#Müslüm gürses İkimizin yerine akay turkish trap müzik dinle

Baba Ocağı 1977  Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle 1:14:41

Baba Ocağı 1977 Cüneyt Arkın Sevda Karaca Türk Filmi İzle

Filmde, bir adamla kardeşinin arasında yaşanan güç savaşı anlatılır. Halil’in beraber çalıştığı ortakları silah kaçakçılığı yapmak ister. Ancak Halil bu işin tehlikeli olduğunu söyleyerek reddeder. Bu durum idare heyetin..

Hıçkırık Fragmanı 00:49

Hıçkırık Fragmanı

Başrollerini Sezgi Sena Akay, Barış Arda Hacıoğlu, Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in paylaştıkları Hıçkırık dizisi yakında hafta içi her gün Kanal D'de başlıyor! Kerime Nadir'in ölümsüz eserinden: Hıçkırık! Kapanması imkans..

Hülya Koçyiğit'e Anlamlı Hediye Beyaz Show 03:55

Hülya Koçyiğit'e Anlamlı Hediye Beyaz Show

Hülya Koçyiğit’in başrollerini Ediz Hun’la beraber paylaştığı “Hıçkırık” filminin Kanal D’de yayınlanan dizi uyarlamasında yer alan oyuncular Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu verdikleri hediyeyle Hülya Koçyiğit’i o..

  • BETA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 Yılbaşı Büyük İkramiyesi Medet Batal'a Çıkmış 21:14

2018 Yılbaşı Büyük İkramiyesi Medet Batal'a Çıkmış

Ünlü sanatçı Onur Akay, tüm Türkiye’nin merak ettiği 2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisini açıkladı. Talihli, bir dönem izdivaç programlarında boy gösteren damat adayı Medet Batal çıktı..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Servet 1. Tanıtım Fragmanı 00:47

Servet 1. Tanıtım Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm Fragmanı 00:47

Servet 1. Bölüm Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı 00:55

Servet 1. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

Servet 1. Bölüm 3. Fragmanı

Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı di..

Kiralık Aşk Genç Oyuncusu Motor Kazasında Hayata Veda Etti 02:08

Kiralık Aşk Genç Oyuncusu Motor Kazasında Hayata Veda Etti

Sanatçı Onur Akay, Kiralık Aşk isimli dizinin oyuncularından 21 yaşındaki Oğuzhan Tükenmez’in, trafik kazasında hayatını kaybettiğini duyurdu..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hakkı Bulut Hastaneye Kaldırıldı 04:52

Hakkı Bulut Hastaneye Kaldırıldı

Hakkı Bulut'tan son dakika haberi geldi. Onur Akay, usta sanatçı Hakkı Bulut’un hastaneye kaldırıldığını duyurarak, Bulut’un sevenlerinden dua istedi. Peki Hakkı Bulut'un sağlık durumu nasıl? Açıklama geldi mi? İşte a..

  • BETA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cem Özer Acı Günü  Komşularına Neden Kızdı 03:08

Cem Özer Acı Günü Komşularına Neden Kızdı

Onur Akay, önceki gün akşam saatlerinde Cem Özer'in annesinin evde kalp krizi geçirdiğini ve annesinin komşularının Cem Özer hakkında yaptığı şaşırtıcı açıklamaları paylaştı...

  • BETA tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta 04:20

Elektrik Üreten Kıyafetlerde Gelinen Son Nokta

Almanya’nın başkenti Berlin’deki bu araştırma merkezinde bilim adamları siz yürürken nasıl enerji üretileceğiyle ilgili kafa yoruyor. Onlar ürünlerde farklı yapıdaki nano malzemeler kullanıyor. Bu sayede yürürken enerji ..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 02:07

Fenerbahçe 1-1 Krasnodar (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Ülker Stadı'nda Krasnodar'ı konuk eden Fenerbahçe, birçok gol pozisyonundan yarararlanamadığı maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve Avrupa'ya veda etti. Maçın son dakikalarında ise Kadıkö..

  • Ömer tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler 02:46

Vatandaşa At ve Eşek Eti Yedirmişler

Vatandaşa dana eti yerine at ve eşek eti, bal yerine şekerli şurup yedirdiler, tavşan kanı çay yerine de boya içirdiler. Tarım ve Orman Bakanlığı, halk sağlığıyla oynayan firmaları bir kez daha tek tek ifşa etti. İşte gı..

 Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım 14:13

Kilolular Nasıl Giyinmeli Ve Günlük Makyajım

Dar ve üzerinize oturan kıyafetler çok güzel dursa bile kilolu bayanların bu tercihten uzak durmaları gerekiyor. hemen bir hatırlatma yapalım. Sanıldığı gibi çok bol kıyafetler tercih etmenize de gerek yok. Çok bol kıyaf..

Soner Sarıkabadayı - Tekamül 03:45

Soner Sarıkabadayı - Tekamül

Koskoca dünyayı bu ara dar ediyorum Sana özel Sozlerisozu.com da tek Kendime yüzümü kara çıkarabiliyorum Duruma gel Hepsi sozlerisozu.com Kıyamam sana kıyabilecekken de Anla ki o an kalbim devrede Aramam seni bulacakken..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu 03:50

Dolandırıcı Kadın Baltayı Taşa Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde lösemili çocuklara para topladığını iddia eden bir kadın, yardım topladığını söylediği çocuğun babasına yakalandı. Bafra’da meydana gelen dolandırıcılık girişiminin kamera görüntüleri ortaya ç..

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü 02:05

Seçkin Piriler Hangi Soru Karşısında Çılgına Döndü

“Okullar kapanmadan bir gün önce Etiler’de bir servis aracının içinde bir çocuğun ağladığını gördüm. Aracın kapısı açıktı. Neden ağladığını sordum. Servis şoförünün kendisine araçta bırakıp gittiğini söyledi. Hayli korkm..

  • BETA tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım 11:00

Yurtta Kalıyorum Hesaplı ve Çok Tok Tutacak Yulafla Tanışmaya Hazırım

Tarif Metni: İncirli, kakaolu 4 çorba kaşığı yulaf ezmesi 180 ml süt 1 çorba kaşığı kakao 1 çorba kaşığı bal 2 tane incir Kavanoza 4 çorba kaşığı yulaf koyun. Üzerini 1 parmak geçecek kadar, yaklaşık 1 su bardağı süt..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..