#Müslüm gürses Çekemez oldum müthi̇ş damar müzik dinle

Romeo Santos - Propuesta Indecente 04:28

Romeo Santos - Propuesta Indecente

Propuesta Indecente Hola, me llaman Romeo, es un placer conocerla. Qué bien te ves, te adelanto, o me importa quien sea él. Dígame usted si ha hecho algo travieso alguna vez. Una aventura es más divertida si huele a peli..

  • PengoTV tarafından
  • 621 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet Kural -Murat Cemcir - Gökhan Özoğuz - Bahçe Duvarından Aştım (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) 03:00

Ahmet Kural -Murat Cemcir - Gökhan Özoğuz - Bahçe Duvarından Aştım (O

Ahmet Kural - Murat Cemcir Şarkı Sözleri Bahçe duvarından aştım Sarmaşık güllere dolaştım Öptüm sevdim helallaştım Yanıyorum yanıyorum hele Mayii oldum gonca güle Acem şalı ince bele Bir bakışta yaktın beni Dert..

  • PengoTV tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayahan Emrin Olur 04:22

Kayahan Emrin Olur

Gönül acılar çeker yalnız başına Yeter bu kadar yeter Yarim bu günahların kalmaz yanına Mevlam adamı yakar Gülüm diye diye canım diye diye deli oldum ben..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli 04:01

Ankaralı Ayşe Dinçer Deli Deli

Bu dünya senin değil sana benzemiyenin Sevmiyep sevenlere eziyet edenlerin Arama mutluluğu hep boş kalır ellerin Nelere muhtaç ettin sen beni deli gönül Deli deli deli deli deli gönlüm deli Sıyırmış ya Ne olur sust..

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video) 03:59

Murat Övüc & Murat Uyar - Dalga Dalga (Official Video)

Dalga Dalga’nın ilk single çalışmam Sizlerle.. Bu konudaki heyecanınmı tüm sevenleriyle paylaşmaktan çok mutlu oldum, “ Amacımız güzel ülkemin güzel insanlarını bir nebze de olsa eğlendirmek, gülümsetmek ve mutlu etmek” ..

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola 03:01

Berkay Gülseven - Kanatlardan Çıktım Yola

Kanatlardan Çıktım Yola şarkı sözleri ile Kanatlardan çıktım yola Budaklarda verdim mola Kanatlardan çıktım yola Kızlar dizilmişler yola Ağla benim anneciğim Gelin oldum istanbula •••••• Kanatların yolları taştan S..

Metin Çanak - Aşk 00:37

Metin Çanak - Aşk

Aşk şarkı sözleri ile Kaçamak bir bakışma Neler açtı başıma Yandım yanacak kadar aşık oldum ben ona Üç harfli bir kelime aşk aşk aşk taktı beni peşine dün gece tam 24 saattir bir hoşum Başım dönüyor başım Sarhoşum..

JakBand - Çıkmaz Sokak 04:23

JakBand - Çıkmaz Sokak

Çıkmaz Sokak şarkı sözleri ile Cüzdanımda resmin Karşımda yüzün var Ceketimde kokun Gözlerimde aşk var Bilsen neler çektim Sensiz yaşayıp öldüm Şu kocaman dünyada Çıkmaz sokaklar da gördüm Bilsen neler çektim Se..

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar 03:26

Tuna Kiremitçi - On Numara Olaylar

On Numara Olaylar şarkı sözleri ile Bir ben miyim oynamayan bu düğünde İki kelime konuşmayan Üç kuruşluk mutluluk uğruna Dört bir yanı kollayan Beş karış suratla çıkan karşınıza Altı üstü bir garip can Yedi bitirdi be..

İsmail Ateş - Dayı 03:23

İsmail Ateş - Dayı

Dayı şarkı sözleri ile Zannettim her düzen böyleymiş dayı, Dinledim seni ben, rezil oldum dayı Çabaladım olmadı, uğraştım olmadı Delirdim vallahi delirdim dayı. Beni Beni Beni perişan etti beni Beni beni beni bitirdi ..

Cihan Zengin - Mektup 03:52

Cihan Zengin - Mektup

Mektup şarkı sözleri ile Yarim senden ayrı Düştüm gurbet ele Hasretin kor gibi Düştü bu sineme… Bekledim mektubun gele gele Sorar oldum geçen her ele Sensiz eklemişim günü güne Bitsin bu gurbet Feryadım Dağlara Site..

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler 02:55

Mustafa Kılıç - Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler

Gönlüm Bir Güzele Düştü Erenler şarkı sözleri ile Gönlüm bir güzele düştü erenler, Ömrüm ardı sıra eridi gitti, Aşık oldum onun güzelliğine, Beni arkasından sürüdü gitti. Bir sevdaya bağlandım ben erenler, Ömrüm o güze..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin bana bu yaptığın hangi kitaba sığar Bir güldürdünse on ağlattın şahidim yıllar Hiç bitmedi gitti ızdırabın, bu ceza nereye kadar Ben çeke çeke sineye nihayetinde oldum isyankar www.sozlerisozu.com Ama ne yaptıysa o..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Hodri Meydan 04:21

Tarkan Hodri Meydan

Senin Bana Bu Yaptığın Hangi Kitaba Sığar Bir Güldürdünse On Ağlattın Şahidim Yıllar Hiç Bitmedi Gitti Izdırabın, Bu Ceza Nereye Kadar Ben Çeke Çeke Sineye Nihayetinde Oldum İsyankar Ama Ne Yaptıysa Olmadı Olmadı Bozamad..

 Mustafa Ceceli  Yağmur Ağlıyor 04:50

Mustafa Ceceli Yağmur Ağlıyor

Yağmur ağlıyor ikimiz için Hem ağlıyor hem siliyor maziyi Kaderimdin hayal oldum şimdi Aşkımız bitti masallar gibi Kıymetini bilemedim bilemedim bilemedim Seni nasıl çözemedim çözemedim çözemedim Bugün resmini indirdim d..

Hadise - Sıfır Tolerans 03:44

Hadise - Sıfır Tolerans

Her şey burada bitti Toparlan gidiyorsun Zamana bırakmadım Tehlike arz ediyorsun Suçüstü tövbeler Kalbe ağır darbeler İlahi sevgilim Sen kimi kandırıyorsun Yalnızlık bu ilişki Bu ne yaman çelişki Ki senden sakınmadım B..

  • Alpay Tekin tarafından
  • 2.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziynet Sali - Ömrüm 03:28

Ziynet Sali - Ömrüm

Ömrüm şarkı sözleri ile Beklenendi özlenendi Geldi ruhum tazelendi Bak bezendi gülle bahçelerim Çaresiz dertlerim çarelendi Ömrüm ömrün kadar olsun Sensiz geçen güne sitemkarım Eksik ne varsa koydun yerine Sana ..

Buray - Kış Bahçeleri 03:11

Buray - Kış Bahçeleri

KIŞ BAHÇELERİ Yok anlamadım Farkına varmam çok zaman aldı Sanki musallat Oldum başını belaya sardım Git diyemedi Sevdi mi sevmedi mi Anlayamadım Hayatının en kıyısına En köşesine sığamadım Can veremedi Kış bahçelerinde..

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO) 02:07

BEGE - SPACEJUMP (OFFICIAL VIDEO)

Beat: Mastah William Söz: Berkcan Güven Yönetmen: Mert Akay Kamera: Umutcan Yıldırım FPV Drone: Mustafa Erkatırcı Edit & VFX: Ramazan Arslankaya Işık: Emrah Toz Spacejump sözleriyle; Ey Yes Mastah Unutamam bak (squah ..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik 03:06

Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç - Her Mevsim Yazım Akustik

Her Mevsim Yazım şarkı sözleriyle; Gözümde bir yerdesin ordan çok zor inişin Adını koyalım mı artık bu gidişin Söyler misin nerdesin ordan yok mu dönüşün Sonu yok mu söyle ne olur bunca kavga dövüşün Bir başka oldum se..

Oğuzhan Kızıltan - Sorma 02:28

Oğuzhan Kızıltan - Sorma

Sorma şarkı sözleri ile... Gönlüm kaç parça ya bölündü Sorma beni yorma Kokunla dolu torbam bana yoldaş olur yollar Bana uzak sana tuzak yollar Geçmişi sormaz karakollar Yaran olsa saran olmaz Yarın olsa sa sabah o..

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar 04:12

Taladro Ft. Özge Şabo - Yarım Kalanlar

Yardımcı Yönetmen: Merve Karaçam Senaryo: Buğra Karaçam Kurgu - Montaj: Buğra Karaçam Make up: Cesur Albayrak Oyuncular: Öyküm Yener , Mücahit Gürleyik (studioblackpine) Kamera Asistan: Batuhan Akansu __________________..

Reynmen - Melek (Official Video) 03:22

Reynmen - Melek (Official Video)

Şarkı Sözleri; Hazır değildim Bir anda oluverdi Nasıl anlatsam sana İçimdeki bu derdi Olamıyorum ya Hayallerime mani Seni bir gün görse güneş Utanıpta sönerdi Çok güzelsin yani Meleksin bu garip çocuksa fani Düştüm gök..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..