#Nadir qafarzade milyon roz

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği 00:45

Nesli Tükenmekte Olan Javan Gibbon Bebeği

Nesli tükenmekte olan türlerin hayatta kalabilmeleri için olumlu bir adımda, çok nadir bulunan bir Javan gibbon bebeği - vahşi doğada sadece 2.000 kişiden biri - dünyaya geldi. Kalp eriyen görüntüleri, Cumartesi gecesi d..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio) 04:16

Allame - Gözlerim Görmeden (Official Audio)

Cover, beat, mix & mastering : Allame Sözler ; Nakarat x2 Simsiyah gecenin kolları bana yar imtiyaz yok kimseye girmeyin aramıza bir daha Bembeyaz odalar renklere kapalı garip dünya buradan, usulca ses etmeden, git..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (Official Video) 03:21

Karsu - Seni Düşünmek Güzel Şey (Ezginin Günlüğü 40 Yıllık Şarkılar) (

EZGİNİN GÜNLÜĞÜ 40 YILLIK ŞARKILAR (2020 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: Serhan Efe Şiir: Nazım Hikmet Müzik: Nadir Göktürk Düzenleme: Karsu Dönmez Synthesizer & Bass: Jacob Lucas Bells & Rhodes & Keys: Karsu Dönmez Çell..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki! 49:48

Erken Teşhis BÜYÜK BİR YALAN! Firmalar öyle tekliflerle geldi ki!

???? Erken teşhis BÜYÜK BİR YALAN! ???? O firmalar öyle dolarlar teklif ettiler ki‼️ Türk Halkı Canan Karatay dedi, o bana YETER‼️ ???? İngiltere gitme burada kal dedi‼️ Hocama sözüm var ülkeme döneceğim dedim‼️ ????Fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı 00:55

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı

İkinci El Eşya Dükkanından 3 Milyonluk Esrar Çıktı Küçükçekmece’de ikinci el eşya satan bir iş yerine yapılan baskında, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan 335 kilogram esrar ele geçirildi..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu 02:20

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu

Süper Lig Yayın İhalesini Kazanan Belli Oldu Futbolda 2017-2018'den itibaren 5 sezonluk Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakaları yayın hakları ihalesini Digiturk, yıllık 500 milyon dolar karşılığında aldı...

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde 00:50

Türkiye-İsrail ilişkileri yeniden büyükelçilik düzeyinde

Türkiye ile İsrail ile arasındaki ilişkilerin normalleşmesinin ardından, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Eitan Naeh pazartesi günü resmen görevine başladı. Naeh, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabul töreninde Cumhu..

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu 01:09

BM tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu

Birleşmiş Milletler (BM) tarihinin en büyük yardım çağrısında bulundu. Örgüt, gelecek yıl dünya genelinde acil yardım ve korumaya muhtaç 92.8 milyon insana ulaşabilmek için 22.2 milyar dolar yardıma ihtiyaç duyulduğunu b..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze 26:07

Komşu Ülke Ortadoğu - 2. Bölüm Gazze

Onlarca yıldır ambargo altında ezilen insanlar, ölümle dans eden çocuklar... 2 milyon insanın hayata tutunma hikayesi. Türk Televizyonları'nda ilk kez girilen İslami cihat tünelleri... İsrail'in bombaları altında kaybed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.844 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New York’ta Pantolonsuz Metro Yolculuğu 02:15

New York’ta Pantolonsuz Metro Yolculuğu

ABD'nin New York kentinde her gün 4 milyon insanın yolculuk ettiği metro hatları, bir kez daha 'yarı çıplak' eyleme sahne oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 584 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhteşem Sesiyle 'Tennessee Whiskey' Yorumlayan Baba 04:51

Muhteşem Sesiyle 'Tennessee Whiskey' Yorumlayan Baba

Çok çok şanslı kızın mükemmel sese sahip bir babası var. Araç içerisinde çektikleri bu video ile de milyonlara ulaşan ikili 'Tennessee Whiskey' yorumuyla büyük bir alkışı hak ediyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kendi Düşen Ağlamaz 55.Bölüm Fragmanı 00:29

Kendi Düşen Ağlamaz 55.Bölüm Fragmanı

Kurunun yanında yaşın da kazandığı yarışma… Okaliptus Medya tarafından hazırlanan Kendi Düşen Ağlamaz, eğlenceli bir bilgi yarışmasıdır.Sunuculuğunu Ertem Şener'in üstlendiği yarışmada, katılımcılar 3 kişilik gruplar hal..

  • PITIRCIK tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nusret Ete Öpücük Attı 00:57

Nusret Ete Öpücük Attı

Etin tüm hazırlık aşamalarıyla tek tek kendisi ilgilenen Nusret'in ete öpücük attığı anlar da takipçilerinin gözünden kaçmadı. Nusret bu kez gelen siparişin A'dan Z'ye nasıl hazırlandığını gözler önüne serdi. Etin tüm ha..

  • PITIRCIK tarafından
  • 624 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon 00:33

Fransa'da Sosyalistlerin Cumhurbaşkanı Adayı Benoit Hamon

Fransa’da iktidardaki Sosyalist Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu. Ön seçimlerin ikinci turunda eski Başbakan Manuel Valls’e karşı mücadele veren Benoit Hamon sandıktan ilk sırada çıktı. Yüksek katılım oranının sa..

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura 02:05

CHP'li Vekilden Devlete Ağır Fatura

1 milyon 189 bin liralık skandal haberleşme faturasına tepkiler artarak devam ediyor. CHP'li meclis başkanlık divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in millete kestiği faturayı kendi cebinden ödemesi isteniyor. AK Partili Şamil..

En Çok Bu Meslekler Aranıyor 02:51

En Çok Bu Meslekler Aranıyor

İşsizlik oranı geçen yılın kasım döneminde yüzde 12,1'e yükseldi. İşsizlik böylece Mart 2010'dan bu yana ilk kez yüzde 12'yi aştı. İşsiz sayısı 3,7 milyonun üzerine çıktı. Peki, Türkiye'de son açıklanan verilere göre en ..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası 11:36

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam 00:58

33 Tonluk Meteor Taşıyla Evlilik Teklif Eden Çinli Adam

Liu isimli adam sevgilisine tek taş yerine 33 tonluk gök taşı hediye ederek evlilik teklif etti. Geçtiğimiz yıllarda çıktıkları tatilde karşılaştıkları gök taşını çok beğenen sevgilisine 1 milyon Yuan yani $144,645'lık t..

  • PITIRCIK tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme 00:39

Hindistan'da Vodafone'dan Dev Birleşme

Vodafone ve Idea Cellular, Hindistan operasyonlarını birleştirme kararı aldı. Birleşme tamamlandığında piyasa değeri 23 milyar Doları geçecek olan yeni yapı yaklaşık 400 milyon kullanıcıyla Hindistan'ın en büyük cep te..

Ceylan Kimdir? 01:24

Ceylan Kimdir?

Ceylan ya da tam adıyla Ceylan Avcı, (d. 26 Haziran 1974, İstanbul), Zaza asıllı Türk halk müziği ve arabesk müzik sanatçısı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır. Seni Sevmeyen Ölsün ..