#Mısır gevrekli tavuk tarifi

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye Tarifi

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki  Tuzlu Kek Tarifi 01:45

Sebzeli ve Peynirli Kahvaltı Keki Tuzlu Kek Tarifi

Sebzeli Kek Tarifi İçin Malzemeler 3 adet yumurta 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı yoğurt 1 adet kırmızı biber 1 adet yeşil biber 5 dal taze yeşil soğan Dereotu 1 su bardağı lor peynir 1.5 su bardağı un Yarım su bardağı..

Etimek Tatlısı Tarifi  Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır 04:02

Etimek Tatlısı Tarifi Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 paket tuzsuz etimek ŞERBETİ İÇİN 1.5 su bardağı şeker 1.5 su bardağı su MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya VİŞNELİ SOS İÇİN..

Tavuklu Tirit Tarifi  Tirit Yapımı 02:57

Tavuklu Tirit Tarifi Tirit Yapımı

Tavuklu tirit tarifi yapımı oldukça kolaydır. Lavaş ve haşlanmış tavuk parçacıkları ile yoğurtlu nefis sosu eşliğinde tam bir lezzet şöleni. Tavuklu tirit için lavaş parçalarını tavuk suyu ile ıslatıyoruz ki lezzeti ha..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

 Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi 12:29

Hatay Usulü Dövme (Keskek)Tarifi

Hatay yöresine ait dövme keşkek tarifi bu tarif 15 kisilik malzemeler 1 kilo buğday 1 tüm tavuk 2 su bardağı nohut kimyon pulbiber kurutulmuş kırmızı biber,bu yoksa 1 yemek kaşığı biber salçası kullanın 1 tane soğan ..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır 03:11

Tırtıl Kurabiye Tarifi Çikolatalı Tatlı Kuru Pasta Nasıl Yapılır

Sizlere bu videoda yapımı kolay bir tatlı kurabiye tarifi vereceğiz. Bu leziz kurabiyenin adı tırtıl kurabiye, bu tarif ismini kurabiyelerin şeklinden alıyor. Biz bu leziz tırtıl kurabiye tarifini biraz daha geliştirerek..

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı 02:33

Ekler Pasta Tarifi Çikolatalı Ekler Yapımı

Ekler tarifi öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Aslında yapımı pekte zor olmayan ekler yapımı videomuzda aşama aşama anlatıldı. İlk olarak soğuması için ekler kremasını hazırlıyoruz. Hazırladıktan sonra daha iyi ..

Köstebek Pasta Tarifi  Muzlu Çikolatalı 03:49

Köstebek Pasta Tarifi Muzlu Çikolatalı

Köstebek pasta nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izlemeniz yeterli. Diğer adı diğer adı ile köstebek kek tarifi olan bu muzlu ve çikolatalı pastanın aslında yapımı kolay ama fazla vakit alıyor ve bu pasta tarifi aynı..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte 02:22

Fırında Patlıcan Kebabı Tarifi Patlıcanlı Köfte

Patlıcan kebabı nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifini biz Ev Yemeği Tarifleri olarak fırında hazırladık. Çok leziz bir tada sahip ve fırında pişerken köftelerin..

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi  Açma Tadında 06:17

Sodalı Bayatlamayan Düğüm Poğaça Tarifi Açma Tadında

Sizlere bu videoda nefis bir düğüm şeklinde bayatlamayan sodalı poğaça tarifi hazırladık. Hatta günlerce dışarıda beklese bile bayatlamayan harika bir poğaça tarifi! Yapımıda görüntüsünün aksine gayet basit. Sadece düğüm..

Ali Nazik Kebabı Tarifi  Kebap Nasıl Yapılır 03:56

Ali Nazik Kebabı Tarifi Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifimizde sizlere ali nazik kebabı nasıl yapılır ayrıntılı olarak anlatmaya çalıştık. Ali nazik tarifi çok farklı şekillerde yapılabiliyor. Patlıcanlı kebap tarifi olduğu için her şekliyle harika bir tada sahip. Fak..

Köz Biberli Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi 01:49

Köz Biberli Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi

malzemeler 4-5 adet haşlanmış patates 3 adet közlenmiş kırmızı biber (ben konserve kullandım) 1 çay bardağı mısır 1 havuç 3-4 tane kornişon turşu 4-5 dal taze soğan Taze nane Tuz 2 su bardağı yoğurt 5 yemek kaşığı mayone..

Brokoli Salatası Tarifi 01:28

Brokoli Salatası Tarifi

Brokoli Salatası için malzemeler: Brokoli 3-4 adet salatalık turşusu Konserve mısır Közlenmiş kırmızı biber Yeşil soğan 2-3 diş sarımsak Zeytinyağı Tuz Limon Hazırlanışı; 1.500g kadar Brokoli dallarına ayrılarak uygun ..

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi 04:25

Kolay Peynirli Poğaça Tarifi

Peynirli Mayasız Poğaça İçin malzemeler: 2 yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta (akından çırpıp yarısını ayırın) yarım su bardağı mısır unu yarım su bardağı siyez unu (yoksa normal un ekleyin) 1 su barda..

Sucuklu  Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi 13:32

Sucuklu Mantarli Ton Balikli Pizza Tarifi

6 su bardagi Un(herkeste ayni gitmez kontrollü koyalim.) 2 su bardagi ilik süt . yarim su bardagi ilik su 1 paket yas maya.(kuru mayada koyabilirsiniz) 1 tatli kasigi dolusu tuz Pizzamizin üstüne koyacagimiz malzemeler k..

Kumpir Tarifi  Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır 02:01

Kumpir Tarifi Evde Pratik Kumpir Nasıl Yapılır

1.3-4 adet haşlanmış patates soyularak uygun bir kaba alınır. 2.1 yemek kaşığı kadar tereyağı, 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri eklenerek patatesler ezilmeye başlanır. 3.Peynirlerin ve tereyağının kolay erimesi için pa..

Kumpir Tarifi 02:41

Kumpir Tarifi

Malzemeler: 4 adet büyük boy patates, 2 yemek kaşığı tereyağı, 200 g kaşar rendesi, Üzeri için damak zevkinize göre salatalık malzemeler (Benim kullandıklarım; kornişon turşu, mor lahana salatası, amerikan salatası, kö..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Çin Tavuğu Tarifi 07:11

Çin Tavuğu Tarifi

3 yemek kaşığı soya sos 1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi 2 çay kaşığı mısır nişastası 2 diş sarımsak ve birazcık zencefil 500 gr tavuk 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı balzemik sirke 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 4 dal ta..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Tavuklu Pilav Tarifi 03:44

Tavuklu Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 adet Bütün Tavuk 1 bardak Basmati Pirinci 1,5 bardak tavuk Suyu 1 limon Taze Kekik..

Izgara Tavuklu Salata Tarifi 06:17

Izgara Tavuklu Salata Tarifi

Malzemeler: 1 Limonun Suyu 3 diş Sarımsak 1 adet Tavuk Baget 1 adet Tavuk göğüs 1/2 bardak Bezelye 1 adet Arpacık Soğan 1 tatlı kaşığı Hardal 1 avuç Roka 3 dal Nane Zeytinyağı Tuz, Karabiber..

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi 06:38

Tavuklu Açık Sandviç Tarifi

Malzemeler: 2 dilim UNO Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 adet Tavuk Göğsü 1 adet Avokado 1 Misket Limonu 1/2 Kırmızı Biber Sarımsak tozu Soğan tozu Kırmızı biber Paprika Kekik Zeytinyağı Adımlar: 1- Baharatlar yağ ile kar..

Un Çorbası Tarifi 01:10

Un Çorbası Tarifi

Malzemeler 2 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı tereyağı 5 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı salça 2 su bardağı tavuk suyu 5 su bardağı sıcak su 1 diş sarımsak Tuz, karabiber Üzeri için; 1 yemek kaşığı tereyağ 1 tatlı ka..