#Nadide sultan olmadı gitti müzik dinle

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok 02:23

Ekrem İmamoğlu'na Yönelik Suikast Girişimi Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik suikast girişimi iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu o iddiaları yalanladı. Soylu “Böyle bir suikast girişimi söz konus..

Taşınmak isterken başına gelene bak! 01:45

Taşınmak isterken başına gelene bak!

KAĞITHANEDEN GAZİOSMANPAŞAYA TAŞINMAK İSTEYEN KADININ BAŞINA ÖYLE BİR ŞEY GELDİ Kİ... ONUN YILLARCA VERDİĞİ EMEKLERLE ALDIĞI EŞYALARIYLA DOLU NAKLİYE KAMYONU 10 METREDEN AŞAĞI UÇTU... GENÇ KADINI SAKİNLEŞTİRMEK HİÇ DE K..

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim 04:07

Cihan Güçlü -Seni Çok Özledim

Ayrıldık evet yıllar önce Çok zor bir karardı Beraberdik yıllar boyu Mutlu bir hayattı Bugün hala yalnızsam Bunca zaman haklı olmalı Olmadı Seni çok özledim Unuttum bütün kırgınlıkları Olmuyor böyle hiç senden ..

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardında, sen kal dememe bakma. Bir tek bendeki sen kalsın, d..

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar 40:18

Lanetli Yetimhanede Bir Gece Paranormal Olaylar

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • ZULMA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dikkat! Kapıda yine hırsız var 02:28

Dikkat! Kapıda yine hırsız var

1 DEĞİL, 2 DEĞİL TAM 3 KEZ SOYULDU. İSTANBUL EYÜP'TEKİ MARKET DÖRDÜNCÜSÜ OLMASIN DİYE İŞİ SIKI TUTTU. HIRSIZLAR BİR KEZ DAHA ŞANSINI DENEDİ AMA BU SEFER BEKLEDİKLERİ GİBİ OLMADI...

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy 04:34

Cinler Yüzünden Terk Edilen Köyler Bölüm 2 Cinli Köy

Kırklareli - Samandağ Köyü 1982 yılında köyde gizemli bir şekilde çocuklar kaybolmaya başlar. Olayların büyümesi üzerine köylülerden ikisinin jandarmaya verdiği ifade aynen şöyledir. Köyün Muhtarı Cengiz S’nin ifadesi. ..

  • ZULMA tarafından
  • 4.498 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Takside alkol bardağıyla yolculuk 01:27

Takside alkol bardağıyla yolculuk

İDDİAYA GÖRE KISITLAMADA TAKSİYE BİNİP İÇKİ İÇTİ. ELİNDEKİ ALKOL BARDAĞIYLA POLİSE YAKALANAN KADIN UZUN SÜRE ARAÇTAN İNMEMEK İÇİN DİRENDİ. KENDİNCE YAPTIĞINA BİR BAHANE BULDU AMA O DA İNANDIRICI OLMADI...

Bahar'a pitbull saldırdı 03:03

Bahar'a pitbull saldırdı

ANKARA'DA 2,5 YAŞINDAKİ BAHAR VE ANNEANNESİ PİTBULL DEHŞETİ YAŞADI. MARKETİN ÖNÜNDE ALIŞVERİŞ YAPARLARKEN KÖPEK BİR ANDA KÜÇÜK KIZA SALDIRDI. ÇEVREDEKİLER YARDIMA KOŞTU AMA MİNİK BAHAR'I PİTBULL'UN ELİNDEN ALMAK KOLAY OL..

Balkona sakladığı altınları çalındı! 03:09

Balkona sakladığı altınları çalındı!

İSTANBUL'DA HIRSIZLARDAN KORUMAK İÇİN ALTINLARI BALKONDAKİ DOLABA SAKLADI..NASIL OLSA HIRSIZ BALKONA BAKMAZ DİYE DÜŞÜNDÜ AMA ÖYLE OLMADI..BAKTILAR... KOMŞUYUZ BAĞIŞ YAPAMAYA GELDİK YALANIYLA YAŞLI ADAMI KANDIRIP 180 Bİ..

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil  İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ateşle oyun olmaz! 01:36

Ateşle oyun olmaz!

BİR GÜN ÖNCE DE AYNI TEHLİKEYİ ATLATMIŞTI... BU KEZ DE GÜZELCE YAKTIM DEDİ AMA... YİNE OLMADI..KENDİ DE ALEVLERİN ARASINDA KALDI. ASLINDA GENÇLER SADECE GÖL KENARINDA KARIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEMİŞTİ..ANCAK İÇLERİNDEN ..

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü 03:23

Lastiği patlayan otobüs alev alev yandı, facianın eşiğinden dönüldü

25 yolcu, 2 şoför ve bir muavin ile İstanbul’dan Marmaris’e gitmekte olan bir yolcu otobüsü Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Orhangazi tüneli çıkışında önce lastiği patladı, ardından alev aldı. Yanan otobüs küle dönerken o..

Yürek yakan tesadüf! 01:17

Yürek yakan tesadüf!

22 YAŞINDAKİ STAJYER ÖĞRETMEN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ, OLAY SONRASI YARDIMA KOŞAN AFYONKARAHİSAR AFAD EKİPLERİ BÜYÜK BİR ŞOK YAŞADI. KAZADA ÖLEN GENÇ KIZ GÖREV ARKADAŞLARININ KIZIYDI. ACI HABERİ VERMEK KOLAY O..

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada 03:36

İstanbul’un göbeğinde ortalığın karıştığı meydan kavgası kamerada

Taksim Talimhane’de bir restorana gelen yabancı uyruklu 2 şahıs, iddiaya göre yan masada oturan 3 kadına laf attı. Restoran çalışanlarının gitmeleri yönündeki uyarlarına küfürle karşılık veren şahıslar, saldırgan tavırla..

Yağmur'un katili olay yerinde! 02:08

Yağmur'un katili olay yerinde!

Dün sabah saatlerinde boş arazide cansız bedeni bulunmuştu, 16 yaşındaki yağmurun katili babasının dükkan komşusuydu cani dün gece teşhis için yağmurun cesedinin bulunduğu alana getirildi katili gören vatandaşları saki..

Korku Dolu Paranormal Hikayeler ! 08:29

Korku Dolu Paranormal Hikayeler !

Bir gece evde yalnızsın. Çok sıkıldın ve telefonunu alıp saate bakıyorsun. Saat gecenin üçü. Canın sıkılmış bir şekilde Facebook’a giriyorsun. Boş boş dolanırken bir anda bir mesaj geliyor. Hiç tanımadığın birinden. Mesa..

  • ZULMA tarafından
  • 1.734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

İsveç'te Koronavirüs Vakaları Bitti! İşte Detaylar 00:57

İsveç'te Koronavirüs Vakaları Bitti! İşte Detaylar

İKİ DOZ YAPTIRDILAR ÖLEN OLMADI..

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02 02:22

3FFFEDFB-36A4-461C-8D36-932925D52A02

Birini Severseniz, Ondan Başkasını, Artık Görmezsiniz.... Ve Kalbinizde Taşımazsınız !..

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı 00:45

Karton yüklü kamyonet yandı, şoför canını zor kurtardı

İstanbul'da yanan bir araç kahvehanenin önünde durdu, şoför inerek canını zor kurtardı. Ortaya çıkan tehlike, o sırada kahvehanede oyun oynayanların ise umurunda bile olmadı...

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı 01:22

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Tekirdağ'da bir araç, sollama yaptığı esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak tarlaya devrildi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı...

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi 04:23

Cinlerin Emriyle Cinayet İşleyen Katil İnşirah Cin Kabilesi

17 Mayıs 1998 tarihinde İsmailağa Camisi İmamı Ali Muratoğlu camide öldürüldü. Görgü şahitleri uzun boylu sarışın ve takkeli bir gencin camiden koşarak çıktığını ve sadece oraları iyi bilenlerin girdiği bir sokağa girere..

  • ZULMA tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle 02:06

Anadolu Efes 64-60 Olympiakos Maç Özeti İzle

Efes Final Four'a kafayı taktı Euroleague çeyrek finalinde Anadolu Efes, evinde Olympiakos'u 64-60 yenerek seride durumu 2-1'e getirdi. Maçın başından sonuna kadar müthiş bir savunma yapan İstanbul temsilcisi, özellikle ..

30 Yıldır Su İçmeyen Adam 03:41

30 Yıldır Su İçmeyen Adam

İzmir Torbalı'da yaşayan 42 yaşındaki Taner Özev 30 yıldır hiç su içmediğini, su ihtiyacı hissettiğinde sadece gazlı içecekler kullandığını öne sürdü. Ölsem de su içmem diyen Özev, suyu sadece duş alırken ve diş fırçal..

  • JET TV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce