#Nadide sultan İki kanlı müzik dinle

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video) 02:53

Zerrin Özer - Basit Numaralar (Official Video)

Yapım: Grand Müzik Yapımcı: Hayrettin Güneş Söz - Müzik: Mustafa Arapoğlu Aranjör: Mustafa Arapoğlu, Mili B Tonemaster: Engin Ersoy Mix - Mastering: Engin Ersoy Süpervizör: İlhan Özer Keman: İstanbul Strings Guitar:..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 10 ay önce
 Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) 04:06

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik)

Öykü Gürman - Gelevera Deresi (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Koyverdun gittun beni oy Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun oy Allah'undan bulasun Kimse almasun seni Kimse almasun seni Yine bana kalasun Kimse ..

3 Hisar - İstanbul 04:54

3 Hisar - İstanbul

3 Hisar - İstanbul Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana gülen bu şehir onu saklıyor Boğaziçi avuturken acı başlıyor İki kıta arasında kız kulesinde Yeni bi'gün doğuyor martı sesiyle Uyanarak kuytu bir yerde Aynı şeyler hep..

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı 05:07

Ali Sinanoğlu - Mavi Vatan Marşı

Mavi Vatan Marşı şarkı sözleri ile Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktır..

Vaat Havdi - Turan 06:00

Vaat Havdi - Turan

Turan şarkı sözleri ile Selam olsun Telafer’den Bozkurt’a Selam olsun her yiğide her merde Can veririz bu vatana bu yurda Dayan gardaş dayan Turan gelecek Kanayan yaramız saran gelecek Türkmeneli Azerbaycan Türkiye El..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Babutsa - Tabi Güzelim 03:44

Babutsa - Tabi Güzelim

Yalvarsanda yakarsanda bilki fayda etmez Saçın şimdi ne renkse renk beni hiç ilgilendirmez Artistliğin aklımda seninle işim olmaz Centilmenlik bizde kalsın gül dikensiz olmaz Hadi kuzum Tabi güzelim bir ileri iki ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

 Boşu Boşuna Aydın Sarman 07:54

Boşu Boşuna Aydın Sarman

Mevlam bana ömür vermiş Boşu boşuna boşu boşuna Vücuduma bir can girmiş Boşu boşuna boşu boşuna Su akar deryaya varır Deryadan mayi çıkarır Gökyüzünde yağmur olur Boşu boşuna boşu boşuna İsa Meryem'e mi kaldı Musa asad..

Emin Arbani - Berivane 04:57

Emin Arbani - Berivane

Kulîlka li mala Xanê Esmere bêrîvanê Min bi qurbanê rebenê Danî derde qelenê Navê lawik nizanim Navê keçikê Siltanê Poz gulê, xizim zerê Kesera ser keserê Türkçe Çevirisi Canım, canım, canım Xan’ın evinin çiçeği Esme..

Asu Maralman - Hudey Hudey 05:02

Asu Maralman - Hudey Hudey

Allah Allah desem gelsem Hakkın divanına dursam Ben bir yarım elma olsam Dalında bitsem ne dersin Hudey hudey hudey hudey Sen bir yarım elma olsan Dalında bitmeye gelsen Ben bir gümüş çövmen olsa Çeksem indirsem..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek 01:00

Çukur 13. Bölüm - Sneak Peek

İstanbul'un suçla özdeşleşmiş mahallesi Çukur'un kontrolü Koçova ailesinin elindedir ve ailenin kendine göre kuralları vardır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmez, kullanılmaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müziği 02:30

Eko Fresh & Heja - Ich Bin Çukur - (Prod. Uğur Ateş) - Çukur Dizi Müzi

EKO FRESH: Ek is back schau wie ich cekirdek kau/ Tfuu spuck dir auf dein Cadillac drauf/ Zwei Jungs hinter mir sehen wie men in Black aus/ Kommen direkt aus dem Bau Digga Ratatatat ciao/ Du fragst nach meinem Umgang Ma..

Mavi Vatan Marşı 05:07

Mavi Vatan Marşı

MAVİ VATAN MARŞI Küfür tek millet olup kurmuştu ittifakı Yaradana sığınmıştı İslam’ın orduları Denizlerin aslanı çekmişti Zülfikâr’ı Akdeniz’de hedefti zilletin ittifakı Yazılan sureleri bıraktırdı sulara Lâ gâlibe..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Geçti Dost Kervanı 04:09

Barış Manço - Geçti Dost Kervanı

Şu karşı yaylada göç katar katar Bir yiğidin derdi serinde tüter Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Bu ayrılık bana ölümden beter Geçti dost kervanı eyleme beni eyleme beni Şu benim ..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Barış Manço - Süleyman 05:19

Barış Manço - Süleyman

Bizim köyden bir deli oğlan Yıllar önce gurbete gitti Süleyman Birde duyduk öğrendik ki Büyük şehirde büyük adam olmuş Süleyman Vur davulcu eline üşenme hoppa Çal zurnacı diline üşenme hoppa Birgün sıladan mektub..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Müslüm Gürses - Benim Meselem 05:31

Müslüm Gürses - Benim Meselem

01.BENIM MESELEM Müslüm Gürses - Benim Meselem Düzelten : quzen bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem bu benim meselem derin mesele ezelden ebede giden meselem hatırım çiğnendi, kalbim kırıldı ö..

Oğulçet - Martı 02:51

Oğulçet - Martı

Kanatları yorgun düşen Bulutları uzaklardan süzer Ona martı Jonathan (Livingston) derler Uçamaz yere düşer hep Bir gün buldu beni iki heceli Adı 4 harfli bir melekti Elimdeki o ellerinle Güçlendi tüm bedenim Gülüşüne..

Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası 03:52

Sinan Can Sarı - Rakı Sofrası

Sözler: Dur dokunma yanarsa sönmez Bir vedasız bu sevda bitmez Ah çekip de gururla bakma Ben gururuma ne acılar çektirdim Bir rakı sofrasında Meyhane ortasında Anasonun kokusunda kayboldum Dertlerin deryasında İki dudak..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Barış Orhun - Kocaman 03:41

Barış Orhun - Kocaman

Kocaman şarkı sözleri ile Arasıra gaza geliyor, serpiliyor Sanıyor ki beni böyle çok etkiliyor Huyuna suyuna gideni pek seviyor Nasıl çekiliyor bir Allah biliyor Haykırsam ona nasıl fark var İki dünya arasında Yakınla..