#Mısır kilise patlama

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Etimek Tatlısı Tarifi  Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır 04:02

Etimek Tatlısı Tarifi Vişneli Etimek Tatlısı Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 paket tuzsuz etimek ŞERBETİ İÇİN 1.5 su bardağı şeker 1.5 su bardağı su MUHALLEBİ İÇİN 3 su bardağı süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya VİŞNELİ SOS İÇİN..

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye 04:40

Bütün Limonlu Fındıklı Efsane Kurabiye

Limonun kabuğuyla posasıyla uğraşmayın. Bütün limonun hepsini kullanarak pratik harika bir kurabiye tarifi. İçindeki Fındık, mısır unu ve nişasta ile dopdolu bir tat... 1 bütün limon (çekirdeklerini ve sap kısmını alın s..

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu 02:07

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılmasını ..

  • BETA tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Aydın Kalandar 02:50

Serkan Aydın Kalandar

Söz Müzik: Yusuf Cemal KeskinnKalandar, Trabzon ve çevresinde miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen yılın ilk gününü yerel takvimde yılın ilk ayı olan Ocak ayını tanımlamak için kullanılan terim olarak bilinir. nnTra..

  • Müzikneti tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında rolü neydi- 18:34

Libya'da İHA savaşları- BAE'nin Trablus'taki askeri okul saldırısında

4 Ocak'ta Libya'nın başkenti Trablus'ta bir askeri okula düzenlenen saldırıda 26 kişi hayatını kaybetti. Ölenler silahsız askeri öğrencilerdi. Saldırıyı üstlenen olmadı. Saldırı sırasında, General Halife Hafter'in komu..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı 01:10

Amerika'da 9 siyahiyi öldüren Dylann Roof ölüm cezasına çarptırıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir kilisede düzenlediği silahlı saldırıda 9 kişiyi öldüren 22 yaşındaki Dylann Roof, ölüm cezasına çarptırıldı. 12 kişiden oluşan yargıçlar heyeti, 3 saat süren mütalaasının ardından, R..

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Papa'ya Çağrı 01:29

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Papa'ya Çağrı

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, 'Başta Papa Franciscus olmak üzere batıdaki din adamlarını, kilise mensuplarını, İslamofobik kin ve nefrete karşı ses vermeye davet ediyorum' dedi...

Papaz Gülen'i Yere Göğe Sığdıramadı 06:14

Papaz Gülen'i Yere Göğe Sığdıramadı

FETÖ'nün Amerika'da birlikte çalıştığı kiliseyi Yazboz buldu. Kilise üyelerinin Gülen için konferans ve ayinler düzenlediği belirtilirken bu kilisenin de FETÖ lideri Gülen gibi dinler arası diyalog projesi olduğu ifade e..

Zamanın Tanığı 10.Bölüm 26:40

Zamanın Tanığı 10.Bölüm

Programın 10. bölümünde Hasandağı, Konya'nın Karapınar ilçesi, Hasandağı Meke Gölü, Cihanbeyli Havzası, Batı Toroslar, Kopuzbaşı Şelaleleri, Aksaray Ihlara Vadisi ve Aksaray Yüksek Kilise yer almaktadır...

Dua Eden Robot Yapılması 00:51

Dua Eden Robot Yapılması

Almanya’nın Wittenberg kentindeki Protestan kilisesinde BLessU-2 isimli papaz robot icat edildi. Haber Ajansı RİA Novosti’nin haberine göre, bir papazın yaptığı tüm görevleri uygulayan Rahip Robot kiliseye gelenlerle kon..

  • JET TV tarafından
  • 1.305 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi 01:37

İskoçya'da Rahibin Vaaz Öncesi Kilisede Dans Etmesi

İskoçya'da bulunan St. Mary's kilisesinde bir papaz kilisede vaaz öncesinde müzik açıp dans gösterisi yapmış. Kilisenin papazı olan Richard Coles aynı zamanda bir müzisyen ve dansçı. İngiltere'de yayınlanan bir yetenek y..

  • JET TV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın' 00:56

Teksas Polisinden Uyarı 'Evlerinizden Çıkmayın'

Teksas polisi, 27 kişinin hayatını kaybettiği, 30 kişinin yaralandığı kilise saldırısında vatandaşlara evlerinizden çıkmayın uyarısında bulundu...

Kilisede İnsanlara Sarılarak Kucak Dolusu Sevgi Dağıtan Ufaklık 01:04

Kilisede İnsanlara Sarılarak Kucak Dolusu Sevgi Dağıtan Ufaklık

Günün yorgunluğunu sinirini stresini atmanızı sağlayacak ufaklıktan kucak dolusu sarılma sevgi bedava bunu görenlerde hiç kaçırmadı..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kilisede Tekno Partisi Yapmak 07:34

Kilisede Tekno Partisi Yapmak

Fransa'da bulunan bir kilisede yapıldığı söylenen tekno partisi kameralara böyle yansımış efendim..

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan İle Muhabir Arasında Güldüren Diyalog 00:24

Erdoğan İle Muhabir Arasında Güldüren Diyalog

Demir Kilise'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ile bir foto muhabiri arasında yaşanan diyalog güldürdü. Törende konuşmaların ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler kilisenin önüne geldi. Kurdele k..

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:16

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı

Come Sunday Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Gerçek olaylardan uyarlanan filmde, dünyaca ünlü vaiz Carlton Pearson kilise doktrinini sorguladığında her şeyi riske eder ve çağdaş bir sapkın olarak yaftalanır...

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi 02:22

Rum Papazın Deliler Gibi Horon Tepmesi

Selanik'te ansilie kilisesinde papazlık yapan Rum papaz Dimitri Papipiliduis ortadoks kilisesi ile maaş konusunda anlaşamadığı için kilise baş rahipleri olmak üzere tüm diyanet çalışanlarını protesto etmek için deliler g..

  • JET TV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı 00:49

FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık Hayranlığı

Görüntülerde eski Bugün Gazetesi Ankara temsilcisi firari FETÖ'cü Adem Yavuz Arslan'ın Hristiyanlık ve kilise hayranlığı gözler önüne seriliyor. ABD'de lüks bir hayat yaşayan Adem Yavuz Arslan, kiliseleri yere göğe sığdı..

Lonesome Dove Kilisesi Film İzle 1:29:52

Lonesome Dove Kilisesi Film İzle

Lonesome Dove Kilisesi İzle - Full Lonesome Dove Churc hd film izle John Shepherd'in oğlunun adı soygun ve cinayetle anılmaya başlar.Kilise kurma hayallerinden vazgeçerek oğlunun hayatını kurtarmaya çalışır. Yönetmenliği..

  • Tv Series tarafından
  • 938 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksek Sadakat - Kafile 04:20

Yüksek Sadakat - Kafile

Yüksek Sadakat - Kafile dinle Albüm Adı : Yüksek Sadakat Düzelten : felucia Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni düşlere götür beni.. Aşk bu cana bede..

  • PengoTV tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı 00:17

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı

Gaziantep'te Canlı Bombanın Kendini Patlatma Anı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde terör örgütü DEAŞ'ın hücre evine yönelik operasyon sırasında yakalanacağını anlayan terörist, kendisini patlattı. Güvenlik güçleri bölgey..

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama 03:13

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama

Daeş'in Hedefindeki Alevi Kültür Derneğinden Açıklama Gaziantep’te DAEŞ’in hedefinde bulunan Alevi Dernekleri Gaziantep Şubesi’nin Başkanı Yılmaz Demirdelen, alınan istihbarat ve ardından gerçekleştirilen operasyon süre..

Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı 01:33

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı

Musul'da Kimyasal Bombanın Patlatılma Anı Musul'da kimyasal bombanın patlatılma anı! Irak'taki kimyasal tehdidin ne denli büyük olduğunu anlatan bir görüntü kayda geçti. Bir bombanın patlama anının görüntüsü izleyeceğin..

8 Bölge  Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle 1:17:29

8 Bölge Territory 8 Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Açıklama: Yakın bir zamanda Nevada eyaletinde bir kimyasal patlama yaşanır ve sonrasında 2 ünlü bilim adamı kaybolur. 8. bölge adı verilen gizli bir karantına merkezi keşfeden askerler. Gizemli düşmanlarla karşı..

  • Film İzle tarafından
  • 4.342 görüntüleme
  • 8 yıl önce