#Müslüm gürses Çekemez oldum müthi̇ş damar müzik dinle

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Bora Duran - Sana Doğru 04:20

Bora Duran - Sana Doğru

Bora Duran - Sana Doğru Müzik Dinle Şarkı Sözleri Buralardan geçiyordum seni gördüm. Artık aşktan kaçıyordum geri döndüm Sordum kimdir bu güzellik insan olamaz Öldüm sanki cennet böyle güzel olamaz. Yürüyorum sana do..

İdo Tatlıses - Kaç Kere 04:39

İdo Tatlıses - Kaç Kere

Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Yaşarken öldün mü? Bir kaç sokak başında yürüdün mü? Anlaman bize gelmez Mücadelen buna yetmez Kaç kere, kaç kere öldüm ateşl..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim 05:43

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim

Levent Güneş - Aşk İlinden Geldim Dinle Aşk ilinden geldim Haydar Bir sevdaya düştüm Haydar Yere göğe havalandım Sığmaz oldum tene Haydar Durmaz oldum yine Haydar Bir serçecik can istedim O cana canan istedim Gön..

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak 02:31

Hayalperest - Kendine İyi Bak | Official Music Audio - #kendineiyibak

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/I8piYkCG Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak için ..

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün 05:13

Hakan Taşıyan - Sensiz İki Gün

Nere gizlendimse aşikar oldum Hedefte gördüler sensiz iki gün Dertler avcı oldu ben şikar oldum İnsafsız vurdular sensiz iki gün Ayağıma prangalar taktılar Gözlerimi dağladılar yaktılar İki koldan bir alnımdan çak..

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim 05:56

İbrahim Tatlıses - Canım Dediklerim

Ibrahim Tatlises - Canim Dediklerim Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim 05:46

Bülent Ersoy - Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Sanırdım gündüzdü onlarla gecem İçimde ümitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere düştüysem Bırakıp da gitti dost bildiklerim Ne zaman yıkılıp yere..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..

Saffet Anibal - Dört Duvar 03:37

Saffet Anibal - Dört Duvar

Dört Duvar şarkı sözleri ile Yanıyor içim hala köz oldum aşka Bitmedi derdin kederin bela oldun başa Gitsedi iyiydi kalsaydı yeriydi Ne aşkı ne sevdası dert oldu gitti Dört Duvar Şarkı Sözleri İle El ele gezmedikmi s..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Kolaj 2:08:51

Arabesk Ve Fantezi̇ Seksenler Ve Doksanlar Eski̇lerden Bi̇rer Demet Ko

Şarkı listesi 1.hüseyin altın.hasret akşamları 2.serra sarıkaya .elveda sevgilim 3.orhan gencebay.bilmesin o felek 4.ferdi tayfur.senin için 5.bergen .elimde duran fotorafın 6.ayşe tunalı.ölesim geldi 7.kamurran akkor.s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Söz – Müzik: Mahsuni Şerif Düzenleme: Alp Ersönmez Bas Gitar & Elektrik Gitar & Synth: Alp Ersönmez Piyano: Çağrı Sertel Akustik & Naylon telli Gitar: Cenk Erdoğan Kemençe: Derya Türkan Mix: Erim Arkman Mastering: Ahmet ..

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim 05:17

Zara - Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim

Yüce Dağ Başına Yağan Kar İdim Yağdı Yağmur Güneş Vurdu Eridim Evvel Yarin Sevdiğide Ben İdim Şimdi Uzaklardan Bakan Ben Oldum Yüce Dağ Başında Yatmış Uyumuş Ela Gözlerini Uyku Bürümüş Evvel Güçcüğüdü Şimdi Büyümüş Şimd..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.979 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahlas Muhlis - Hancı 03:31

Mahlas Muhlis - Hancı

Hancı şarkı sözleri ile... Akşamcı Bir sorun var hancı Doğru bildiğim Yanlışa yancı Herkes mi yalancı Çok içer diyorlar Akşamdan akşama Geceyi senmi Efkar ettin hancı Şişede durduğu gibi durmuyor Geceyi sabaha attı..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Aşık Mahsuni Şerif  Bilmem Ağlasam Mı ? 04:55

Aşık Mahsuni Şerif Bilmem Ağlasam Mı ?

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı Dura dura bir sel oldum erenler Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğa..

Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu) 03:59

Yaşar Gaga - Ceylan (feat. Tarkan & Sezen Aksu)

AH YÜREĞİMDE DÖRTNALA ATLAR ATLARIN SAĞRISINDA KANATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR SAĞ YANIM BOYDAN BOYA MEZOPOTAMYA SOL YANIMDA RUMELİ AĞITLARI PATLAR GÖZLERİME ASTILAR SENİ ..

  • Ömer tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin  Yana Yana 03:02

Ece Seçkin Yana Yana

Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar diyorlar Senin için cilveli diyorlar Diskodan bardan çıkmaz diyorlar Herkesin kalbine kibrit çakıp alev alev yakar..

  • En Yeniler tarafından
  • 2.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

Dilek Türkan - Boşu Boşuna 03:45

Dilek Türkan - Boşu Boşuna

Boşu Boşuna şarkı sözleri ile Hak bana bir ömür vermiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş, bir can girmiş Boşu boşuna, boşu boşuna, boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mahi çıkarır Gö..

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme 02:41

Seda Tripkolic - Ne Olur Gitme

Ne Olur Gitme şarkı sözleri ile Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbim ellerinde Yok ki çare, gel gitme Aşkımızı terk etme Öldüm ben aşkından Yok ki çare, gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme, terk etme ..

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm) 1:04:39

Çeşitli Sanatçılar - Taş Plak Serisi - Efsane Albümler 1 (Full Albüm)

TAŞ PLAK SERİSİ - EFSANE ALBÜMLER 1 Şarkı Listesi: 1. Gezdiğin Kırlara - Afitap 00:00 2. Bana Aşkın Şarabını - Ahmet Üstünses 03:21 3. Desemki Aşk Yalandır - Alaeddin Şensoy 06:39 4. Kalbin Kalbimin Sesine - Baki Çallıo..

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında 03:28

Nezahat Bayram Cevizin Yaprağı Dal Arasında

cevizin yaprağı dal arasında, güzeli severler bağ arasında. üç beş güzel bir araya gelmişler, benim sevdiceğim yok arasında. evlerinin önü zerdali dalı, pencereden gördüm kınalı eli. (o nazlı yari) benim sevdiceğim t..