#Müslüman boksör İsrailli boksöre ringi dar ediyor mutlaka İzleyin

Kabe'nin İçini Hiç Merak Ettiniz mi 05:07

Kabe'nin İçini Hiç Merak Ettiniz mi

Tüm Müslüman Aleminin Gitmek İstediği Yeri Hiç Merak Ettiniz mi İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

00:55

"Ya Eşarbını Çıkar Ya Da McDonalds'tan Çık"

İngiltere'nin başkenti Londra'da McDonald's'a giden 19 yaşındaki bir Müslüman kız, büyük bir nefret suçuna maruz kaldı. 19 yaşındaki genç kıza başörtüsünü çıkarması ya da McDonald's'ı terk etmesi istendi. Genç kız, “Bu n..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri 08:07

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri

Hazreti Ali`nin En Güzel Sözleri Benim soyumdan gelenler değil, benim izimden gidenler bendendir. (Hz. Ali) Aç kalmak alçalmaktan iyidir. (Hz. Ali) Hazreti Ali kimdir? ALI = Allahin aslanidir, ilmin kapisidir, toprag..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler 01:14

Celal Şengör'den Osmanlı Devleti Hakkında Skandal Sözler

Prof. Dr. Celal Şengör katıldığı televizyon programında skandal sözler sarf etti. Şengör, Fatih Sultan Mehmet'in Müslüman olmadığını iddia etti. Bununla kalmayan Şengör, Osmanlı'nın işgalci olduğunu ve Kanuni Sultan Süle..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zihnini ABD'deki Bir Şarlatana Adayan Mankurtlardan Bilim Adamı Olmaz 01:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zihnini ABD'deki Bir Şarlatana Adayan Mankurtla

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkesine, milletine ve insanlığa hizmet etmek yerine zihnini ve yüreğini Amerika'da yaşayan bir şarlatana adayan mankurtlardan bilim adamı da olmaz Müslüman da olmaz. dedi...

Yaralı Yüz Franck Ribery 01:51

Yaralı Yüz Franck Ribery

2 yaşında geçirdiği ve hayatı boyunca yüzünde izini taşıyacağı kaza, 23 yaşında Müslüman oluşu... Bilinmeyen yönleriyle Fransız yıldız Ribery'nin hayatındaki dönüm noktaları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz 05:36

ABD'li Uzman: Dünyanın Yeni Katilleri Biziz

ABD'li medya uzmanı ve aktivist Jerry Day, Amerika'nın özellikle Ortadoğu ülkelerine yaptığı müdahalesine ve bu müdahalelerin hiçbir yasal gerekçeye dayanmadığına dikkat çekerek, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği 00:42

Açlık ve Susuzluk - Dost Derneği

Esenyurt’tan ihbar üzerine kliniğe kaldırdığımız bu yavrumuzun açlık ve susuzluktan biten böbreği ve karaciğeri daha fazla dayanamadı. Sadece İstanbul’daki restaurant ve evlerin yiyecek artıkları bütün Marmara Bölgesind..

  • JET TV tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Kabe İmamını Şoke Eden Protesto: Ey Amerika'nın Kölesi 02:34

Kabe İmamını Şoke Eden Protesto: Ey Amerika'nın Kölesi

ABD'nin dünyayı Suud Kralıyla birlikte huzur içinde yönettiğini söyleyen Kabe İmamı Sudeysi, Cenevre'de Cezayirli bir Müslüman tepki gösterdi...

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler 00:58

Londra’da Başörtülü Otobüs Şoförünün Yolunu Kestiler

İngiltere'nin başkenti Londra'da, hafta sonu aşırı sağcı ve İslam karşıtı İngiliz Savunma Birliği (EDL) örgütünün protesto gösterisi düzenlendi. Örgütün eski lideri Tommy Robinson'a verilen 13 aylık hapis cezasına tepki ..

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Japonlar Müslümanlara Özel 01:41

Japonlar Müslümanlara Özel "Mobil Cami' Geliştirdi

Japonya, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Müslüman ziyaretçilerin kullanımına sunmak üzere 'mobil cami' geliştirdi. İçinde abdest alabilme imkanın olduğu ve toplamda 50 kişilik kapasiteli mobil cami tanıtımı yapıldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:30

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uluslararası Haber Ajansı Associated Press, Mekke'nin 1950 yılında çekilen görüntülerini yayınladı. Hac dönemine ait görüntülerde Kabe'nin çevresindeki sakin yapılanma dikkati çekerken, binlerce Müslüman'ın develer üstün..

  • JET TV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.505 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz ! 2:04:33

FRANSA'NIN Cezayirdeki Soykırımı - Sansürsüz !

Fransız soykırımı, Fransızlar önce kendisine baksın, Cezayir mezalimi, Müslümanların kıyımı, Haçlılar, Haçlı zihniyeti, Müslüman kardeşim,..

İbn-i Heysem kimdir? 03:19

İbn-i Heysem kimdir?

Görme, optik ve ışık alanında bilime büyük katkılar sağlayan İbn-i Heysem, tarihin en önemli bilim insanlarından biriydi. İbn-i Heysem, baş yapıtı kabul edilen Optikler Kitabı’nın yanı sıra astronomi, felsefe, sayı teori..

Fransız polisi Türk gençleri darbetti! 02:16

Fransız polisi Türk gençleri darbetti!

Son zamanlarda Müslümanların hedef gösterildiği Fransa'da, ırkçılık ve polis şiddetine maruz kalan iki Türk genci oldu. Trafik kontrolüyle başlayan tartışma yerini arbedeye bıraktı...

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..