#Nadir qafarzade milyon roz

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü! 01:38

Kod adı Mariye Dersim- Öldürüldü!

İçişleri Bakanlığı Gabar Bölgesinde sorumlu seviyede faaliyet yürüten ve Terörden Arananlar Listesinde 1 milyon TL'ye kadar ödülle Turuncu kategoride yer alan, Diljin Mariya Dersim kod adlı Saniye Toprak'ın etkisiz hal..

Tayvan'da Dev Ton Balığı Rekor Fiyata Satıldı 01:18

Tayvan'da Dev Ton Balığı Rekor Fiyata Satıldı

Tayvan'ın güneydoğusunda yer alan Pintung kentinde yılın ilk mavi yüzgeçli ton balığı, 1 milyon 87 bin liralık rekor fiyata alıcı buldu...

Dayı Şarkının Ne Günahı Vardı 00:19

Dayı Şarkının Ne Günahı Vardı

İnternet dünyasında 1 Milyon Mehmet olarak bilinen Mehmet Bucak, giyim mağazasında çalan şarkıya böyle eşlik etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İstanbul'da sahte alkol üreticilerine baskın- 24 ton 875 litre etil alkol ele geçirildi 02:41

İstanbul'da sahte alkol üreticilerine baskın- 24 ton 875 litre etil al

İstanbul'da sahte alkolle mücadele çerçevesinde 4 ayrı ilçede düzenlenen operasyonlarda, Antalya piyasasına sevk edilmek üzere depolanan 24 ton 875 litre etil alkol ele geçirildi. Ele geçen sahte alkolün piyasa değerinin..

Şimşek 02:12

Şimşek "Yanlış Anlaşıldı" Dedi Ve Düzeltti: MTV Zammı 2018'de Alınaca

MTV zammıyla ilgili açıklamada bulunan Başbakan Yardımcısı Şimşek, ''Yanlış anlaşıldı, yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli. dedi. Başbakan yardımcısı Şimşek Katıldığı programda, gündeme ..

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı 06:00

Kaybettiği kimliği hayatını kararttı

Kocaeli'de 28 yaşındaki zihinsel engelli Uğur Dektaş'ın evine, kaybettiği kimliği kullanılarak kendisi adına açılan şirketin borcu geldi. Yaklaşık 7 buçuk milyon lira borcu gören Denktaş'ın hayatı karardı...

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedefleniyor 07:56

Kargo, kurye ve dağıtım sektöründe 6,5 milyar sipariş teslimi hedeflen

Kargo kurye ve dağıtım sektörü temsilcileri bu yıl ilk kez düzenlenen Post & Parcel Uluslararası Zirvesi'nde buluştu. 230 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayan sektör, bu yıl 6 milyar 500 milyon sipariş dağıtmayı hedef..

Sahibinden satılık hamam! 02:13

Sahibinden satılık hamam!

33 MİLYON LİRAYA SATILIK HAMAM..

Türkiye Suriye Sınırı Açılmamalı! Özellikle Hatay ve Deprem Bölgesi Boşaltılmamalı 51:43

Türkiye Suriye Sınırı Açılmamalı! Özellikle Hatay ve Deprem Bölgesi Bo

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 15 milyon civarında insanı etkileyen büyük deprem felaketinin sonrasında yaralar nasıl sarılacak? Bölgedeki demografik yapıyı değiştirmek üzerine nasıl çalışmalar yapılıyor? Yabancı ülke..

  • STUDIO AS tarafından
  • 18 görüntüleme
  • 2 yıl önce
ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI?? 16:55

ABD GEMİSİ YOLDA ;AMAÇ 2002'DE YAPTIKLARI İŞGAL PLANI MI??

2002 yılında Nevada çölünde 13 bin askerin katılımıyla 250 milyon Dolara mal olan bir tatbikat yapılmıştı. Bu tatbikatın hedefi Türkiye'ydi. Senaryoda Türkiye büyük bir depremle sarsılır ve kaos oluşur. Yardım bahanesi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak 01:06

Gelecek Yaz Herkes Real Madrid'i Konuşacak

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Tottenham'ı karşı karşıya getirecek maçta gözler son 11 karşılaşmada 15 kez fileleri havalandıran Harry Kane'in üzerinde olacak. Real Teknik Direktörü Zinedine Zidane'ın basın toplan..

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper 03:01

Dünyanın en Büyük Koleksiyonu Dodge Viper

A car mad couple have amassed the world’s biggest Dodge Viper collection - worth an amazing $7.5 million. Texan couple D’Ann and Wayne Rauh have collected an incredible 80 Dodge Vipers - and they drive every single one. ..

  • BETA tarafından
  • 960 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor 02:01

Gerek Süper Hız Vegas'ta Yardım İçin Buluşuyor

THE world’s best supercars and their enthusiasts gather to raise money for charity in Las Vegas. Founded in 2014, the event prides itself on being a charitable gathering aimed at high-end car owners and enthusiasts - wit..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu 01:30

Orta Asya'nın Çarpıcı Charyn Kanyonu

Postcard programının yeni bölümünde Kazakistan’ın güney doğusuna gidiyoruz. Ülkenin en büyük şehri Almatı’ya 200 kilometre mesafedeki Charyn Kanyonu’ndayız. Burası görenlere Amerika Birleşik Devletleri’nin Arizona Eyale..

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor 01:34

Çek Cumhuriyeti Nereye Gidiyor

Avrupa’da aşırı sağ partilerin yükselişi sürüyor. Çek Cumhuriyeti’de yapılan genel seçimlerin galibi Avrupa Birliği’ne yönelik çıkışları ile tanınan milyarder iş adamı ve eski maliye bakanı Andrej Babiş oldu. Babiş yol..

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta 01:04

Kenya'da Muhalifler Seçim Günü Sokakta

Kenya’da yaklaşık 20 milyon seçmen muhalefetin boykotuna rağmen yeni devlet başkanını seçmek için sandık başında. Her ne kadar seçim oldukça sıkı güvenlik önlemleri altında yapılıyor olsa da, özellikle muhalefetin kales..

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:12

Özgürlüğün Elli Tonu Türkçe Altyazılı Fragmanı

9 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA Tür: Dram Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, ..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4 01:31

The Elder Scrolls Online 10 Million Stories Trailer PS4

Every story needs a hero. Will you heed the call? Over 10 million players have explored Tamriel in The Elder Scrolls Online, an award-winning online multiplayer RPG. Celebrate this incredible milestone with us by partic..

  • BETA tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Simpsonlar Sinema Filmi İzle 1:23:12

Simpsonlar Sinema Filmi İzle

Simpsonlar Sinema Filmi - The Simpsons Movie Film İzle Dünyanın en ünlü ailesi beyaz perdeye geliyor. 60 ülkede, 20 farklı dilde yayınlanan, her hafta 60 milyon kişinin seyrettiği, 18 sezon, 400 bölümdür bizlerle birlik..

  • PengoTV tarafından
  • 6.831 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Challenge Nedir 04:30

Challenge Nedir

Cerebral Palsy, çocukluk döneminde en sık rastlanan fiziksel engellilik durumudur. Doğum öncesi, sırası veya sonrasında beynin belli bir bölümünün çeşitli nedenlerle zarar görmesi sonucu oluşmaktadır. Cerebral Palsy ömür..

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor 00:25

Megastar Tarkan Eşi Pınar Tevetoğlu'nun Üzerine Titriyor

Yeni yılı Kıbrıs Girne’de sahnede geçiren Megastar Tarkan, İstanbul’a döndü. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun elini bir an olsun bırakmayan sanatçı, eşi için etten kemik oldu. Yılbaşında sahneden en çok kazanan Tarkan oldu. Kıbrı..

  • BETA tarafından
  • 933 görüntüleme
  • 7 yıl önce