#Nadide sultan olmadı gitti müzik dinle

'İmitasyon' soygunu! 01:43

'İmitasyon' soygunu!

MÜŞTERİ GİBİ GİTTİĞİ KUYUMCUYU SOYDU.. VİTRİNDEKİ ALTINLARI BİR TORBAYA DOLDURTTU, KAÇARAK GİTTİ... TABİİ TEDBİRLİ KUYUMCUNUN ONA GERÇEK ALTINLARI DEĞİL DE İMİTASYON ALTINLARI VERDİĞİNİ TAHMİN EDEMEZDİ.....

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi! 01:48

Cinayetten sonra maske taktı, araca bindi!

PENDİK'TE BİR KADIN CANİCE KATLEDİLDİ.. BOŞANMAK İSTEDİĞİ KOCASI ONU DAMBILLA VURA VURA ÖLDÜRDÜ... SONRA DA HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ MASKESİNİ TAKIP DIŞARI ÇIKTI, RAHAT RAHAT ARACINA BİNDİ GİTTİ...O KAN DONDURAN CİNAYETİN..

Sen nasıl babasın! 02:08

Sen nasıl babasın!

TÜRKİYE ZONGULDAK'TA YAŞANAN VAHŞETLE SARSILMIŞTI... BİR BABA 16 YAŞINDAKİ OĞLUNU ENSESİNDEN BIÇAKLAMIŞ, SONRA DA 'ALLAH YOLUNDA KURBAN ETTİM'' DİYEREK SUÇUNU İTİRAF ETMİŞTİ. OLAY YERİNE BU KEZ POLİSLE GİTTİ. HALA YAPTIĞ..

Köpek saldırınca... 01:09

Köpek saldırınca...

AKRABALARININ ÇİFTLİĞİNE GİTTİ. İÇERİ GİRDİĞİNE GİRECEĞİNE BİN PİŞMAN OLDU. KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRAYAN ADAMIN YAŞADIKLARI SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTINA AFYONKARAHİSAR'DAN YOLLANDI...

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017) 04:13

Juventus 3-0 Barcelona (Maç Özeti - 11 Nisan 2017)

Juventus Barcelona'yı farklı yendi Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus evinde Barcelona'yı 3-0 mağlup etti. ampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında İtalyan temsilcisi Juventus evinde Barcelona'yı ağırladı..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali  Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama 04:07

Balıkesir'de Seçim Yasağı İhlali Kılıçdaroğlu'na Skandal Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Balıkesir ve ilçelerindeki programları kapsamında Bandırma'ya gitti. Kılıçodaroğlu'nu taşıyan uçak Bandırma 6. Ana Jet Üssü'ne indi. Kılıçdaroğlu'nun burada asker..

Arabaya taksitli satış! 01:53

Arabaya taksitli satış!

TİCARET BAKANLIĞI KONUT VE OTOMOBİL SATIŞLARINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR DÜZENLEMEYE GİTTİ. ARABA ALMAK İSTEYENLERE 60 AYA KADAR TAKSİT İMKANI GETİRİLİRKEN, KONUT SATIŞINDA TAKSİT SINIRLAMASI KALDIRILDI...

Kavurma hırsızı! 01:57

Kavurma hırsızı!

'YÜKTE HAFİF, PAHADA AĞIR' PRENBİSİYLE ÇALIŞAN ŞARKÜTERİ HIRSIZLARI, ESNAFIN KABUSU OLDU... ZEYTİNİ, HELVAYI ES GEÇİP, KAVURMA, PASTIRMA ÇALAN O HIRSIZLARDAN BİRİ, KAMERAYA YAKALANDI... BAKIN 4 KİLO KAVURMA KAŞLA GÖZ ARA..

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz 01:10

En Büyük 5 Yatırımcı Ülkeyiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Asya'nın Kalbi İstanbul Süreci 9. Bakanlar Konferansı için Tacikistan’a gitti. Mevkidaşı Sirojiddin Muhriddin ile ortak basın toplantısı düzenledi. Çavuşoğlu konuşmasında Tacikistan'da..

Hüdayda (Fidayda) - Sümer Ezgü  Oyun Havası 04:34

Hüdayda (Fidayda) - Sümer Ezgü Oyun Havası

Aman bulguru kaynatırlar Haydi bulguru kaynatırlar Yaylada yayladırlar Aman serinde yayladırlar Aman bizde adet böyledir Haydi bizde adet böyledir Güzeli oynadırlar Aman çirkini söyledirler Fidayda da Ankara'lı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü 01:47

8 Aylık Hamile Eşini Öldürdü

Bilecik'te uzaklaştırma cezası bulunan eşi tarafından bıçakla yaralanan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Hüseyin K. uzaklaştırma cezası olmasına rağmen 8 aylık hamile ..

Marcelo'dan Veda Mesajı! 00:58

Marcelo'dan Veda Mesajı!

Fransa kulüplerinden Olympique Lyonnais ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ın Brezilyalı stoperi Marcelo Lyon'a gitti. Tarifeli uçakla Fransa'nın Lyon kentine saat 08:25'te hareket eden Marcelo, eşi ile birlikte Ata..

  • OFSAYT tarafından
  • 597 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devler Yola Çıktı 00:54

Devler Yola Çıktı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında kamp çalışmaları için İtalya'ya gitti. Hazırlıklarına 17 Temmuz'da İstanbul'da başlayan Milli Takım, Atatürk Havalimanı'ndan Milano'ya hare..

  • OFSAYT tarafından
  • 563 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak 02:13

Hazirana Kadar 40 Yaş Üstü Aşılanacak

Türkiye’de vaka sayısı aldı başını gitti. Virüse yakalanan kişi sayısı 60 bine dayandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca vaka sayısı bu hızla artarsa 4 hafta sonra sistemde sorun çıkar uyarısında bulundu. Türkiye'de üçüncü..

''Kızımı kurtarın!'' 01:04

''Kızımı kurtarın!''

BEBEKLERİNİN NEFES BORUSUNA YEMEK KAÇMIŞTI. KOŞARAK GİTTİKLERİ DOKTOR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI. O ANLARDA ANNE BABANIN ÖMRÜNDEN ÖMÜR GİTTİ. DOKTORUN CANINA CAN VERDİĞİNİ GÖREN BABA, MİNNETİNİ GÖSTERMEK İÇİN HEKİMİN AYAKLARIN..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma 02:01

Cengiz Ünder'den Mesaj Var Forza Roma

Medipol Başakşehir'den Serie A ekiplerinden Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, İtalya'nın Roma takımına 15 milyon avro..

  • OFSAYT tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli! 00:41

Şarkıcı Rita Ora Denizde Bile Temkinli!

Güzel şarkıcı Rita Ora, tatile gittiği Jamaika'da ayaklarının zarar görmemesi için denize sandaletleri ile girerek, enteresan görüntülere neden oldu. Güzel şarkıcı Rita Ora başarılı geçen bir sezonun yorgunlugunu çıktığı..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 aylık hamile kadın nasıl öldü? 02:17

7 aylık hamile kadın nasıl öldü?

7 AYLIK HAMİLE BİR KADIN... SIRT VE GÖĞÜS AĞRISI ŞİKAYETİYLE HASTANEYE GİTTİ... AĞRI KESİCİ YAPILIP EVE YOLLANDI... AMA SABAHA ÇIKAMADI... 'EŞİMİ VE BEBEĞİMİ DOKTOR İHMALİ ÖLDÜRDÜ' DİYEN ACILI ADAM, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN SORUŞT..

Atı asansöre bindirmeye kalktı 01:09

Atı asansöre bindirmeye kalktı

ARKADAŞINA ZİYARETE ATLA GİTTİ. ÇALINIR DİYE KORKUP ONU ASANSÖRE BİNDİRMEK İSTEDİ, SONRADAN DA VAZGEÇTİ. O ANLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANINCA BAKIN BAŞINA NELER GELDİ?..

Namaz kılarken rahat bırakmadı 01:20

Namaz kılarken rahat bırakmadı

TRABZON'DA YAŞAYAN HASAN ÇALIK, GEÇTİĞİMİZ HAFTA CUMA NAMAZINA GİTTİ... ONUN PEŞİNDEN BESLEDİĞİ SOKAK KÖPEĞİ YORGUN DA GELDİ. SONRA YAŞANANLARI VATANDAŞ KAMERASI BAKIN NASIL KAYDETTİ?..

Ters yönde tam gaz! 01:39

Ters yönde tam gaz!

BAŞKENTTE, İKİ SÜRÜCÜ YOLU PAYLAŞAMADI... İSTANBUL'DA İSE BİR HAFRİYAT KAMYONU, TERS YÖNDE KİLOMETRELERCE GİTTİ... TRAFİKTE SANKİ KENDİLERİNDEN BAŞKA KİMSE YOKMUŞ GİBİ DAVRANAN SORUMSUZ SÜRÜCÜLER PES DEDİRTTİ...

Kocasının lüks aracını parçaladı 01:13

Kocasının lüks aracını parçaladı

BU DEFA KADININ ERKEĞE ZORBALIĞININ HABERİ VAR SIRADA..BİR ARADI, İKİ ARADI... BOŞANMA AŞAMASINDAKİ KOCASI, TELEFONLARINI AÇMADI... ÖFKELENEN KADIN, SEN MİSİN BANA CEVAP VERMEYEN? DEDİ. İNTİKAM ALMAK İSTEDİ..GİTTİ KOCA..

İşte Fenerbahçe   Medipol Başakşehir Maçının Özeti 05:58

İşte Fenerbahçe Medipol Başakşehir Maçının Özeti

Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçı adeta nefesleri kesti... Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçı Medipol Başakşehir 3-2 kazanmayı başardı... Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir Fe..

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata 03:18

Çipli Kimlik Kartında Büyük Hata

Diyarbakır’da bir iş kadınının, başvuru yapmamasına rağmen adına çipli kimlik kartı düzenlendi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğünden aranan kadın, kendisine verilen çipli kimlik kartını görünce şok geçirdi. Yeni kim..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya  Çıktı 01:26

Kartal'ın Brezilya Planı Ortaya Çıktı

Milli takımlar arasında 3 günlük iznin ardından çalışmalarına başlayacak Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, performansı istediği seviyede olmayan ve forma şansı bulamayan oyuncularla özel olarak ilgilenecek. Takt..

Bir kadının çaresizliği 01:11

Bir kadının çaresizliği

İSTANBUL, ŞİŞLİ'DE MERDİVENLERE OTURUP GÖZYAŞI DÖKEN KADINI GÖRENLER YARDIM İÇİN YANINA GİTTİ. O KADIN, İDDİASINA GÖRE DARBEDİLDİĞİ, HAKARETE UĞRADIĞI İÇİN O HALDEYDİ. SONRASINDA BAKIN NELER YAŞANDI...

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı 01:19

Kamyonetle kardeşinin eczanesine daldı

ANTALYA'DA KARDEŞİYLE TARTIŞAN ADAM, ÖYLE ÖFKELENDİ Kİ, KAMYONETİYLE KARDEŞİNİN ECZANESİNE GİTTİ, SONRA BAKIN NELER YAŞANDI..