#Müzik pop hareketli

Fettah Can - Kalakaldın mı 03:05

Fettah Can - Kalakaldın mı

Fettah Can - Kalakaldın mı Müzik Dinle , Şarkı Sözleri Elimden gelen bu Ardına koymayanlardanım Baktığın yerde değil Bakmadıklarındayım Yalnızca bir an meselesi Aklının ücrasıyım Dön demek hakkım sandığın değil yandığı..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

Burcu Güneş - Ufo 03:28

Burcu Güneş - Ufo

Burcu Güneş - Ufo Müzik Dinle Şarkı sözleri Atlamadan önce durup Denizin dibine bakılmaz mı? Dibe çakılır mıyız hesabı Ya akarsın bu hızla ya akmaz durursun bir kenarda Yüksek voltaj çarpılırsın aman dikkat!. Yı..

Sibel Can - Vallahi Yalan 03:24

Sibel Can - Vallahi Yalan

Sibel Can - Vallahi Yalan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Canım çok özlüyormuş Bensiz çok üşüyormuş Gözüne uyku girmiyormuş Vallahi yalan Bir daha kadrimi bilicem Elleri güldürmeyicem Dedim de dinlemedin ki Vefasız niye b..

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum 03:35

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum

Gülşen - Bir İhtimal Biliyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözyaşım kurak, bu son durak İndim yürüyorum… Harcayıp attın, sen bizi sattın İnanamıyorum Nasıl bir yalan, koynumda yılan mı Besledim yani? Ölümü şaka sanmışs..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Bilal SONSES - İnat Keçi 03:28

Bilal SONSES - İnat Keçi

Bilal SONSES - İnat Keçi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitsen de geleceğim hep, ölürüm inan bitti diyeceğime Ben adında ki bir heceyim hep, bir gündüzüm bir geceyim hep Hiç inanmadım biteceğine, beni böylesi uçuruma iteceğ..

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes  02:45

Demet Akalın Feat . Emrah Karaduman - Ses Kes

Demet Akalın Feat Emrah Karaduman Ses Kes Müzik Dinle Şarkı Sözleri Benden nefret ediyormuşsun Benim de buna vaktim olsa Tamam uzaktan kusursuzsun Yakından lüzumsuz oysa İki yüzü vardı, bi kalbi yoktu, Kırıklarımı ..

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı 03:11

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı

Mehmet Erdem - Bir Elmanın Yarısı Müzik Dinle..

Emre Kaya - Yapboz 03:51

Emre Kaya - Yapboz

Emre Kaya - Yapboz Müzik Dinle..

Murat Dalkılıç Feat. Boygar - Leyla 03:16

Murat Dalkılıç Feat. Boygar - Leyla

Murat Dalkılıç Feat. Boygar - Leyla Müzik Dinle..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:33

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk Müzik Dinle..

Murat Dalkılıç - İki Yol 04:05

Murat Dalkılıç - İki Yol

Murat Dalkılıç - İki Yol Müzik Dinle..

Murat Dalkılıç - Kader 04:00

Murat Dalkılıç - Kader

Murat Dalkılıç - Kader Müzik Dinle..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:13

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Emre Kaya - Teşekkür Ederim Müzik Dinle..

Can Yüce - Niye Bu Sevda 03:29

Can Yüce - Niye Bu Sevda

Can Yüce - Niye Bu Sevda Müzik Dinle..

Umut Timur  - Vermedin Ft. Mrc 04:00

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc

Umut Timur - Vermedin Ft. Mrc Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbimi alıp vermedin geri vermedin geri vermedin Kalbimi alıp gelmedin geri gelmedin geri gelmedin Kafamı kaldı bende saçmaladım yine seni görünce e akıl bıra..

Mustafa Sandal - Gel Bana 03:00

Mustafa Sandal - Gel Bana

Mustafa Sandal - Gel Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Oldu bi kere kalp uydu sana Ne dersen de vazgeçmem artık Gel Bana… Gel Bana… İçimde bi tutku, sürekli bir kurgu Bakınca görünce görüyorum senle hayatı Gel Bana… Ge..

Tarkan - Kedi Gibi 04:43

Tarkan - Kedi Gibi

Tarkan - Kedi Gibi Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel, vur tam on ikiden Öyle bir gel ki Bir anda oynasın yer yerinden Gel, sensiz anlamı yok Ne çok özledim ne çok O tatlı telaşı bir bilsen Al, uçur kanatlarında Seyre çık..

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor 04:06

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor

Özkan Meydan Feat. Emre Şakar - Ciğeri Yakıyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri Seveni alıyor da Kalbimi acıtıyor Dünya Bu nasıl bir rüya Ciğeri yakıyor Günümü güneşimi Geceye zifir yapan Dünya Gideni geri yolla Yarayı sarı..

İsmail YK - Çikolata Gibi 03:02

İsmail YK - Çikolata Gibi

İsmail YK - Çikolata Gibi Müzik Dinle..

Summer Cem - Tmm Tmm 02:53

Summer Cem - Tmm Tmm

Summer Cem - Tmm Tmm Müzik Dinle..

Camila Cabello & Daddy Yankee - Havana 03:20

Camila Cabello & Daddy Yankee - Havana

Camila Cabello & Daddy Yankee - Havana Müzik Dinle..

Jennifer Lopez  Feat. Pitbull - On The Floor 04:26

Jennifer Lopez Feat. Pitbull - On The Floor

Jennifer Lopez Feat. Pitbull - On The Floor Müzik Dinle..

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar -  En Güzel Yenilgim 02:48

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim

Emrah Karaduman Feat Ebru Yaşar - En Güzel Yenilgim Müzik Dinle Şarkı sözleri O güzel günler daha Ne kadar uzakta acaba? Kanadımı kırdın ya Başkasına gökyüzü olama Duam belli duyan belli Gerisi taktir-i ilahi Eceli..

Serdar Ortaç - Sulu Göz 04:02

Serdar Ortaç - Sulu Göz

Serdar Ortaç - Sulu Göz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Dünya değişti ama ben değişmedim. Hala sırılsıklam aşığınım. Suskun kalbim ne zaman sevinecek. Ne yalan ve ne gerçek baş başayım. Pembe yanaklarını, pamuk dudakları..

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim 02:30

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim

Oğuzhan Koç - Cimri Sevgilim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin eyvallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah. Beni bırakıp giden kimdi? Sen ..

Sancak - Düşün Ki 03:02

Sancak - Düşün Ki

Sancak - Düşün Ki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yine içimde sen uyandın, yıllardır bundan usandım Kapındayım ümitlerle, git dersen anlarım Ya tutarsın kollarımı ya da kalmaz bir anlamı Ya gelirsin peşimden ya da çık git i..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Kadr - Ya Baba 02:59

Kadr - Ya Baba

Kadr Ya Baba Müzik Dinle Şarkı Sözleri Biz bizeyiz yanyana Kafalar gine bomba Dünya degil umrumda Yeniden dogdum galiba Dönde bir baksana Sevdiklerim yanimda ben zaten mutluyum girgir ile samata oooeyoo eyoo eyo..