#Müslüman boksör İsrailli boksöre ringi dar ediyor mutlaka İzleyin

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Reynmen - Dolunay (Official Audio) 03:19

Reynmen - Dolunay (Official Audio)

Reynmen'in yeni albümü RNBESK, HOUZE Istanbul etiketiyle yayında! Reynmen - Dolunay (Official Audio) Beni duy beni gör beni anla Beni banka gibi soy Bana kız beni üz bana söv Benim babam gibi döv Beni al ya götür ya..

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, 00:22

Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar,

Anlıyorum: - Çözemiyorsun çünkü problemi yanlış tanımlamışlar, - Harekete geçemiyorsun çünkü seni engelliyorlar, - Yapamıyorsun çünkü süreci yanlış tasarlamışlar, - Kendini ifade edemiyorsun çünkü seni anlamıyorlar, - Ge..

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video) 03:39

Sezen Aksu - Ne Yapayım Şimdi Ben? (Official Video)

Evveeet… “Demo 2” albümünün en demo şarkısıyla tekrar merhaba. 11 yıl önce henüz bestelenme aşamasında kaydedilmiş haliyle üstelik… Sözleri, kayıt esnasında prozodik çözümlemeler için uydurduğum “badidi bidudi” diye ..

  • TEK KANAL tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video 03:28

Onur Akın - Ağlayınca Balıklar (Ft Rubato) Official Video

Şiir: Fatmagül Akyürek Beste: Onur Akın Yapım: Eylül Müzik Yapım Düzenleme: Rubato Vokal Çello: Özer Arkun Klarnet: Göksun Çavdar Bas Gitar: Eralp Görgün Gitar: Serhan Yasdıman Perküsyon: Türker Çolak & Memduh Akatay ..

Murat Boz - Gece 06:23

Murat Boz - Gece

Gece şarkı sözleri ile Nasıl kırılmasın kalbim, şimdilik paramparça Geçince hep hatırlatır ,o süslü dar sokaklardan Delirebiliriz bu aşkın ortasında kavrulup her akşam, her akşam Çevirebiliriz geri, hüzün ,keder, üzün..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım 03:38

HiraiZerdüş - Bi gönlüne ben sığmadım

Bütün diller kargaşasından uzakta. Seni anlatmak çıplak iki göz ile. Ah benim ruhum Canımın en canı, Sen bilmezsin.. Ne zaman ki baksam sana Bir çocuk uykusundan irkilir ve vahşetin içine düşerim yabanında. Sen ..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Kurtuluş Kuş - El İnsaf 02:52

Kurtuluş Kuş - El İnsaf

Söz: Kurtuluş Kuş - Furkan Ceran Müzik: Kurtuluş Kuş Aranje Mix : Opirus Music (Onur Aşar) Mastering: Buğra Kunt Kabak Kemane: Cafer Nazlıbaş Solo Kaval: Vedat Aygıran Müzik Yönetmeni: Kurtuluş Kuş - Vedat Aygıran Yönet..

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede 03:30

HiraiZerdüş - Ölüyoruz bir köşede

[ Şarkı sözleri ] Kuşlara inandık Kanadımız kırıldı Koynuna düştük Yalancı bir baharın Bir sele kapıldık Nasıl da harcandık Şimdi iki ayrı Dar ağaca bağlandık - Bak anılar el olmuş her biri bir yerde Ölüyor..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

İlkay Karakılıç - Kar 03:20

İlkay Karakılıç - Kar

Kar şarkı sözleri ile Seni yakalayamamak akla zarar ,keserim yollarını Göremedim , çözemedim dillerini , öpemedim ellerini Üşüdüm üşüdüm çok üşüdüm , sar bana kollarını Soramam soramam hiç soramam , soramam hallerini ..

Seda Toker - Yıkık Dökük 03:44

Seda Toker - Yıkık Dökük

Söz & Müzik: Seda Toker Düzenleme: Berk Kirtiş Yaylı: İstanbul Strings Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Seda Toker Prodüktör: Tolga Aykut Yıkık Dökük şarkı sözleri ile Bana geri dönme verme sahte sevgin..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@HAYALPERESTOFFICIAL/community En güncel şarkılardan haberdar olmak içi..

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın 03:00

Hayalperest - Adın Batsın​ | Official Music Audio - #adınbatsın

Dijital platformlardan dinlemek için tıkla: https://lnkfi.re/12JWIYKK Söz : @HAYALPERESTOFFICIAL Beat : @ErayTasdemir Yapım : Son Ses Müzik Duyuruları paylaşımları burdan takip edebilirsin ! https://www.youtube.com/@..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:25

Fırçala Sen De Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Okul öncesi çocuklar için eğitici çocuk şarkıları FIRÇALA SEN DE ile devam ediyor. Adisebaba'nın ilk albümü olan Sevimli Dostlar Harika Bir Gün den, çocukları dişlerini düzenli olarak fırçalamaya özendirme ve bunu kü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.254 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı 02:13

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı

Kerkük'te Sivilleri Hedef Alan Hava Saldırısı Kerkük'te sivilleri hedef alan hava saldırısı Irak'ın Kerkük kentine bağlı Dakuk ilçesine düzenlenen hava saldırısında yakınlarını kaybeden Türkmenler, olayın faillerinin b..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor 02:55

Çamlıca'ya Eyfel'den Yüksek Kule Geliyor

İstanbul Çamlıca'da televizyon kulesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Kule yüksekliği 95 metreye ulaştı. Projeyle ilgili ayrıntıları A Haber muhabiri Ramazan Almaçayır aktardı…..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye 02:51

Resul Aydemir (Misal) 'Çocukluğum' - O Ses Türkiye

O Ses Türkiye’nin 25 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 26.Bölümünde, 'Çocukluğum' adlı parçayı söyleyen ve Jüri Üyesi Gökhan - Hakan'ı seçen Resul Aydemir (Misal), O Ses Türkiye'de yoluna devam ediyor...

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya 02:36

Nijerya’da 4.7 Milyon Kişi Açlıkla Karşı Karşıya

Nijerya’da Boko Haram’ın kontrolünde bulunan bölgelerde 4.7 milyon insan açlıkla mücadele ediyor. Dünya Gıda Programı (WFP) yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, 1.8 milyon kişinin acil gıda yardımına ihtiyacı var...

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan! 08:03

Hande Yener 'den Demet'e Hodri Meydan!

Hande Yener Seren Serengil'in Demet'in yaptığı albümler Tükiye'ye hitap ediyor,Hande'ninkisi ise bir kesime hitap ediyor açıklamalarından dolayı,Hodri meydan okudu.Ben Harbiyede Açık hava konserlerine çıkıyorum.Demet'te ..

  • ANKA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canım Kardeşim 16.Bölüm 10:20

Canım Kardeşim 16.Bölüm

Kaç yaş grubuna hitap ediyor Canım Kardeşim? İlkokul çocuklarına, daha çok 7-12 yaş arasına hitap ediyor...