#Müslüm gürses Çekemez oldum müthi̇ş damar müzik dinle

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim 02:58

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim

Arda Balkay - İnadını Sevdiğim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gör nereye gider sonum Koyduğun gibi bulamazsın ki Sana çıkan ışıklı yolun İstesende önünde durmazsın ki Bi hali var doymuş gibi Kalbi dondurulmuş gibi Hi..

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum  (Demo Kayıt) #demo #demoşarkılar #demomüzik 00:52

Hayalperest - Sisli Bir Gece Sokaklarda Yürüyorum (Demo Kayıt) #demo

Sisli Bir Gece Sokaklar da Yürüyorum Çok yakında YouTube & Tüm dijitallerde yayında ! Eski bir kayıt hayata çok yakında geçireceğim yıllardır düşündüğüm hayata geçiremediğim demo kayıtı dinlemeniz için paylaşmak istedi..

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş 04:30

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş

Sedat Coşkun - Yaşanıyormuş Dinle Söz: Mustafa Büyükkılıç Müzik: Doğan Nurlu Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Umut Ertek..

Sinan Erkeker - Dıl Sebır 04:35

Sinan Erkeker - Dıl Sebır

Sinan Erkeker - Dıl Sebır Dinle Söz & Müzik: Bayram Özel Düzenleme: Müslüm Sevim Yönetmen: Tekin Sayan..

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar 04:24

Canbay & Wolker Feat . Decrat - Dört Duvar

Canbay & Wolker feat. Decrat - Dört Duvar Müzik Dinle Şarkı sözleri Canbay Vakit az biri (sürsün) Bagajda son ses Müslüm (baba) Hayeller dağlara sürgün (yedi) En güzel onlara güldük (demi) (Şşt)Özlem sana Tahliye v..

İkikardesh & Eza - Çukur 04:09

İkikardesh & Eza - Çukur

İkikardesh & Eza - Çukur Müzik Dinle Şarkı Sözleri VERSE Mahalleme küstüm geldim Tüm yanlışlarım hüznümdendir Koy bir kadeh daha giden gitsin Son kez çalsın Müslüm Ferdi Yine döndüm geldim Sırtladı bak gönlüm der..

Rohat  - Arama 04:10

Rohat - Arama

saat kaç kaç mevsim oldu Sen gideli buralardan Şehir sustu, Sen gittin, Ben sustum, Yangın oldum. Yandım, yandım Sana, bana, aşkına inandım. Nasıl inandım? İnandım Nasıl kıydın bana? Aşkıma? Bir daha arama! Sorma beni bi..

Enbe Orkestrası - Hikaye 03:24

Enbe Orkestrası - Hikaye

Ben bir yarayım, öp ve geçeyim Tanıştığımız an mecnun oldum diyeyim Günlerden bir gün bir dudak okudum Bütün hayatım değişti diyeyim Hiç durmadan Hikayeler anlat bana Uydur uydur güzel hayaller kur Dünya dönsün he..

Kalben - Çorap 03:06

Kalben - Çorap

Aç değil açık değilim Kaçığım çorap gibi kış gününde Ufaldım ezildim Öldüm de dirildim ah önünde Neden istiyorsun uzaklara gitmemi Neden götürmedin bir çay bahçesine Ne bir sinema ne de Burgaz Ada oldu ömrümde İçi su d..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalben - Tamam 02:07

Kalben - Tamam

Hayaletin bir orospu Bize rahat vermiyor Cana düştü endişe Kaygılandım, gitmiyor Güldün hikayen bitince Güldüm de seninle, doğru Haksız oldum, aklandım Kabul ettim, olmuyor Her şeyim Her şeyim sensin..

Kemal Doğulu - Makaslı Film 05:00

Kemal Doğulu - Makaslı Film

Elde birdim onun hayatında Sevmeye zahmet etmedi Taş atsa kolu mu yorulurdu? Boş vaktiydi, değerlendirdi diyelim Önce kanayacak noktalarımı buldu Sonra tatlı tatlı canıma okudu Bazı çok ileri gitti, hoşlandı bunda..

Koridor - Ölmem Mi 05:37

Koridor - Ölmem Mi

Bana git demiştin nereye gideyim Bukalb gömdümü nereye gömeyim Belki ağlarsın sende günün birinde İhtimal yok biliyorum artık seni görmeeye Ne kolaymış terketmek sen gibi birisine Ben sensiz ölmemmi ölmemmi bu gün ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Durmaz - Küçüktüm 04:35

Barış Durmaz - Küçüktüm

Küçüktüm Benim de sizin gibi güzel hayallerim vardı. 18 oldum büyüdüm sandım ve bu yalana inandım. Ellerimi tutan serseriyi sevgilim sandım. Seven insan böyle yapar mı, Sevdiğini ateşe atar mı, Çiçeklerden güzel yarini..

Sinan Akçıl - Kapı 03:50

Sinan Akçıl - Kapı

Olacakları Önceden Gördüm Dedimki Boş Yere Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm Işıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum K..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı 04:00

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı

Oğuzhan Tanrıverdi - Olmadı Dinle sözler Sevdim saydım uzattım elimi tutanım olmadı , düştüm hapistim kölesi oldum sahibim olmadı , kordum ateştim dokundum tenine yananım olmadı .. Biri , beni benimle bırakmasaydı ..

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rıdvan Narin - Gelecek'tin 03:33

Rıdvan Narin - Gelecek'tin

Rıdvan Narin - Gelecek'tin Dinle GELECEK'TİN Beni boğdu bu gidişlerin unutma ardında kalanları. Yok desen de yuttun o yalanları... Geri dönmeni isterdim. Hayat da Ben ağlamam. sananları, hiç sevmedi hatırla yananları..

Ezgi Enes - Olmadı 03:48

Ezgi Enes - Olmadı

Ezgi Enes - Olmadı Dinle Gökhan Türkmen - Olmadı (Akor / Kapo4) Am Bu dünyada yerim yok ki Em Dm Am Göç etmeden öldüm anlamadım Am ..

Ezgi Enes - Yapma N’olursun 02:36

Ezgi Enes - Yapma N’olursun

Ezgi Enes - Yapma N’olursun Dinle Yapma N’olursun Ananas gibi, ahududu gibi. Ama daha çok avokado gibi tabi. Bunu ben bilirim, bir de benim gibileri. İnan ki, inan ki… Denedin bizi ruhumun ikizi. Sandım aynı parmakları..

Tolga Akdeniz - Döngü 04:14

Tolga Akdeniz - Döngü

Yıldırım Gürses Çaresiz Dinle..

Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş 03:54

Demet Akalın Ft. Özcan Deniz - Nasip Değilmiş

Yangın her aşkın yolu sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu düştüm öldüm Ahh gönlün şimdi başka yâre mesken Ahh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir site..

  • Candy tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 05:27

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutluluğu arark..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.174 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri 05:34

Ferdi Tayfur - Sevda Yelleri

Susmadan yürekten kopan feryadım Duyururmu sana bilmem bir gün sesimi Yollara dalarken kara gözlerim Getirir mi rüzgar son nefesimi Başında yok ise sevda yelleri Nereden bilirsin çektiklerimi Yanıldım şaştımda bir aşık o..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 03:21

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutlu..

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi 03:21

İbrahim Tatlıses - Mavi Mavi

Yıllardır bir özlemdi Yanıp durdu bağrımda Tam ümidi kesmişken Onu gördüm karşımda Mavi mavi masmavi Gözleri boncuk mavi Bir gördüm aşık oldum Şu gelen kimin yarı Hayat denen bu yolda Yürürken adım adım Mutlu..