#Mİlyon

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti 00:30

Fenerbahçe'de Van Persie Dönemi Bitti

Robin van Persie'nin 2.5 yıllık Fenerbahçe kariyeri sona eriyor. Hollandalı yıldız futbolcu ve menajeri, Fenerbahçe Yönetimi ile yapılan görüşmede ayrılık konusunda fikir birliğine vardı.Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 2's..

  • OFSAYT tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:19

Jim Carrey - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

James Jim Carrey (17 Ocak 1962'de doğmuş) bir kanada Amerikalı aktör, komedyen, izlenimci, senarist ve yapımcıdır. Çok enerjik vuruş performanslarıyla bilinir. Carrey, 1990 yılında, Canlandırma Renkli çizim komedisi t..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir 00:59

Tarihteki En Pahalı İngiliz Otomobili Olabilir

Temmuz ayında Paris'te açık arttırmaya çıkarılacak olan Aston Martin klasik yarış aracının tarihte satılmış en pahallı İngiliz otomobili olması öngörülüyor. Son derece nadir olarak bulunan ve koleksiyoncular için paha b..

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan 00:49

Bankamatikteki Parayı Yiyen Fareler Hindistan

Hindistan'ın Tinsukia bölgesinde bir ATM'ye giren fareler, 12.38 lakh'ı (yaklaşık 9 milyon TL) paramparça etti. Hindistanda ATMye giren fareler paraları yedi Özel bir güvenlik şirketi Hindistan Devlet Bankası'na ait ATM'..

  • JET TV tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi 05:10

İlk Türk Malı Cep Telefonu ''Aselsan 1919'' İncelemesi

Aselsan 1919 Yerli Malı Türk Cep Telefonudur. Aselsan 1919 Modeli Atatürk'ün Samsun'a Çıkışını Simgeliyordu. 1920 modeli ise TBMM'nin açılışını simgeliyordu. FİYATI 96 MİLYON LİRAYDI Üretimi yapıldığı yıllarda fiyatı KDV..

  • JET TV tarafından
  • 190 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı 07:10

Necati Şaşmaz Aldatıldı Mı

Kurtlar Vadisinin 'Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'la 2012'de sürpriz bir kararla nikah masasına oturduğu Nagehan Kaşıkçı'nın olaylı boşanma davası devam ediyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu, 'Duymadık Demeyin' pro..

  • BETA tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana inandıran Beni kusturan şeyi kaldır Al..

Kaos Köksal - Karanlık Günler 03:06

Kaos Köksal - Karanlık Günler

Karanlık Günler şarkı sözleri ile Al bu kez benim değil dediklerim Senin olsun gecelerce benim bütün hayal ettiklerim Çocuksuz avlularda sen güneşlenip yanıma yatarsın Beni al Beni yor Beni kandır Bir milyon yalana ina..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük 02:11

Tokat’ta AVM Yangını Kontrol Altına Alındı, Zarar Büyük

Tokat’ta sabahın ilk ışıkları ile bir AVM’de başlayan yangın yaklaşık 4 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi. Maddi hasarla atlatına yangında yaklaşık 20 milyon TL’lik hasar meydana geldi. Edinilen ..

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı 04:06

Tokat'ta 800 bin ton şeker pancarı üretimi yapıldı

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ali Çelik, kentte bu yıl 800 bin ton civarında şeker pancarı üretimi yapıldığını ve ekonomiye katkısının 400 milyon lira olduğunu söyledi. Yaklaşık 360 bin hektar tarım arazi..

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️ 31:05

CIA Raporlarında Yazıyordu‼️ GAP BÖLGESİ DİKKAT‼️

????Deprem Bölgesine “Kılık Değiştirip girebilirler‼️ Çok DiKKAT‼️ ????Seçim Mayıs ayında olmamalı‼️ ????Bin yıl öncenin fayı aktif‼️ ????Bin yıl önceyle, bugünün fayı birleşti. ????Peş peşe depremlere neden olabilir‼️ ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce
SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu 02:20

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu Futbolda 2017-2018'den itibaren 5 sezonluk Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın hakları ihalesini Digiturk, yıllık 500 milyon dolar karşılığında aldı...

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu 01:09

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu

Birleşmiş Milletler (BM) tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu. Örgüt, gelecek yıl dünya genelinde acil yardım ve korumaya muhtaç 92.8 milyon insana ulaşabilmek için 22.2 milyar dolar yardıma ihtiyaç duyulduğunu b..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce