#Nadide sultan olmadı gitti müzik dinle

Hayvan Kardeş Süper Markette 00:13

Hayvan Kardeş Süper Markette

Sadece ekmek alıp çıkacaktı amma olmadı. ve sepeti almayınca bu halde olunuyor..

  • Cowboy tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek? 06:39

Geleceğimiz İçin Nüfus Artışı Ne Demek?

Tarih boyunca Dünya'da şu anki kadar insan olmadı. 1800'de 1 milyarken günümüzde 7.4 milyara çıkan nüfus aşırı bir artış gösterdi. Peki geleceğimiz için bu ne demek oluyor?..

  • PengoTV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine Gaz Bitti, Biz Göremeden E-5'i Bağcılar'da Esir Olduk 02:00

Yine Gaz Bitti, Biz Göremeden E-5'i Bağcılar'da Esir Olduk

Kızlara rezil olduk Duran olmadı yine,Tofaş pişmanlıktır dedik dedik inanmadınız Tof-aşk..

Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum 03:30

Yüz Tüylerimi Nasıl Alıyorum

Bugün sizlere yüzdeki tüylerimi nasil aldigimi gösterdim. Kullandigim yontemlerin bende hicbir zarari olmadi aksine cildimin daha puruzsuz oldugunu gordum.Umarim yararli bir video olmustur. 18 yasinin altindakiler mutlak..

  • Kadınca tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı 00:31

Keşke Hayat Hala Bu Kadar Basit Olsaydı

Bugünün anne zihniyet ilgili bir şeyler yazayım. Çocuklar bunu yapmak zorunda. Biliyorum, biliyorum. Tüm nesil bunu yapmıyor. Tahmin et ne oldu? Hayatımda Hiç ateşim olmadı, başka bir şey olsun. Bu yüzden çocuklarına por..

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı 00:25

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Ocak Martin Luther King günü kutlamalarında kan döküldü. Miami’de düzenlenen gösterilere silahlı saldırı düzenlendi. Miami polisi yaşları 11 ile 30 arasında değişen 8 kişinin yaralandı..

Aniden Oluşan Çukur Kamyoneti Yuttu 00:39

Aniden Oluşan Çukur Kamyoneti Yuttu

Amerika Birleşik Devletleri’nde aniden oluşan çukur kamyoneti yuttu. Pennsylvania eyaletinin Cheltenham Township kentinde meydana gelen olayda yaralanan olmadı...

Nedim Zeper - Seneler 03:42

Nedim Zeper - Seneler

Son sözümde akşam olmadı mı? Rengini saçlarımdan almadı mı? Seneler geçiyor, Yüzünü görmüyorum, Ayrılırken gözlerimden olmadın mı? Seneler durmuyor, Yere göğe sığmıyor, Geri dönüş olmuyor biliyorsun... Ayrılık u..

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim 04:51

Zeynep BAŞKAN - Yandı Yüreğim

Güller durur dallarda sararmadan solmadan Allah alma canımı yarime kavuşmadan Öyle yandı yüregim közden farkı kalmadı Yaram kanıyor dedim ilaç veren olmadı. Sabahtan dogan güneş yaylarda yol alır. Kaderimden mi bi..

Yiğit Okan - Gök Kubbe 03:50

Yiğit Okan - Gök Kubbe

Yalnız kaldığım günlerde Kıymet bilmeyen kişilerden Nefes alamadığım gecelerden Seni düşledim Nefes nefesime Şimdi bu cezaysa yine bana dön Sura üflendiği anda yine bana dön Baharın tüm yoluna sana NAKARAT (2x) ..

Şifa Dağıtan Doktor Böbrek Yetmezliğinden Öldü!! 05:46

Şifa Dağıtan Doktor Böbrek Yetmezliğinden Öldü!!

Tv programlarında her türlü derde deva dağıtan Ömer Çoşkun, böbrek yetmezliğinden vefat etti...

  • ANKA tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hem Otomobil  Hem Uçak 01:06

Hem Otomobil Hem Uçak

Trafikteki araç sayısı her gün artıyor, yollar artık yetmiyor. Toplu taşımayı yer altına indirmek de çözüm olmadı. Şehir içi ulaşıma aranan çözüm, gökyüzünden bir havayolu şirketinden geldi. İşte geleceğin arabası! Hem y..

Seda Sayan Ve Erkan Çelik Ayrıldı! 04:09

Seda Sayan Ve Erkan Çelik Ayrıldı!

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın 8.defa evlilik düşünceside hayal kırıklığıyla noktalandı...

  • ANKA tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adil Karaca - Gazoz Kapakları 04:44

Adil Karaca - Gazoz Kapakları

İhanet şehre inmemişti o zaman, Omuzlarda yük değildi kaybetme korkusu, Siyah beyaz filmler gibiydi aşk o zaman, Ne üzer ne küserdik, yoktu nefret duygumuz. Gazoz kapakları, Çocukluğun masum yanı, Komşu duvarında biten,..

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı 00:45

Afganistan'da İşçileri Taşıyan Minibüse Bombalı Saldırı

Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlenen bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybetti, en az 20 kişi de yaralandı. Afganistan içişleri bakanlığı saldırıda telekom şirketinde çalışan işçileri taş..

Kendisine Uygun Eş Arayan Adamın Metrodaki Çaresizliği 01:16

Kendisine Uygun Eş Arayan Adamın Metrodaki Çaresizliği

Amerika'da kalabilmek için evlenebileceği birini arayan çaresiz adam kahkahaya boğdu. İyi bir eş olabileceğini söyleyen adam mutfaktaki hünerlerini de anlattı ancak kendisine cevap veren olmadı.Çaresizliği de 'anybody' s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.343 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dua Eden Ne  İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız 22:25

Dua Eden Ne İsterse Elde Eder- Mehmet Yıldız

'' Bu duayı 40 kere oku ne istersen yerine gelir '' dediler. Denedim olmadı diyorsan bu video tam olarak sana göre :) Dualarımız neden kabul olmuyor? Allah her duaya cevap vereceğini söylüyor fakat dualarım kabul olmuyo..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Yeşil  Mahmut Yıldırım Kimdir? 10:00

Yeşil Mahmut Yıldırım Kimdir?

Susurluk kazasının ardından ondan haber alan olmadı. Birçok faili meçhul cinayetin tetikçisi olarak gösterildi. 1996'dan beri haber alınamayan JİTEM tetikçisi 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım, derin devletin kara kutusu..

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu 01:13

'Çakal Carlos' Üçüncü Kez Müebbet Hapse Mahkum Oldu

'Çakal Carlos' adıyla bilinen Venezuelalı Ilich Ramirez Sanchez, Fransız mahkemesi tarafından müebbet hapis cezasına çarptırıldı. 67 yaşındaki Ramirez Sanchez, 1974'te Paris'te bir alışveriş merkezine düzenlenen saldır..

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış 21:18

Gamze Taşkına Şok Suçlama - Bizi Ayağının Altına Alacakmış

İşte Benim Stilim 7. Sezon 26 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 129. bölümünde Bahar Candan, Gamze Taşkın'ın telefon konuşmalarını duyduğunu ve bizi ayağının altına alacakmış dedi. Gamze konuşmanın nasıl geçtiğini an..

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı Domuz Görevlileri Perişan Etti! 02:49

Hızlı Domuz Görevlileri Perişan Etti!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesi'nde sulama kanalına düşen domuz, görevlileri 4 saat boyunca peşinden koşturdu. Barikatlardan atlayan, kement ve ağlardan kurtulan domuzu yakalamak mümkün olmadı. Görev..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şoförle Yolcu Kafa Göz Birbirine Girdi 01:44

Şoförle Yolcu Kafa Göz Birbirine Girdi

Manisa'da özel halk otobüsünde yer bulamayan genç, tartıştığı şoföre saldırdı. Yolcular araya girmeye çalıştı ama öfke patlaması yaşayan genç ile şoförü ayırmak kolay olmadı. İşte dehşet verici anlar…..

  • JET TV tarafından
  • 650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Kendisini Yiyen Yılan Şok Etti 01:12

Kendi Kendisini Yiyen Yılan Şok Etti

Karnı acıkan Reggie adındaki bir yılan kendi kuyruğunu başka bir yılan sanıp ısırınca olanlar oldu. Hatasını anladığındaysa çok geç kalmıştı, çünkü kuyruğunu çenesinden kurtarması mümkün olmadı...

  • JET TV tarafından
  • 1.055 görüntüleme
  • 7 yıl önce