#Nadide sultan olmadı gitti müzik dinle

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR 02:03

YEDİ YILDIR KARISININ DÖNMESİNİ BEKLİYOR

KARISI VE PARASI GİTTİ, SAÇLARI BEYAZLADI...

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler! 01:22

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler!

HATAY'DA ÇİFTÇİLİK YAPAN ASLI EMİNE GÜLER, TARLASINA EKTİĞİ BUĞDAYI KONTROLE GİTTİ, AMA GÖRDÜĞÜ MANZARA DÜNYASINI BAŞINA YIKTI! ÇÜNKÜ KİMLİĞİ BELİRSİZ VİCDANSIZLAR TÜM EMEĞİNİ BİR GECEDE YIKIP GEÇMİŞTİ...

Cenazeler karıştı 01:53

Cenazeler karıştı

KİMSESİZDİ... KİMSESİZLER MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİ... AMA ŞANSI YAŞARKEN DEĞİL, ÖLÜNCE YAVER GİTTİ. CENAZESİ YANLIŞLIKLA BİR AİLEYE VERİLDİ... GERÇEK SONRADAN ORTAYA ÇIKSA DA AİLE ONA SAHİP ÇIKTI... SADECE ROMANLARDA, ..

Turist geldi, gelin oldu 01:12

Turist geldi, gelin oldu

3 YIL ÖNCE TATİL İÇİN ANTALYA'YA GELDİ... OTELDE ÇALIŞAN VEYSEL'LE TANIŞTI... ORADA FİLİZLENEN AŞK DÜN AKŞAMKİ DÜĞÜNLE BİTTİ. MARİA, BATMAN'A GELİN GİTTİ...

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu 03:30

Eşini İki Bıçakla Kovalayan Şahıs Polise Saldırınca Bacağından Vuruldu

Olay, saat 22.00 sıralarında Esenyurt Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi 1604. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Canser Mutlu (37) ile eşi Ayten Mutlu’nun (36) arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tar..

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı 00:58

Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı

SAADET PARTİSİ LİDERİ TEMEL KARAMOLLAOĞLU 5 GÜN ÖNCE KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI. KONTROL İÇİN HASTANEYE GİTTİ, DOKTORLAR TEDAVİNİN YATILI SÜRMESİNE KARAR VERDİ...

Cenazede hakkını helal etmedi! 02:32

Cenazede hakkını helal etmedi!

İDDİASINA GÖRE BİR AKRABASINA BORÇ VERMİŞ AMA GERİ ALAMAMIŞTI... YILLARDIR İNTİKAM İÇİN YAŞIYORDUM DİYEN ADAM, O AKRABASININ ÖLÜM HABERİNİ ALINCA CENAZEYE GİTTİ... 'HAKKIMI HELAL ETMİYORUM' DİYE BAĞIRDI, CAMİ KARIŞTI....

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü 01:37

Adana’da Bir Kişi Boşanma Aşamasındaki Karısı Tarafından Öldürüldü

Olay, Seyhan ilçesi Huzurevleri Mahallesi 77052 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Seviner (41) boşanma aşamasında olduğu eşi Tuğba Seviner’in (32) yanına gitti. Aralarında çıkan tartışma sonrasında Tuğba..

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi 07:01

Saçaklı Sandviç Poğaça Tarifi

Malzemeler Not : Bu ölçüden 2 fırın tepsisi çıkıyor. 1 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı ılık su Yarım su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvıyağ (Not : Şöyle de yapılabilir eğer ki evde tereyağı yoksa sıvıyağı bir çay bar..

Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Borsa Nedir 03:31

Borsa Nedir

Belli kurallara göre, talep edilen mallar için organize edilmiş piyasaya borsa denir. Bütün dünyanın sepetini alıp alışverişe gidebildiği kocaman bir pazar yeri gibi düşün. Tabii bu pazarda elmalar ve armutlar satılmıyor..

Prof. Dr. İlber Ortaylı  İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz 04:15

Prof. Dr. İlber Ortaylı İran Hiçbir Şekilde Irak Ve Suriye Gibi Olmaz

Fatih Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Kahve Hane Sohbetleri’nin konuğu bu kez Tarihçi-Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı oldu. Sunuculuğunu gazeteci Hakan Çelik’in yaptığı programa Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demi..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Pırasalı Gözleme Tarifi 10:02

Pırasalı Gözleme Tarifi

Hamuru icin gerekenler 1 kilo un 3 su bardagi ilik su 1 yemek kasigi tuz(silme) 1 yemek kasigi seker(silme) Yarim paket yas maya 750 gr pirasa(tam 4 tane pirasayi kullandim) 250 gr beyaz peynir 1 cay bardagi zeytinyagi ..

Ev sahibi kiracıya saldırdı 01:17

Ev sahibi kiracıya saldırdı

ANTALYA'DA BİR ADAM TEK KATLI EVİNİ KİRAYA VERMİŞTİ... EVİNDEN ALEVLER YÜKSELDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KOŞARAK GİTTİ. SORUMLU TUTTUĞU KİRACISINA SALDIRDI... MAHALLELİ ÖFKELİ EVSAHİBİNİ ÇOK ZOR UZAKLAŞTIRDI...

Dilenci operasyonunda 2. perde! 03:21

Dilenci operasyonunda 2. perde!

İSTANBUL BEYAZIT MEYDANI'NDA, ÇÖPTEN YEMEK YER GİBİ YAPIP ÇOCUKLARI DUYGU SÖMÜRÜSÜNE ALET EDEN DİLENCİLERİ DÜN AKŞAM EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. SHOW HABER VE ZABITA EKİPLERİ BUGÜN AYNI YERE GİTTİ, O DİLENCİLER İŞ BAŞIND..

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı 01:39

Kadınlar evlilik vaadiyle dolandırdı

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ADAM, İKİ KADIN TARAFINDAN EVLİLİK VAADİYLE DOLANDIRILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ... 200 BİN LİRA PARAM GİTTİ, ÜSTÜNE BİR DE DÖVÜLDÜM DİYEREK... ŞİKAYETÇİ OLDU....

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Dereotlu Poğaça Tarifi 07:42

Dereotlu Poğaça Tarifi

Malzemeler 250 gr yumuşak tereyağı Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 tane yumurta (birinin sarısını üzerine sürmek için ayırın) İçine..

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MERKEZ BANKASINDA NELER OLUYOR_ 19:48

MERKEZ BANKASINDA NELER OLUYOR_

Gitti Erkan, geldi Karahan, peki ne değişti..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti 03:47

Fenerbahçe 86-82 Barcelona THY Avrupa Ligi Maç Özeti

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği Barcelona'yı 86-82 mağlup etti. Bu sonuçla temsilcimiz ligde 14. galibiyetini aldı. Barcelona Lassa ise 13. kez sahadan mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Hanga..

  • OFSAYT tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti 02:51

Beşiktaş Sompo Japan 95 - 79 Telekom Baskets Basketbol Maç Özeti

Basketbolda FIBA Şampiyonlar Ligi D Grubu 13. hafta mücadelesinde lider Beşiktaş Sompo Japan, Almanya'nın Telekom Baskets takımını 95-79 yendi. Bu sonuçla, siyah-beyazlılar gruptaki 10. galibiyetini alırken, Telekom Bask..

  • OFSAYT tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:51

Arnold Schwarzenegger - 17 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Arnold Schwarzenegger (Арнольд Шварценеггр) Avusturyalı bir Amerikalı aktör, film yapımcısı, işadamı, yatırımcı, yazar, hayırsever, aktivist, eski profesyonel vücut geliştiricisi ve eski siyasetçidir. Kaliforniya Valisi ..

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle 04:46

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle

Ahmet Kaya - Olmasaydı Sonumuz Böyle Albüm Adı : Resitaller Düzelten : hasantanis Sakin göllerin kuğusuyduk, Salınarak suyun yanağında. Yarılan ekmeğin buğusuyduk. Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor. Olmasaydı sonumuz ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce