#Nadide sultan İki kanlı müzik dinle

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio) 05:25

Ados - Ahmak (feat Atiberk) (Official Audio)

Ölüme selam durdu gözlerim bir akşam üstü Hayat benden aldığıyla üstün Öksüzün meramı budur başka bir şey bilmez Hep bir başka türlü küslük Zevki yok semaların sefası bitti Ben bu yolda kahramanca düştüm Üstelik bir akşa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

İndila  Run Run 2014 03:43

İndila Run Run 2014

Indila - Run Run Şarkı Sözleri Perşembe,bağırıyorsun Allô, allô maman bobo 'Alo, alo anneciğim,acıyor Samedi c'est cuit Cumartesi,yandı mahvoldu Rembobine la vidéo Videoyu başa al Toujours tu run run run, never stop..

Tarkan O sevismeler 04:10

Tarkan O sevismeler

Öperdim Ellerinden Sonrada Gözlerinden Yanaklarından En Çokta Dudağından Ah Nasılda Bilirdin Şu Kalbimden Geçeni Sen İçimde Kaybolurken Ben Sende Bulurdum Kendimi O Sevişmeler, Sevişmeler, Sevişmeler Bir Aşk Savaşında Ye..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.202 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Özarslan Giderken 04:52

Mustafa Özarslan Giderken

Sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü Yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İçlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı Sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün m..

  • slmn kç tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuş Gazeli 04:21

Kuş Gazeli

Efendim bir gün bir cânândan şöyle bir nidâ yükseldi: - Bu ülkeye şiir lâzım ağ'biler, şiir!.. Metin Altıok bir Kuş Gazeli yazmış, Mazlum Çimen de almış şiiri şarkı yapmış. Şöyle diyor iki güzel ağabey: ''Koyup zarfı..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Ezhel - Allah'ından Bul 03:03

Ezhel - Allah'ından Bul

Lyrics: Kötü insanlar kötü Bunu aklım almaz hiç Otu boku yargılarlar Bizi kötü algılarlar Hatta ne yaparsan yap Memnun edemezsin kimseyi aynı anda Bir sürü küfür de saydım ama Hiçbiri bir türlü etmez fayda Yani ne desem..

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo 03:53

Canbay & Wolker - Biz Buluruz Yolumuzu (Official Video) ft. Primo

Düzenleme : Wolker Söz : Wolker & Canbay & Primo Mix Mastering : Wolker Montaj&Vfx : Flowking Sözler : Canbay Oluruna bıraktı kimler hayatta , Kader bu kitler ayaktan , Çok düşünen gittin araktan , Bizi düşüren hep ..

Ezgi Enes - Mesafe (Cover) 02:09

Ezgi Enes - Mesafe (Cover)

İletişim: enestftkk@hotmail.com Instagram: @ezgiienes / ezgitftk / enestftk Twitter : @ezgitftk / enestftkk TikTok : @enestftk Mesafe ( Söz – Akor ) Dbm B A A..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video) 03:12

Zeynep Bastık - Bana Sorma (Official Video)

Bana Sorma’ sözleriyle / ‘Bana Sorma’ lyrics; Artık seni dinlemem ben (dinlemem) Hep yalan söylüyorsun Dün çok seviyordun mesela (mesela) Bak şimdi gidiyorsun Bye bye Yıllardır bir orada bir burada Dönüp dolaşıp bana s..

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven  Hüseyin Keskin Remix 04:05

Funda Arar - Doldur Yüreğimi Yusuf Güven Hüseyin Keskin Remix

Bazen bir söz, bir tek kelime Bir ömrü değiştirir İki ayrı yaralı yürek Tekrar bir anda birleşir Ben her zaman aynı renkken Ya siyahsın sen ya da beyaz Sen de bence anladın biraz Ne olursan vazgeçmem Doldur yüreğimi, y..

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio) 03:14

Patron & Ati242 - Maskeli Balo (Audio)

Şarkı Sözleri: İçinize işlemiş bak Biraz öfke biraz kin Düşmanımı sınar dilim Biraz bozuk biraz pis Hiphop bizde classic Biz varken kimse kral değil Sen kendi evinde misafir Bitch benim villam kira değil Siz karada kapta..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Alavan - Yeşil 03:12

Alavan - Yeşil

Yeşil şarkı sözleri ile Bak köşe dolu benim arkadaşım Duyan oldu mu müziğimi salla başı Tek tek vuruyorum kaleleri kralına Bakıyordu şu anda hasta bakıcı Siktir git seni pic kurusu Konu rapse biat et bu en dolusu Beni..

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden 03:54

Simge Erçakmak - Kırıldım Yüreğimden

Kırıldım Yüreğimden şarkı sözleri ile Bebekler gibi seni koynumda pamuklara sarmadımmı yar İlk görüşte sana Deliler gibi Tutulmadımmı yar Geceyi Gündüze çeviripte seninle Mutlu olmadımmı yar Yazımı son Bahara Gönlümüde..

Can Jersey - Yıldız 03:57

Can Jersey - Yıldız

Yıldız şarkı sözleri ile Bırakıcam rapine ambargo Olamaz kimse bana denk bro Sanarsın New York city ama değil Bura Esenler chicago Fiyakalı Bentley Alıcam Cupa Del Rey Rakibin bensem Kod adım sensei Bana dersin keko Um..

Fulin - Korkularım Var 02:52

Fulin - Korkularım Var

Korkularım Var şarkı sözleri ile Yanıma yanaştın bir kere savaşıp niye kaçtın İki kulaç attım ölümü sevenler gibi yaptım Dağda çobandım olsun tertemizdir alnım Çok yara aldım hiçbiri koymaz yine yaksın Firari yazgım y..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barkın - Nefeslendim 03:07

Barkın - Nefeslendim

Nefeslendim şarkı sözleri ile Nakarat(1) Dünya ciğerime dolar hava gibi Nefeslendim bir derviş gibi edebim sarhoş gibi,güz gibi gülümser.. Aklım döner ve gider İnsanlar neyi ister? Sabreden neyi çözer? Kaybeden neye..

Gamze - Anlamıyosun 03:28

Gamze - Anlamıyosun

Gamze - Anlamıyosun Dinle Söz ve Müzik: Gamze &Kerem Ökten Prodüktör & Düzenleme: Kerem Ökten Yapım: Beyaz Müzik Yapımcı: Kerem Ökten Yönetmen : Enes Bilal Taşçı Fotoğraflar: @ilkeruzunalan Montaj : Murat Aygör Menajer..

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip ) 03:02

Ben Fero - Biladerim İçin ( Yeni Klip )

Ben Fero - Biladerim İçin Müzik Dinle Şarkı Sözleri Katlanarak her an katlanarak From zero Fero hero bro şakgadanak Before trap vakit geçerdi hep sallanarak (TRAP) Geriye dön bak deme lan bakamam (LET'S GO) Rakama değ..

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) 04:40

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik)

Eylem Aktaş - Yüreğimden Tut (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sevdan kuşlar misali Gelip kalbime kondu Ömrüm kışlar gibiydi Sonsuz bir bahar oldu Esmer bir akşam vakti Senle yeniden doğdum Benden çaldıkları unut de..

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle 03:40

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle

Emre Arslan - Bu Kalp Seninle Dinle Bu Kalp Seninle şarkı sözleri ile Seni yaşamak, senden bilmek gibi Başıma gelen her güzelliği Seni yaşamak, uzun yola çıkmak gibi Varmaktan çok gitmenin keyfi Sen bir bahar şenliği..