#Müslüm gürses İkimizin yerine akay turkish trap müzik dinle

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı 04:05

Gökhan Özen - İki Yeni Yabancı

Dargınım olanlara kırgınım bugünlerde Eldeki avuçtaki yok kalmadı Çok değil birkaç güne toplarım demiştim ya Toplanan eşyalar gibi kolay olmadı Öyle bir kırıldı ki yüreğim onarılmıyor Kaldı ki yaşanmışı sileli kalp affet..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Messi Derbide Şov Yaptı 04:01

Messi Derbide Şov Yaptı

Bugün kent derbisinin oynandığı Barselona’ya gidiyoruz. Barcelona ve Espanyol Camp Nou’da karşı karşıya geldi. Maç tam anlamıyla bir oyuncunun gösterisi ile sona erdi. Kimden bahsettiğimizi tahmin edebilirsiniz. İspanya..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.514 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Oyuncak Bebek Şakası 00:15

Oyuncak Bebek Şakası

Büyük oyuncak bebek yerine küçük çocukları koymuşlar ve insanların tepkileri...

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Makyaj Malzemelerinin Tanıtımını Yapan Küçük Kız 02:37

Makyaj Malzemelerinin Tanıtımını Yapan Küçük Kız

Birden ona kadar saymayı öğrenmek yerine çoklarına böyle şeyler öğretmek ne hoşlarına geliyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017 02:15

Hande Yener'den Demet Akalın'ı Kızdıracak Sözler 1 Aralık 2017

Aylin Coşkun ile birlikte gittiği bir kutlamadan çıkarken konuşan Hande Yener'in ''Biz ABD ile Kuzey Kore Gibiyiz'' ve ''Bir İnsanın Konseri Yerine Çanta Konuşulması Çok Üzücü Bir Şey'' şeklindeki sözleri Demet Akalın'ı ..

  • BETA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı 04:08

Alkollü Genci Ölümün Kıyısından Annesi Aldı

Antalya’da 24 yaşındaki alkollü genç, falezlerde intihar girişiminde bulundu. Polisin ve olay yerine çağrılan annesinin her türlü ikna çabasına Yanımdan giderseniz geleceğim sözü veren genci, tam atlayacağı sırada anne..

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu 02:55

Cesedi Tavandan Dükkana Dökülen Kurtlar Buldurdu

Afyonkarahisar’da uzun zaman önce ölen bir adamın cesedi evinin altındaki iş yerine tavandan kurtlar dökülünce, dükkan sahibinin durumdan şüphelenmesi ile ortaya çıktı...

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Klon Nedir 02:19

Klon Nedir

Klon, kopya, klonlama kopyalama demektir. Sınavda kopya çekiyorum demek yerine klonlama yapıyorum dersen göze girme ihtimalin var yani. Aslında klon, insanın kendine yakışanı kopyalamasıdır bir nevi. Klon seni felaket..

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü 00:32

Çatıdan Kar Kütlesi Böyle Düştü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde 6 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütlesi yoldan geçen 2 vatandaşın üzerine düştü, olayda bir vatandaş yaralandı. Yaralanan vatandaş olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıl..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı 00:39

Deli Divane 155. Bölüm Fragmanı

Deli Divane 155. bölüm fragmanı yayınlandı! ALEKH VASUNDHARA’YA REST ÇEKER Alekh annesinin yaptıklarını öğrenir öğrenmez soluğu Sadhana’nın yanında alır ve af diler. Ancak Sadhana, Alekh’in sevgisine olan güvenini kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.356 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp 01:16

Mersin’de Sel Felaketi_ 2 Ölü, 1 Kayıp

Mersin’de yaşanan selde 2 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de denizde kayboldu. Mersin uzun zamandır böyle bir felaketi yaşamamıştı. Kentte 20 saatte metrekareye 155 kilogram yağmur düştü. Şiddetli yağış beraberinde se..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü 01:19

Beyoğlu'nda 4 Katlı Bina Çöktü

İstanbul Beyoğlu'nda 4 katlı bir metruk binada kısmen çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken ekipler göçük altında kimsenin olup olmadığı konusunda çalışma yürütüyor...

Münih Kulesine Bilet Alan Beşiktaşlı Taraftarlar 00:54

Münih Kulesine Bilet Alan Beşiktaşlı Taraftarlar

17 Eylül 1997 tarihinde Bayern Münih Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi maçını izlemek için İstanbul'dan Almanya'ya gelen taraftarlar kendilerini getiren tur şirketinin Münih Olimpiyat Stadı yerine 185 metrelik Münih Kules..

  • JET TV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Yarısı Bomba Paniği 04:01

Gece Yarısı Bomba Paniği

Balıkesir'de gece yarısı şehirin en işlek caddelerinde bulunan şüpheli paketler polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı bayan polis şüpheli paketi fünye ile patlattı...

Biriktirdiği Parasıyla Evsizlere Battaniye Alan Çocuğa Muhteşem Sürpriz 01:46

Biriktirdiği Parasıyla Evsizlere Battaniye Alan Çocuğa Muhteşem Sürpri

Mikah Frye isimli 9 yaşındaki çocuk Xbox One'a sahip olmayı çok istiyordu ve bunun için de bir süredir para biriktirmeye başladı. Ancak biriktirdiği parayla oyun konsolu almak yerine 60 adet battaniye aldı. Soğukta dışar..

  • JET TV tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

'Cobra II' Düşmana Korku Salıyor 02:00

'Cobra II' Düşmana Korku Salıyor

Gözetleme, keşif, personel taşıyıcı, füze fırlatma, komuta kontrol ve ambulans gibi özel maksatlı görevleri yerine getirmek için Otokar tarafından üretilen Cobra ll, sürücüsüne kolayca manevra yapabilme imkanı sunuyor...

Gaz Pedalı Takılı Kalan Otobüs 9 Aracı Biçti 00:22

Gaz Pedalı Takılı Kalan Otobüs 9 Aracı Biçti

Şanlıurfa'da gaz pedalı takılı kalan halk otobüsü 9 araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen araçlardan biri elektrik panosu ile trafik işaret direğini yerinden sökerek iş yerine girdi...

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi 03:10

Ayaklı Meyve Şöleni Pudingi

Tatlı ve pasta sanatlarında bir yenilik daha. Muz, çikolata sosu, çilek, rulo gofret gibi karışımlardan puding yapıyoruz. Fakat bu sefer ayakla. Şef hanım bu işi layığıyla yerine getirmiş gibi efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.326 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm 05:13

Bircan Ben Böyle Bir Şeyi İlk Defa Gördüm

Diyarbakır'da kendisini aldattığı iddiasıyla önceki gece eşi Rojbin Baran'ı (22) pompalı tüfek ile öldüren Şeyhmus İlhan (27), dün olay yerine gelerek işlediği cinayeti anlattı...

  • BETA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce