#Müşterilerine

Kokuların efendisi! 01:51

Kokuların efendisi!

LAKABI KOKULARIN EFENDİSİ...ÇÜNKÜ KİŞİYE ÖZEL PARFÜMLER HAZIRLIYOR. İLGİNÇ OLAN İSE BUNU YAPARKEN KULLANDIĞI YÖNTEM... MÜŞTERİLERİNE SORULAR SORUYOR, YAPACAĞI PARFÜMÜ YANITLARA GÖRE BELİRLİYOR...

Yeni nesil kurye! 02:16

Yeni nesil kurye!

İSTANBUL CADDEBOSTAN'DA BİR KAFE, ALDIĞI SİPARİŞLERİ MÜŞTERİLERİNE SIRADIŞI BİR YOLLA ULAŞTIRIYOR. SİZ DE YOLDA KARŞILAŞIRSANIZ ŞAŞIRMAYIN.. ADI ROBOT KURYE... BOYU KÜÇÜK AMA YETENEKLERİ BÜYÜK.....

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı 01:26

Müşterinin Nezaketine Göre Çay Fiyatının Değiştiği Çay Ocağı

Manisa'da çay ocağı işleten Nevzat Adıgüzel, nezaket kurallarına uymayan müşterilerine ayrı bir fiyat tarifesi uyguluyor. Şehzadeler ilçesinde 10 metrekarelik çay ocağını işleten Nevzat Adıgüzel'in iş yerine astığı fiya..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bende Kal Fragman 02:18

Bende Kal Fragman

Babadan kalma berber dükkanını işleten Fikret, her tıraş sonrasında müşterilerine yaptığı masaj ile nam salmıştır. Fikret'in hayatı, Taner'in ona zorla masaj aleti satmasıyla kabusa döner. Fikret ve Taner dükkana gelen ü..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’ 01:54

ÖTV indirimi yapmayan galerilere ‘inceleme’

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sıfır kilometre araç satışında özel tüketim vergisi (ÖTV) matrah değişikliği sonrası ortaya çıkan indirimi fiyatlara yansıtmadığı iddia edilen bayiler için denetim talimatı verdi. Müfettişler,..