#Mısır gevrekli tavuk tarifi

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği 01:29

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği

Tavuklu Kaşarlı Patlıcan Yemeği Tarifi İçin Malzemeler; 1 tavuk göğsü 2 büyük patlıcan patlıcan 4 sivri biber 1 kuru soğan 4 domates Sıvı yağ Pul biber Tuz Üzeri için; Rendelenmiş kaşar peyniri Hazırlanışı; 1.Tencerey..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Rus Salatası - Makarna Salatası 01:54

Rus Salatası - Makarna Salatası

Hepimizin severek tükettiği yapımıyla oldukça kolay ve doyurucu olan makarna salatasının malzemelerini eksiltebilir veya çoğaltabilirsiniz. Yeşil zeytin, haşlanmış sosis, ton balığı ve dereotu gibi malzemeleri ekleyebili..

Selamdan Korkan Teknik Direktör 00:27

Selamdan Korkan Teknik Direktör

Mısır teknik direktörü Hector Cuper, bir muhabirin yüksek sesle ''Selamün Aleyküm'' diyerek toplantı salonundan içeri girmesi sonrası korku dolu anlar yaşadı. Mısır Milli Takımı'nın Arjantinli teknik direktörü Hector Cup..

  • Cowboy tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çölün ortasında ekolojik otel 00:51

Çölün ortasında ekolojik otel

Mısır'ın Libya sınırına yakın çöl bölgesinde yer alan bir otel, ekolojik özellikleri ile tüm dünyada ilgi uyandırıyor. Tuz kayalarının işlenmesi ile ortaya çıkan otel tamamen doğal malzemelerden oluşuyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _ 01:13

Sualtı arkeolojisine adanmış bir hayat _

30 yılı aşkın süredir sualtı arkeoloğu olarak çalışan Fransız Franck Goddio, özellikle Mısır'da bulduğu batık kent Thonis ile adından çok söz ettirmiş bir isim. Thonis'in kalıntıları bugünlerde İsviçre'nin Zürih kentinde..

  • Umut Tv tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız 05:10

Zinadan Kurtulamıyorum Lütfen Bana Yardım Edin - Mehmet Yıldız

Hz. Yusuf (a.s) kardeşleri tarafından atıldığı kuyudan ve Züleyha'nın iftirası üzerine girdiği zindandan Mısır gibi bir azizliğe Sultan olur.. Diğer birçok İslami soru için kanalımıza abone olabilirsiniz...

Faciadan Son Anda Kurtuldular 00:44

Faciadan Son Anda Kurtuldular

Mısır'ın Asyut kentinde bir binanın yıkılış anı, amatör kameraya yansıdı...

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık 00:42

Prensin Mısırını Aşıran Ufaklık

İngiltere Prensi Harry, Invictus Oyunları için bulunduğu Kanada'da maçı izlerken patlamış mısırını küçük kızla paylaştı. Patlamış mısır ikili arasında bir oyuna dönüştü. İşte o sempatik anlar....

Düğünde Tüfekle 14 Yaşındaki Çocuğu Vurdu! 00:22

Düğünde Tüfekle 14 Yaşındaki Çocuğu Vurdu!

Mısır'da kaydedilen görüntülerde, tüfekli bir kişinin düğünde sahneye çıktığı görülüyor. Havaya ateş eden maganda, silahın kontrolünü kaybediyor ve sahnenin yanındaki bir çocuğu vuruyor. 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybe..

Mıhlama Nasıl Yapılır 00:47

Mıhlama Nasıl Yapılır

Malzemeler 2 yemek kaşığı tereyağı 2,5 yemek kaşığı mısır unu 1 su bardağı su 1 su bardağı küp küp doğranmış Karadeniz kaşarı Hazırlanışı; 1. Tavamıza tereyağını alıp eritelim. 2. Üzerine mısır unu ekleyip sürekli karış..

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı 06:29

Sadece 4 Malzemeli Çok Lezzetli Çıtır Çıtır Kozalak Tatlısı

5 paket ( 50gr olanlardan) Snickers çikolata veya ( Metro Çikoka da kullanabilirsiniz ) 1 yemek kaşığı tereyağ ( 50-70 gr ) 1 yemek kaşığı bal 250 gr sade misir gevregi (7-8 su bardağı kadar ) Kozalak Tatlısı nasıl ..

Yanan çöp kamyonunun lastiği patladı, itfaiyeci ölümden döndü 00:39

Yanan çöp kamyonunun lastiği patladı, itfaiyeci ölümden döndü

Mısır'ın İskenderiye kentinde yanan çöp kamyonuna müdahale eden itfaiyeci, kamyonun lastiğinin patlayarak üzerine fırlaması sonucu yaralandı...

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü 00:43

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü

Avukat İmamı Canlı Yayında Ayakkabıyla Dövdü Mısır'da canlı yayınlanan bir program esnasında Başörtüsü farz değil, kültürel gelenek diyen imam, konuklar arasında yer alan bir avukat tarafından ayakkabıyla dövüldü! Mı..

Çiçek Kurabiye 01:37

Çiçek Kurabiye

250 gram oda ısısında tereyağı 1 adet yumurta 1, 5 su bardağı pudra şekeri 1, 5 su bardağı mısır nişastası 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu 2 yemek kaşığı kakao Yaklaşık 3-3, 5 su bardağı un Hazırlanışı; 1.Yo..

Evde Soğan Halkası Yapımı 11:32

Evde Soğan Halkası Yapımı

5 dolu çorba kaşığı un 3 çorba kaşığı mısır nişastası 1 şişe soda(200 ml) 2 çay kaşığı tuz 3 adet iri yuvarlak soğan 1 kuru beyaz ekmek 1 tane beyaz ekmeği dilimleyin veya fırından dilimletip alın. Ekmeğin beyaz ekmek ..

10 Dakika Kurabiyesi 01:24

10 Dakika Kurabiyesi

Kaç Kişilik: 8-10 Hazırlama: 5dk Pişirme: 10dk 10 Dakika Kurabiyesi (Mutlaka Deneyin) Malzemeler 1 çay bardağı pudra şekeri Yarım paket kabartma tozu 3 adet yumurta sarısı 250 gram yumuşamış tereyağı veya margarin 2 pake..

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak 07:03

Evde Ucuz ve Hızlı Hamburger Yapmak

200 gr tek çekim dana döş kıyma 2 adet hamburger ekmeği 4 dilim füme et 4 dilim cheddar peynir 1 çay kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı pekmez 3 çorba kaşığı barbe..

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu 02:07

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılmasını ..

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Glüten İçermeyen Gıdalar Nelerdir 00:42

Glüten İçermeyen Gıdalar Nelerdir

Süt, yoğurt, ayran, kefir ve peynir gibi süt ürünleri glüten içermez. Glüten içermeyen diğer besinlere et, tavuk, hindi, balık, yumurta, kuru baklagiller, sebzeler, meyveler, yağlar, yağlı tohumlar, pirinç, mısır gibi be..

  • NABIZ tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki 02:35

Tavuklardan Dayak Yiyen Tilki

Konya’da tavuk çiftliğinde ilginç bir olay yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kümese giren tilki tavuklara saldırırken, tavukların tilkiyi köşeye sıkıştırmasının ardından tilki kümesten kaçtı...

  • Cowboy tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tilkinin Başına Bela Olan Kartal 00:43

Tilkinin Başına Bela Olan Kartal

Tavuk çalmak için girdiği kümeste kartala yakalanan kurnaz tilkinin kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.425 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tavuğun Tekerlekle Olan İmtihanı 01:44

Tavuğun Tekerlekle Olan İmtihanı

Tavuk tekerleğin üstüne çıkarak dönmeye başlar ve durmak bilmez komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce