#Nadide sultan tüm dertlerin İnadına müzik dinle

Yarının Sınırında - General İle Konuşma 04:02

Yarının Sınırında - General İle Konuşma

Yarının Sınırında - General İle Konuşma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında-  Uyandığında Beni Bul  02:38

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul

Yarının Sınırında- Uyandığında Beni Bul Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, ..

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk 00:40

İşgalci İsrail Askerlerine Kafa Tutan Filistinli Çocuk

Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa'ya girmek isteyen Filistinli çocuk, işgalci İsrail güçlerinin tüm engelleme çabalarına rağmen duvardan atlayıp Mescid'-i Aksa'ya girdi. Filistinli çocuğun bu cesur davranışı sosyal..

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç 01:31

Annesine Kokain Şakası Yapan Genç

Hep demişimdir Tüm şakalar bir yana, annelere yapılan şakalar bir yana diye. Anneyle şaka olmayacağının bir göstergesi de bu videomuzda. İyi seyirler efenim...

  • JET TV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil ) 01:51

Bilgisayarzede ( Miray Akovalıgil )

Günlerdir üzerinde çalıştığınız dokümanı bilgisayarda kaybedince aşağıdaki eylemlerden hangisini yaparsınız ? A) Derin bi nefes alır, sonra hönkürerek ağlarım. B) Bildiğim tüm duaları dokümanı bulana kadar yüksek sesle ..

  • JET TV tarafından
  • 813 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar 04:11

Şaşkın ve Tatlı Hayvanlar

Gün geçmiyor ki hayanlar aleminin tatlı videolarına bir yenisi daha eklenmesin. Kanalıma ait tüm videolar için abone olmayı unutmayınız...

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Aklın Gözü Türkçe Altyazılı Fragman

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma  02:34

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma

Yarının Sınırında- İkinci Kere Yeniden Doğma Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızı..

  • ANKA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri 10:54

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri

Yarının Sınırında - Bütün Ölüm Sahneleri Yakın gelecekte dünyayı ele geçiren Mimics adlı uzaylı birliği, birçok büyük şehri yok eder ve milyonlarca insanı ölümün eşiğinde bekletir. Dünyada hiçbir ordu, onların hızına, si..

  • ANKA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıskançlık  Cinayeti Kamerada 01:00

Kıskançlık Cinayeti Kamerada

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir fırıncı eşiyle birlikte gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Foça Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bu..

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle 1:50:07

Mumya The Mummy 2017 Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd izle

The Mummy filmini izledik yani Brendan Fraser versiyonu olan Mumya 1 filmini izledik ve bu filmin ilk yapıtından farkı ne olabilir ki diyorsanız işte siz yanıtı.… ‘’Acımasız çöllerin derinliklerinde, bir mezarın içinde g..

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu 01:00

Nusret'in Hipnoz Edici Kaburga Şovu

Tuzlama hareketi ile fenomene dönüşen, tüm dünyada Saltbae akımını başlatan sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin hipnoz edici kaburga şovunu izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çilekli Cheesecake Tarifi 04:55

Çilekli Cheesecake Tarifi

Bu pasta SENIN icin Tüm Anneler ve anne adaylari icin gelsin. Pastayi sende sevdigin arakdaslarinla ve bu pastayi hak eden Annelerle paylas.)..

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Survior 2018 02:52

Gönüllüler'de Keyifler Yerinde Büyük Ödüle Kilitlendiler 80. Bölüm Sur

Türkiye seyahati için oynanan oyunun ilk raundunu kazanan Gönüllüler'de keyifler yerinde... Tüm takım oynanacak ikinci oyuna kilitlendi!..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama 03:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in istifasının istendiği iddialarıyla ilgili olarak, “Şu an böyle bir şey yok. Olmayacağı anlamına gelmez” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan A..

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı 03:46

Muş'ta Şok PKK'lılar Koğuşta Tünel Kazdı

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Savcılık açıklamasında tünelin PKK'lıların kaldığı koğuşta kazıldığını duyurdu.Muş E Tipi Kapalı cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların ye..

Harun Kolçak  Sensiz Olmam 03:37

Harun Kolçak Sensiz Olmam

Aldın götürdün beni başka yerlere O an şaşırdım böyle düştüğüm hallere Her günüm her gecem düşlerim hep seninle Sensiz olmam sensiz olmam Giriverdin günlerime günler değişti Duygular düşünceler birden gelişti Birş..

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi 00:38

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde Firar Girişimi

Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde firar girişimi askerler tarafından fark edildi. Muş E Tipi Kapalı Cezaevinde siyasi, hükümlü ve tutukluların yer aldığı koğuşta tünel kazılarak firar girişiminde bulunuldu. Edinilen bilgilere..

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği 20:52

Amerikalı Ailenin Soykırım Pikniği

Crawfish isimli, mini istakozumsu bir şeyin tüm ırkını katledip yiyorlar...

  • JET TV tarafından
  • 618 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar 03:05

Ölüme Meydan Okurcasına Peynir Sevdasına Uçurumdan Yuvarlanan İnsanlar

İngiltere'nin Gloucestershire bölgesinde her yıl gerçekleştirilen peynir yuvarlama yarışması bu yıl da ilginç anlara sahne oldu. Baharın gelişini kutlamak amacıyla düzenlenen, dünyanın dört bir yanından gelen insanların ..

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı 00:54

Paniğe Kapılan Yolcular Uçağın Kanadından Atladı

Endonezya’da Lion Air’e ait Boeing 737 tipi bir uçakta yapılan ihbar yolcuların yüreğini ağza getirdi. Büyük panik yaşayan bazı yolcular yaşadıkları korku nedeniyle uçağın kanadından zemine atladı. Görevliler tarafından ..

  • JET TV tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi 02:46

Evde Gerçek İnegöl Köfte Tarifi

İddia ediyoruz bu kadar lezzetli köfte yemediniz. İnegöl köfte tarifi ile evde hem gerçek inegöl köfte yapacaksınız hem de en lezzetli köfte tarifi ni öğreneceksiniz. Üstelik yapımı da çok kolay. Hatta yine iddia ediyoru..

Mansur Ark   Maalesef 04:10

Mansur Ark Maalesef

İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş Çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş Kapattım penceremi kapılarımı Sürgülerini bir bir çektim Sana ..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Fellah Köftesi Tarifi 03:51

Fellah Köftesi Tarifi

Nefis bir yemek tarifi olan fellah köftesi tarifi videosu ile karşınızdayız. İçinde et olmayan fellah köftesi üzerinde yoğurt ve maydanoz ile nefis bir tad. Dilerseniz fellah köftesi nasıl yapılır detaylarına bakalım. F..

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi 03:51

Lokmalık İrmik Tatlısı Tarifi

Nefis bir şerbetli tatlı tarifi olan ve özellikle ramazan ayında da çok sevilen lokmalık irmik tatlısı tarifi videosu hazırladık. Tek lokmalık irmik tatlısı için gerekli malzemeler nelerdir ve yapımı aşamalarının tüm ayr..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi 03:31

Porsiyonluk Revani Tatlısı Tarifi

Şerbetli tatlı tarifleri sevenler için tek porsiyonluk revani tatlısı tarifi videosu hazıladık. Ayrıca ramazan ayında iftar sofralarına çok yakışacak bir ramazan tatlısı dır revani. Yapımı da oldukça kolaydır. Evde hızlı..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..