belediyesi kışa hazır

İstanbul’da etkili olması beklenen kar yağışı öncesi Bahçelievler’de hazırlıklar tamamlandı. Karın aniden bastırması ihtimaline karşı çok sayıda personel ve iş makineleri cadde ve sokaklarda yerlerini aldı...

Yurttan kar manzaraları 01:09

Yurttan kar manzaraları

Türkiye’nin kuraklıkla mücadelede ettiği şu günlerde toprağa can suyu olacak kar, yurdu etkisi altına aldı...

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu 01:23

İstanbul Havalimanı Avrupa Lideri Oldu

İstanbul Havalimanı 2020 yılında 23 milyon 400 bin yolcuyu ağırladı. Bu rakamla Avrupa havalimanları arasında birinci sırada yer aldı...

Sözde bakıcı gözaltına alındı 02:45

Sözde bakıcı gözaltına alındı

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK.. SÖZDE BİR BAKICI 83 YAŞINDAKİ BİR KADINA HEM FİZİKSEL HEM DE SÖZLÜ TACİZDE BULUNMUŞTU. TEPKİLERİN ARDINDAN POLİS HAREKETE GEÇTİ. VE ÖZBEK BAKICIYI GÖZALTINA ALDI. VİCDANLARI KANATAN O GÖRÜ..

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor! 04:58

Muhsin Yazıcıoğlu Suikastında Sır Perdesi Kalkıyor!

Şüpheli bir helikopter kazasında vefat eden Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin sır perdesi her geçen gün biraz daha aralanıyor. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Gülen’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili yü..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı 02:27

Ünü Dünyaya Yayılan Derik Zeytininin Hasadı Başladı

Ünü dünyayı aşan ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren Mardin'in Derik ilçesinde yetiştirilen zeytinin hasat dönemi başladı. İngiltere'de düzenlenen Uluslararası Zeytinyağı Kalite Yarışmasında altın ve bronz madalya, t..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..