#Mısır gevrekli kurabiye

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye 05:40

Fırında Pişmeyen Kokostar Kurabiye Tarifi En Kolay Cocostar Kurabiye

Pişmeyen Kokostar Kurabiye için 200 gr çikolata ( ben 100 gr bitter,100 gr sütlü çikolat kullandım) 2 Kase kadar kek veya isterseniz 200 gr petibör bisküvi kullanın İç Dolgusu için Malzemeler 1 poşet krem şant..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır 05:03

Elmalı Kurupasta Tarifi Elmalı Kurabiye Kurabiye Nasıl Yapılır

Elmalı Kuru Pasta Tarifi Bu videomuz da sizler için çok şirin bir kurupasta tarifi hazırladık. Yapılışı gayet kolay ve detaylı anlatım sayesinde aşama aşama görerek kuru pasta nasıl yapılır kolaylık ile anlayacaksınız. :..

Elmalı Kurabiye Tarifi  Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır 05:09

Elmalı Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır

Malzemeler 4 su bardağı un 3/4 su bardağı toz şeker 1/3 su bardağı yoğurt 1/3 su bardağı sıvı yağ 200 gram tereyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı limon suyu İç harcı için: 4 adet kırmızı elma (rendelenmiş) ..

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 04:08

İncirli Cevizli Atom Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiyenin içi için gerekli malzemeler - 10 adet kuru incir - 1 çay bardağı su - 1/2 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı cevizi içi - 1 tatlı kaşığı tarçın Kurabiyesi için gerekli malzemeler - 1 adet yumu..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

 Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek 03:45

Antik Mısır Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek

Kadın-Erkek Eşitliği Antik Mısır Bu Konuda Günümüzün De Ötesindeydi. Çünkü Kadın Ve Erkek Her Konuda Eşitti. Yalnızca Meslek Seçiminde Sınırlama Vardı. Örneğin Bir Kadın Orduda Görev Alamazdı. Ancak Kadınlar İstedikleri..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilis’te Mısır Hasadı Başladı 03:53

Kilis’te Mısır Hasadı Başladı

Kilis’in Elbeyli ilçesinde mısır hasadının yapılmasına başlandı. Elbeyli ilçesinde sulu tarıma geçilmesinden sonra mısır ekimine çiftçiler yoğun ilgi gösteriyor. Elbeyli ovasına ekilen yemlik ve tohumluk olarak ekilen mı..

Fetö, Mısır'ın Eski  Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı 01:10

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı

Fetö, Mısır'ın Eski Darbeci Müftüsünü Yere Göğe Sığdıramadı Teröristbaşı Fetullah Gülen son konuşmasında Mısır'ın eski müftüsü ve darbeci Sisi'nin savunucusu Ali Cuma'ya övgüler düzdü. Ali Cuma'nın Mısır'da FETÖ mensup..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi 02:12

Yağsız Patlamış Mısır Tarifi

1 çay bardağı kuru mısır tanesi, Tuz (opsiyonel). Uzun kış gecelerinin vazgeçilmezidir Patlamış Mısır. Ama işin içine yağ ve tuz girince işin rengi değişiyor biraz. Patlamış Mısır da öyle iki tane ağzıma atayım da bıraka..

Mısır Ekmeği Tarifi 03:42

Mısır Ekmeği Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 2,5 su bardağı mısır unu, 1 paket kabartma tozu, Tuz. Benden en çok istenen tariflerden biriydi Mısır Ekmeği. Daha önce yapmayı denediyseniz veya nasıl y..

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı 01:30

Mısır'dan Libya'ya Hava Saldırısı

Mısır, Kıptileri hedef alan terör eylemine hava saldırılarıyla karşılık verdi. Mısır’dan kalkan uçaklar komşu ülke Libya’nın Derne kentinde, terör örgütlerine ait olduğu söylenen kampları bombaladı. Operasyonla ilgili ..

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir 02:23

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir

MISIR HALKI AYAKLANDI SİSİ'YE TEPKİ - Türkiye İle Savaşmak Deliliktir Mısır halkı ayaklandı: Biz sisiye yetki vermedik Mısır'da vatandaşlar, meclisin Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi’ye Libya’ya askeri müdahalede bulunma ..

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü 01:22

Kutsal Mısır Böceğinin Dönüşümü

Skarabe Eski Mısır'daki en yaygın sembollerden biridir. Mısır tradisyonunda farklı bağlamlarda üç değişik anlamda kullanılmış olan sembolün simgelediği anlamlar şöyle açıklanır: Ra'nın “khepre” şeklini temsil eden kulla..

  • JET TV tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı 01:45

Mısır'da Kıpti kilisesine saldırıda ölü sayısı 25'e çıktı

Mısır'ın başkenti Kahire'de Kıptilere ait bir Katedral'e düzenlenen terör saldırısında en az 25 kişi öldü 49 kişi de yaralandı. Saldırı nedeniyle Mısır'da 3 günlük yas ilan edildi. Patlamanın gerçekleştiği bölgede to..

Fırında Nefis Mısır Tarifi 04:15

Fırında Nefis Mısır Tarifi

Fırında Nefis Mısır için Malzemeler: 700 gram Konserve Mısır 1 paket Krem Peynir 2 diş sarımsak 1 adet meksika biberi 1 yeme kaşığı Zeytinyağı 2 yemek kaşığı Mozzarella Peyniri 2 yemek kaşığı Parmesan Peyniri 2 yemek ka..

Mısır'dan Libya'ya müdahale kararı! Sisi'nin tezkeresi Meclis'ten geçti 01:48

Mısır'dan Libya'ya müdahale kararı! Sisi'nin tezkeresi Meclis'ten geçt

Mısır Parlamentosu, Cumhurbaşkanı Sisi ve Mısır Silahlı Kuvvetleri'nin Libya'ya askeri olarak müdahale etmesine izin veren tezkereyi onayladı...

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi 01:10

Mısır: Katedraldeki Saldırı İntihar Eylemiydi

Mısır’ın başkenti Kahire’de pazar günkü saldırıyı düzenlediği sanılan canlı bombanın kimliği kamuoyuyla paylaşıldı. İntihar eylemini, 22 yaşındaki Şefik Mustafa adlı saldıranın düzenlediği sanılıyor. Canlı bombayla ilgi..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Mısır Ekmeği Tarifi 04:56

Mısır Ekmeği Tarifi

alzemeler : 1 kilo mısır unu 6 Yemek Kaşığı Un Yarım paket yaş maya 2 tatlı kasığı tuz 1 litre (ılık) sıcağa yakın su (elinizi yakmayacak şekilde olsun lütfen) Hazırlanışı : Yoğurma kabına mısır unumuzu koyalım. Ortas..

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır 02:31

Pırasalı Mısır Unlu Börek Nasıl Yapılır

Malzemeler 3-4 adet pırasa 1 adet havuç 2-3 yemek kaşığı sıvı yağ (sebzeleri sotelemek için) 2 adet yumurta Yarım su bardağı süt 1, 5 su bardağı mısır unu 1 paket kabartma tozu Tuz Yarım su bardağı sıvı yağ Hazırlanışı;..

Ekip İşi Teknolojik Mısır Hasadı 05:47

Ekip İşi Teknolojik Mısır Hasadı

Ekip İşi Teknolojik Mısır Hasadı..

Mısır Nasıl Yenmez 00:14

Mısır Nasıl Yenmez

Uzak dogulu arkadaşımızdan mısır yeme taktikleri izleyin güleceksiniz..

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke 02:10

Mısır'da Kral Selman'a Büyük Öfke

Mısır'da yaptığı askeri darbenin ardından Cumhurbaşkanlığına gelen Abdülfettah Es Sisi yönetimi, aldığı yardım kesilince Suudi Arabistan yönetimine tehditlerde bulundu. Mısır basını yakın zamanda methiyeler düzdüğü Kral ..

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı 00:51

Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek serbest bırakıldı

Mısır'da 2011 yılındaki halk ayaklanması sonrası görevinden ayrılan devrik cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek 6 yıl hapis hayatının ardından serbest bırakıldı. Mübarek, yönetim karşıtı gösteriler sırasında yaşanan ölümlerden ..

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle 02:39

Mısır'daki Katliama Türkiye'den Tepki izle

2013 yılında Mısır’da darbe karşıtlarına karşı yapılan silahlı müdahaleye Türkiye'nin tepkisi ve Bekir Bozdağ ile Haluk Koç'un Mısır'da yaşanan katliam hakkındaki açıklamaları...

Mısır'da Kilisede Patlama Anı Kamaralarda 02:35

Mısır'da Kilisede Patlama Anı Kamaralarda

ISİS, Palmiye Pazar günü Mısır'da iki Coptic kilisesinde onlarca kişiyi öldüren bombalama olaylarının sorumluluğunu üstlendi...