#Mısır gevrekli tavuk tarifi

Kuluçkadaki Yavruları Görenler Şoke Oldu 01:05

Kuluçkadaki Yavruları Görenler Şoke Oldu

Kuluçkaya yatan tavuk kalktığında ortaya çıkan yavru kediler görenleri şoke ediyor...

Tavuktan Muhteşem Performans 00:25

Tavuktan Muhteşem Performans

Muhteşem yetenekli tavuk izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuğu Kapmak İçin Uyku Numarası Yapan Kedi 01:56

Tavuğu Kapmak İçin Uyku Numarası Yapan Kedi

Sahibinin tabağındaki Tavuk budunu yemek için uyuyormuş gibi numara yapan kedi. İzleyenleri güldürüyor...

Kurnaz Tilkinin İzleyenleri Kahkahaya Boğan Hırsızlık Anı 01:19

Kurnaz Tilkinin İzleyenleri Kahkahaya Boğan Hırsızlık Anı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde kümesten tavuk çalan tilki güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde tavuk çalmak için kümese giren tilkinin girdiği yerden çıkamaması izleyenleri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar 00:14

Çok Yanlış Yere Doğru Giden Tavuklar

Bu tavuklar eceline susamış olmalı... Tavuk ürünleri satan firmanın fabrikasına doğru ilerleyen tavuklar tehlikenin farkında değil....

  • PengoTV tarafından
  • 21 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.312 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tavuklu Patates Bohçası 01:54

Tavuklu Patates Bohçası

Tavuklu Patates Bohçası için Gerekli Malzemeler; 500 gr tavuk pirzola sıvı yağ 1 su bardağı garnitür 2 çay kaşığı tuz Beşamel sos için; 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı un 1,5 su bardağı süt..

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna) 07:06

Magarina Bulli (Hellimli Tavuklu Makarna)

200 gr fırın makarna 3 parça kemiksiz tavuk but 1 adet soğan 3 diş sarımsak 4 dal zahter kekik 1/3 kalıp hellim peyniri 1,5 çorba kaşığı çam fıstığı 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1,5 çay kaşığı karabiber 1,5 çay kaşığı tuz 1..

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Çin Menemeni Nasıl Yapılır 04:03

Çin Menemeni Nasıl Yapılır

Çin Menemi Malzemeleri: 3 adet Yumurta 1 çay kaşığı Taze Zencefil 1 su bardağı rendelenmiş Domates Pirinç Sirkesi 1 tatlı kaşığı Mısır Nişastası 2 yemek kaşığı Su Susam Yağı 1 tatlı kaşığı Ketçap Taze Soğan..

Şehriyeli Yeşil Mercimek Salatası 01:02

Şehriyeli Yeşil Mercimek Salatası

Yeşil Mercimekli Salata Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı yeşil mercimek 1 su bardağı arpacık şehriye 1 su bardağı haşlanmış mısır 5-6 tane kornişon turşu 2 tane kırmızı biber 2 tane domates 1 demet maydanoz 1 demet de..

 Dondurma Kurabiye 01:11

Dondurma Kurabiye

Dondurma Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 200 gr tereyağı ( yada margarin ) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurta 1 su bardağı mısır nişastası ( buğday nişastası da olabilir ) 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 t..

Erzurum Ketesi 02:30

Erzurum Ketesi

Erzurum Ketesi (Çöreği) Tarifi İçin Malzemeler 2 bardak sıcak süt (kaynar olmayacak) 1 bardak ılık su 1 bardak mısır özü yağı 1 paket yaş maya (kare olandan) 1 çorba kaşığından daha az tuz ( tuzuna bakın, eklenmesi gerek..

Muhteşem Patates Salatası 01:41

Muhteşem Patates Salatası

Tart Kalıbında Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo patates 2-3 adet havuç Yarım demet dereotu 2-3 dal taze soğan Yarım demet maydanoz 1 çorba kaşığı tereyağ Yarım limon Karabiber, kimyon, tuz Zeytinyağ Süslem..

Pamuk Prenses Pasta 03:44

Pamuk Prenses Pasta

Pamuk Prenses Pastası Tarifi İçin Malzemeler 2 yumurta 2 kahve fincanı şeker 1 kahve fincanı yoğurt 1 kahve fincanı sıvı yağ 3 kahve fincanı un 2 tepeleme yemek kaşığı kakao 1 kabartma tozu 1 vanilya Beyaz krema: Yarım l..

Gelin Pastası 05:33

Gelin Pastası

MALZEMELER Pandispanya için; 4 yumurta (akları ve sarıları ayrılmış), 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı un, 1 paket şekerli vanilin. Şerbeti için; 3 su bardağı süt, 1/2 su bardağı toz şeker, 1 paket şekerli vanilin. ..

Tavuğu birde böyle denemelisiniz.. Enfes bir lezzet... 03:05

Tavuğu birde böyle denemelisiniz.. Enfes bir lezzet...

Enfes tavuk tarifi. Kesinlikle denemeye değer...

Maceracı _ Bolu 1:11:13

Maceracı _ Bolu

Maceracı bu hafta usta aşçıları ile namı sınırları aşan, lezzet erbaplarının memleketi Bolu’nun doğal güzelliklerini ve enfes yemeklerini izleyenlere sunuyor. Yolculuğuna Sünnet Gölü’nde başlayan Murat Yeni, bir başka ta..

Çeyiz Sandığı 29.Bölüm izle 32:08

Çeyiz Sandığı 29.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 29. bölümünde; Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde çeyiz sandığı geleneği, iğne oyası, mırra yapımı ve tuzda tavuk tarifi konu edilmektedir...

Evim Lokanta - Şinitzel 03:46

Evim Lokanta - Şinitzel

Kanal d de yayınlanan Evim Lokanta programında Şef Burak Zafer Sırmaçekici 18. Bölüm'de Şinitzel tarifi verdi!Şinitzel MALZEMELER 500 gr Bonfile 2 Adet Tavuk Göğsü Pane İçin: 1 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Galeta U..

  • ANKA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek 05:07

Evim Lokanta - Tavuklu ve Patatesli Börek

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 35. Bölüm'de Tavuklu ve Patatesli Börek tarifi verdi! Tavuklu ve Patatesli Börek MALZEMELER 5 Adet Patates 2 Adet Tavuk Göğsü 1 Tutam Kekik Yarım Litre Süt 2 Adet Soğan 2 Yemek Kaşığ..

  • ANKA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

Ev Yapımı Portakallı Lokum 08:42

Ev Yapımı Portakallı Lokum

Ev Yapımı Portakallı lokum Tarifi nasıl yapılır? Portakallı Lokum Tarifi İçin Malzemeler Bir lokum sever olarak ileride daha farklı çeşitleri yapıp yayınlamayı düşünüyorum...

  • Kadınca tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke 04:53

Cildi Yenileyen Kozmetik Sirke

Show TV ekranlarında her sabah canlı olarak yayınlanan “Zahide Yetiş’le”’de bugün, Dr. Elif Güveloğlu konuk oldu. Cildi arındıran, güzelleştiren ve yenileyen çok özel bir sirke tarifi veren Elif Güveloğlu, bu bitkisel ta..

  • SAGLIK tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce