#Müslüm gürses Çekemez oldum müthi̇ş damar müzik dinle

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu 00:44

Hande Erçel'e Nazar Değdi Sesine Ne Oldu

Hande Erçel Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gitti. Hastalığa Yakalanan Hande Erçel, “Sesim çıkmıyor Hasta Oldum. Yoğun Bir Çalışmaya Girdim Ve Hastalandım. Hasta Halimle İzle..

  • BETA tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Partide şarkı söylerken bir kız bayılıyor 00:08

Partide şarkı söylerken bir kız bayılıyor

şarkı böylerken nefessiz kalması ve Öldüm derken bayılması !..

  • PengoTV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..

Edis - Arıyorum 00:24

Edis - Arıyorum

görünce aşık oldum..

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN 03:58

ERDOĞAN- BÖYLE BİRİNİ NASIL SERBEST BIRAKIRSIN

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği Samet Ağ, eşi Özlem Ağ'yı 23 yerinden bıçaklamaktan yargılandığı davada 21 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Özlem Ağ, Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüş..

Mabel Matiz - Fan 00:59

Mabel Matiz - Fan

görünce aşık oldum..

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti 05:07

Vietnam Savaşı’nın Sembol İsmi Ortadoğu’ya Dikkat Çekti

Dünyanın gözünü 1972’deki Vietnam Savaşı’na çeviren ünlü fotoğraftaki Kim Phuc, Ortadoğu’daki savaşa dikkat çekerek, kalbinin hala çok kırık olduğunu söyledi. Kim, “Bugün hala aynı durumda olan çocukları gördüğüm zaman y..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle ) 03:04

Ukte İlk Göz Ağrım ( Sözleriyle )

Gözlerim seni ilk gördüğüm günden beri O yerde istedim bak hep seni görmeyi Arkamı döndüğümde fark ettim ya seni Kitlendim gözlerine alamadım ben kendimi İstedim benim ol be yalvardım Allah’a Gözlerin geldi gece yatmadan..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda 03:34

Vera feat. Aylin Aslım - Elveda

Sen kaşları keman bir güzel hanım eye muhtaçtın bende olmayan git diyemem seni bırakamam gel saklanalım küçük evimizde sen nağme dudaklı çocuk bakışlı asla suçun yok lütfen ağlama sokaklar tekinsiz hüzünlü ve sessiz e ol..

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak 02:12

Atambayev_ 'AB Kırgızistan'a Çok Uzak

Brüksel’de Avrupalı yetkililer ile görüşen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev euronews’in sorularını cevapladı: euronews, Natalia Richardson: Sayın Atambayev, Kırgızistan Avrasya Ekonomik Birliği üyesi. Bu yıl..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum 03:24

Sancak - Neredeyim Bilmiyorum

Beni sevdin, ya da ben öyle gördüm seni. Yaşamadım hiç, ya da ben sende öldüm. Ben değilim dökülen gözlerinden bu defa. Ya da sen hiç ağlamadın... Zormuş böylesi, yabancı ve çok uzak. Sıradan bir elveda gibi. Zormuş böy..

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar 58:24

Kuyunun İçinde Define Bulduk Paranormal Olaylar

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • ZULMA tarafından
  • 1.516 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam 02:38

Hayko Cepkin - Ağla Sevdam

Ağla sevdam Ağla zorba bu dünya Ağla susma ağla Ağla ağla Kördüğüm çember Dört duvar Canevinde bıkar can uçar Boş kalır o hanlar saraylar Beni sen al yeminim var Kül oldum söndüm ateşine sar Sar sar beni sana sar Sar s..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar 09:11

Recep Tayyip Erdoğan'ın Esma'ya Yazılan Mektuba Ağladığı Anlar

Sevgili kızım ve değerli öğretmenim... Sana elveda demiyorum bilakis yarın görüşmek üzere. Başı dik tuğyana isyan ederek yaşadın. Tüm engelleri redderek hürriyete sınırsızca aşık oldun. Bu ümmet, uygarlıkta hak ettiği y..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı 03:26

LYS Bitti, Öğrenciler Yorumladı

Lisans Yerleştirme Sınavları’nın (LYS) ikinci oturumu LYS-1 Matematik sınavı sona erdi, sınavdan çıkan öğrenciler duygularını ilk olarak aileleriyle paylaştı. Sınav hakkında değerlendirme yapan öğrencilerin büyük çoğunlu..

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar 09:59

Gökyüzünde De Engel Tanımıyorlar

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)TÜRK Hava Yolları (THY) Kabin Hizmetleri Başkanlığı, yolcularına sundukları farklılıklara bir yenisini daha ekledi. İşitme engelli yolcularını düşünerek bir proje üreten THY, uluslararası iş..

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi 01:42

Efsane Roma'dan Kopamadı! İşte Yeni Görevi

Serie A takımlarından Roma’nın efsanevi eski oyuncusu Francesco Totti, sarı-kırmızılı ekipteki yaşantısına yönetici olarak devam edeceğini açıkladı. 25 sezon boyunca sadece Roma forması giyen ve çıktığı 786 maçta 307 go..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar) 07:20

Sezen Aksu & Yıldız Tilbe Atışması (Göndermeli Şarkılar)

Sezen Aksu, 1991 yılında İzmir'de keyif çatmak için gittiği bir pavyonda sahnede şarkı söyleyen genç bir kadın görür. Kadının sesi Sezen Aksu'yu o kadar etkiler ki birkaç gün sonra kolundan tuttuğu gibi İstanbul'a götürü..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir? 01:41

Tüm Türkiye'nin Konuştuğu Burcu Başoğlu Kabadayı Kimdir?

Sunucu Murat Başoğlu'nun çapkınlığı bir anda Türkiye'nin magazin gündemine oturdu. Teknede görüntülendiği kadının ise spor salonunda fitness hocası olan yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia ediliyor. Peki Burcu Baş..

  • ANKA tarafından
  • 2.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bin Liralık Yumurta 04:14

Bin Liralık Yumurta

İzmir'in Foça İlçesi’nde, pazarda damgasız yumurta sattığı için 65 yaşındaki Mümin Ihlamur’a 15 bin TL cezası kesildi. İHA muhabirine özel açıklama yapan Ihlamur, Foça İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün 2 yıl,..