#Nadide sultan İki kanlı müzik dinle

 Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın 02:46

Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın

Yalan, Yalan Söylüyorsun! Belgin Doruk & Turgut Özatay & Cüneyt Arkın Eğitimini karşılamak için gece kulübünde şarkıcılık yapan yakışıklı tıp öğrencisi Bülent (Cüneyt Arkın). Genç ve güzel fabrika memuresi Selma (Belg..

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir 02:18

Hollanda Başbakanı Mark Rutte Kimdir

Hollanda Başbakanı Mark Rutte 1967’de Lahey’de dünyaya geldi. Özel şirketlerin insan kaynakları departmanında çalışan Rutte, siyasi kariyerine 90’lı yıllarda adım attı. 1948’de kurulan Özgürlük ve Demokrasi için Halk Pa..

Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şekiller Şarkısı  Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar 03:58

Şekiller Şarkısı Şekilleri Öğreniyorum Sevimli Dostlar

Üçgendir benim adım, tın tın tın tın tınlarım Üç kenarım vardır benim 1 2 3 Karedir benim adım her yerde ben de varım Dört eşit kenarım var 1 2 3 4 Bak bak bak bak etrafına bak, şekiller her tarafta ara tara kurcala Bak..

Arsenal 2-2 Manchester City (Maç Özeti - 2 Nisan 2017) 05:14

Arsenal 2-2 Manchester City (Maç Özeti - 2 Nisan 2017)

Arsenal 2-2 Manchester City (Maç Özeti - 2 Nisan 2017) 2.4.2017, Arsenal 2 – 2 Manchester City İngiltere Premier Lig’de Arsenal, Manchester City’i ağırladı. Müthiş Maç iki takımın karşılıklı 2 golüyle 2-2 eşitlikle tama..

Kader Bağlayınca 03:34

Kader Bağlayınca

Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) ve Murat (Tarık Akan) aynı gazinoda çalışan, sık sık kavga eden iki sevgilidir. Zeynep çiçek satmakta, Murat ise fotoğraf çekmektedir. Bir gün gazinoya müşteri olarak gelen mafya babası Bekir (B..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı 00:37

Dinlerarası Diyalog Diyen Çocuğun Öğretmeni Açığa Alındı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle başbakan ve bakanların koltukları da geleneksel olarak çocuklara devredilmişti. Basına açıklama yapan çocuk bakanlardan biri, Medeniyetler ittifakı girişimimiz, kült..

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti 02:09

Darüşşafaka Doğuş, Euroleague'e Veda Etti

THY Euroleague çeyrek final serisi 4.maçında Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid İstanbul’da karşılaştı. Mücadeleyi 78-89 kazanan Real Madrid seriyi 3-1’e getirerek Fenerbahçe ve CSKA Moskova’dan sonra adını Final Four’a ..

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet 01:00

Sende Telefonu Yanlış Çevirdin Galiba Velinimet

Mehmet (Tamer Yigit) ve Ahmet (Suleyman Turan) zengin isadami Sururi Bey’in (Vahi Oz) ogullaridir. Sert ve tutucu bir baba olan Sururi Bey iki ogluna da gece hayatini, eglenceyi ve ickiyi yasaklamistir. Ahmet ve Mehmet t..

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı 00:52

Kabil'de İntihar Eylemcisi Nato Konvoyunu Hedef Aldı

Afganistan’ın başkenti Kabil’de N ATO konvoyuna intihar saldırısı düzenlendi. Çarşamba günü yerel saatle 8:00 sularında, Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği yakınında meydana gelen olayda en az 8 kişi öldü, 25 kişi..

Ivana Sert, Kerimcan'ı Öperken Maske Kullandı! 03:47

Ivana Sert, Kerimcan'ı Öperken Maske Kullandı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Gamze Taşkın, Öykü Serter'in düğününe gitmek istediğini söyleyince Kemal Doğulu bu konseptin pek mümkün olamayacağını söyledi ve Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası 05:17

Kısmetse Olur'un En Büyük Kavgası

Kısmetse Olur 10 Mayıs Çarşamba yayınlanan yeni bölümde, Farima ve Rabia arasında çıkan tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü. Kısmetse Olur'da şimdiye kadar yaşanan en ciddi kavgalardan biri olan bu durum, iki adaya nası..

  • ANKA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hesaplaşma The Reckoning Film İzle 1:25:04

Hesaplaşma The Reckoning Film İzle

Filmin Konusu Polise suç, Gerilim heyecan ve Gizemli unsurlarla bezenmiş The Reckoning filmi Avustralya’da 21 Ağustos 2014 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Ancak biz siz değerli üyelerimize bu filmi bulup üstüne b..

  • Tv Series tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru 01:09

Tek başına İktidardan Azınlık Hükümetine Doğru

Birleşik Krallık’ta yapılan erken seçimlerde meclisteki salt çoğunluğu kaybeden Muhafazakarlar, hükümeti kurmak için destek arayışında. Tek başına iktidarda kalabilmek için dışarıdan 8 vekilin oyuna ihtiyacı olan Başbak..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Sihirli Şehir  Film İzle 1:30:54

Sihirli Şehir Film İzle

Filmin Oyuncuları:Saoirse Ronan, Toby Jones, Bill Murray Filmde Lina ve Doon adlı iki çocuğun hikayesi anlatılmaktadır.Onlar, gökyüzünün hep karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Amber şehrinde yaşarlar.Bu yüzden Amber şehr..

  • Tv Series tarafından
  • 5.410 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle 1:43:47

Sevimli Canavarlar Üniversitesi Film İzle

Sevimli Canavarlar Üniversitesi, Mike ve Sulley’nin farklılıkları aşarak nasıl en yakın dostlar olduklarına dair kapıları açıyor. Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir..

  • Tv Series tarafından
  • 6.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti 00:51

Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti

Ukrayna'da düzenlenen yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Sofia Magerko, geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Magerko'nun ölmeden önce aracın içinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Ukrayna'da iki genç kız yaptıkla..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Rüya 1.Bölüm Fragmanı 01:05

Rüya 1.Bölüm Fragmanı

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman 01:05

Rüya 1.Bölüm 2.Fragman

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! Elif'in üvey annesi tarafından kendin..

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir 02:08

2 Transfer Trabzonspor'un Çehresi Değiştirir

Trabzonspor 15 günlük Macaristan kampını tamamlayarak, yurt dışı 2. etap çalışmaları öncesi iki günlük izin yapıyor. Teknik direktör Ersun Yanal, 28 antrenman yaptıkları ve 1 hazırlık maçı oynayadıkları Macaristan kamp..

  • OFSAYT tarafından
  • 754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması 03:26

Aykut Kocaman'dan Transfer Açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa'nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. Kocaman, İsviçre'nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali ..

  • OFSAYT tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler 00:45

Brugge'a Bir İlki Yaşatma Vakti! Muhtemel 11'ler

Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşıyor.Bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertliler, rakibini iki maç sonunda geçerek pla..

  • OFSAYT tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ndiaye Pazarlığında Son Durum! 02:03

Ndiaye Pazarlığında Son Durum!

Yeni sezona kaliteli ve güçlü bir takım ile girmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar orta sahaya yapacağı transfer konusunda Badou Ndiaye ismi üzerinde odaklanırken, bu transferi so..

  • OFSAYT tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor! 00:53

Metin Hara'nın Kazandığı Para Dudak Uçuklatıyor!

Top model Adriana Lima ile birlikteliği gündeme oturan Metin Hara’nın kitaplarından kazandığı para ortaya çıktı Top model Adriana Lima ile Bodrum'daki birliktelikleriyle gündeme oturan Metin Hara’nın ‘Aşkın İstilası’ baş..

  • ANKA tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış 01:05

Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda iki kez imam nikahıyla evlendiğini itiraf etti. Akçıl'ı imam nikahı kıydığı sevgililerinden birinin Rumen Otilia olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Beyaz TV'de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce