#Müslüman boksör İsrailli boksöre ringi dar ediyor mutlaka İzleyin

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle 2:43:28

Diriliş Ertuğrul 108. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi 04:35

Serkan Kaya - Elma Attım Nar Geldi

Elma attım nar geldi Dar sokaktan yar geldi Gönderdiğin yüzükler Parmağıma dar geldi Nirinay naynaynam Bu inin önü kıyı Uyu sevdiğim uyu Seni sarhoş diyorlar İçtiğin üzüm suyu Nirinay naynaynam..

Dünyanın En Pahalı Eti Kobe Bifteği Nasıl Pişirilir? 04:58

Dünyanın En Pahalı Eti Kobe Bifteği Nasıl Pişirilir?

japonya'da siyah tajima-ushi cinsinden wagyu sığırları geleneklere sıkı bağlılık içinde yetiştiriliyor. bunlar kapalı, dar klübelerde yanyana kımıldamadan tahılla ve günde bir şişe bira ile besleniyorlar. klasik japon mü..

  • JET TV tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım 04:15

Cengiz Kurtoglu - Sessizce Ağladım

agliyorsun degilmi biliyorum sevgilim yanlizlik cekilmiyor goruyorsun degilmi seviyorsun sevgilim sakliyorsun degilmi sende bana asiksin biliyorsun degilmi sessizce agladim kimseler kimseler gormeden geceler dar ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu 00:57

Altın Düşmeyince, Sahtesi Gözde Oldu

Son yıllarda yükselen altın fiyatı, dar gelirli vatandaşların gözünü 'çakma' altın olarak bilinen imitasyon altınlara yöneltti. Yine dar gelirli düğün sahiplerinin de etrafa mahcup olmamak için alış yaptığı imitasyonlar ..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Nicole Cherry - Uneori 03:32

Nicole Cherry - Uneori

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) Oricat as incerca sa trec peste ce-a fost Ma urmaresc atatea intrebari fara rost Incercand sa te-nteleg si sa te cred dar nu reusesc Acum e momentul sa-mi spui daca…(uneori) Ai fost ..

Ceylan - Minnoş 03:44

Ceylan - Minnoş

Entarimi dar biçtim Yakasını dar kestim Ne talihsiz başım var Asker oğlana düştüm Hele hele minnoş minnoş minnoş Hele minnoş minnoş minnoş Entarisi vişneden Şimdi gelir çeşmeden Alacaksan al beni Yataklara düşmeden He..

Can Bonomo Kal Bugün 03:53

Can Bonomo Kal Bugün

Bir kuş uçar pencereden, haber verir ey Ben yanarım, bu dağlar bana dar gelir ey Kal, evim ol, çil çil olsun kaşların El verir yastık yorgan, sarı saçların Kal, gitme; fikrim senle Sen bir başkasını sevsen de Var gitme,..

Gökben  Lafımı Olur 03:46

Gökben Lafımı Olur

Gökben - Lafımı Olur Şarkı Sözleri Bişey mi oldu neden değiştin Terk ettin beni Cilveli gözler boş bakar oldu Kahrettin beni Kimde ne duydun kimlere uydun Nası inandın elleri boşver bende yalan yok Seninim seninim senin..

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım 05:06

Ceylan Ertem - Odalarda Işıksızım

Odalarda ışıksızım Katıksızım, viraneyim Seni sensiz duvarlara Yazan benim, divaneyim Kanım aksın ki Terk etmem seni Peşindeyim yar Ellerimsin gözlerimsin İnanmazsın yar Ben perişan günlerim dar Anlamazsın yar Bir ömü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur 01:56

Burunda Kemik Eğriliği Neden Ve Nasıl Oluşur

Burundaki kemik eğriliği, kıkırdak eğriliğiyle beraber iki olasılık var bunun için bir tanesi travmalar darbeler yada baskı altında kalmalar. Diğerinde gelişimsel olan teoridir travmalarla ilgili anne karnından çıkarken ..

  • NABIZ tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Haluk beyazlayan saçları konusunda Dar Gömlek'ten yardım isteyince olanlar oluyor! Çocuklar Duymasın'da Haluk'un başı saçlarıyla derde giriyor. Son zamanlarda beyazların..

Bülent Ortaçgil - Adalar 03:25

Bülent Ortaçgil - Adalar

Bülent Ortaçgil - Adalar Dinle Adalar şarkı sözleri ile Gittik gittik, denize açıldık Rüzgârlara bindik taşındık Shaman'la* süzülürüz bilinmeze Kaptanımız yaşlı ve usta Güneş kızgın, tepemizde Yan yatmışız dostumuz..

Jukebox - Sa vina vinerea 03:26

Jukebox - Sa vina vinerea

Lyrics: Azi totul face sens, nu-i stres! In parcare la birou nu mai e picior de sef, u! Colega de la job, fata cu ochii verzi, vrea sa plece, da-i aglomeratie pe strazi! Si timpu’ trece greu, dar nu-i stres, nu…nu mai..

Mariuca - Colt De Rai 03:08

Mariuca - Colt De Rai

Versuri: Mă trezesc devreme, e luni Cred că pe la șapte mă suni, Ne-am văzut aseară, la mine la scară, pentru-a mia oară. Telefonul poate-i defect, Nu mai pot deloc să aștept, Inima mă dă de gol când bate tare și nu am s..

Otilia - Frunze Mood Video Remix Stephano Rossi 03:47

Otilia - Frunze Mood Video Remix Stephano Rossi

Versuri/ lyrics: Am avut mii de frunze, mii de vise, am crezut Ca te am lângă mine dar cand frigul ne-a ajuns Ai plecat si m-ai lăsat între vânturi, si ma scutur, si plâng Am avut mii de frunze acum toate-s la pământ ..

Ebru Şahin - Hoşgeldin 03:18

Ebru Şahin - Hoşgeldin

Ebru Şahin - Hoşgeldin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bugün dağların dumanı aralandı, hoş geldin Ah ışıklar içinde kaldım, yandım efendim Sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar Tutuşsun gün, yansın geceler, zamanım..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah 03:05

Tuğrul Bektaş&Caner Aksoy - Eyvah

Eyvah şarkı sözleri ile Tuğrul Bektaş Bana pes dediler seni pestil eden para babaları resmimi çek As duvarına merci bebek diri gül severiz bunu kana bandırıver Baş kaldırı genetik Ahlakım çok etik Her yanlışa çek teti..

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri) 04:29

Yıldız Usmonova & Yaşar - ???? Seni Severdim (Sözleri)

????sözleri ???? Yazık ne mazi yazık, anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçnce, ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa, kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim, hüznün koynunda Seni severdim, hem uyanık, ..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:20

Muhammed Ali Tribute - 3 Yaşından 74 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Muhammed Ali (Мохаммед Али, doğan Cassius Marcellus Clay, Jr, 17 Ocak 1942 - 3 Haziran 2016) Amerikan profesyonel boksörüydü. Kariyerinin başlarında Ali, boks ringinin içinde ve dışında ilham verici, tartışmalı ve kutupl..