#Nalan sonunda bi̇tti̇ müzik dinle

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı 02:23

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı

The Crossing 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Dizi 2 Nisan Pazartesi Günü ABC'de Başlıyor. Jude Ellis (Steve Zahn) Oregon sahilinde küçük bir balıkçı kasabası olan Port Canaan'ın şerifidir. Korkunç bir evlilikten v..

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor 01:03

ABD’de Evlerinde Mahsur Kalanlar Kurtarılıyor

Toprak kayması nedeniyle 13 kişinin hayatını kaybettiği ABD'nin Kaliforniya eyaletinde evlerinde mahsur kalan aileler helikopterle kurtarılıyor. Kaliforniya eyaletinde aşırı yağmur sonucu meydana gelen toprak kaymasında ..

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate 01:02

800 Dolarlık Çamaşır Katlama Robotu Foldimate

Eğer çamaşır katlamaktan nefret ediyorsanız, 800 dolarlık bu çamaşır katlama robotu işinizi görebilir. CES 2017’de tanıtılan ilginç ürünler arasına çamaşır katlama robotu da eklendi. Foldimate isimli ABD – İsrail şirketi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PUBG VS CSGO OYUNCULARI [VALORANT] 36:59

PUBG VS CSGO OYUNCULARI [VALORANT]

Pubg'nin önde gelen oyuncu isimlerinden Mithrain ve ekibi Valorant'ta CSGO oyuncuları ile savaşıyor. Bakalım oyun sonunda hangi oyunun temsilcisi kazacanak...

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile] 16:29

GELSİN ARTIK ŞU SEÇENEK!! [PUBG Mobile]

Mithrain PUBG Mobile'da bol killi bir oyun oynuyor fakat ne yazık ki oyun sonunda bu kadar bot gelmesi onu sonuçtan pek memnun etmiyor. Umarım yakın bir zamanda botsuz oyna seçeneği oyuna eklenir...

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Kargodan poşet içinde poşet geldi 01:11

Kargodan poşet içinde poşet geldi

İNTERNETTEN TELEFON SİPARİŞ EDEN ADAM, KARGO PAKETİNİ AÇINCA ŞAŞKINA DÖNDÜ... ÇÜNKÜ POŞETİN İÇİNDE BİR POŞET, ONUN İÇİNDE DE AÇILMIŞ BİR KUTU VARDI... MATRUŞKA MACERASININ SONUNDA DOLANDIRILDIĞINI ANLADI.....

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok 08:28

Demet Özdemir Resmen İsyan Etti Sevgilim Yok

Ünlü oyuncu Demet Özdemir hakkında ortaya atılan iddiaların ardı arkası bir türlü kesilmiyor. Sürekli aşk hayatıyla magazin gündeminde olay olan Özdemir, sonunda isyan etti. “Arkadaşlar sevgilim yok” diyerek iddialara no..

  • BETA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda) 02:25

Deliha 2 - Fragman 2 (Sinemalarda)

Deliha 2, sinemalarda! Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak..

  • PengoTV tarafından
  • 2.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Üstü kokoreççi, altı pavyon! 02:29

Üstü kokoreççi, altı pavyon!

SONUNDA BU DA OLDU... İSTANBUL ESENYURT'TA DIŞARIDAN KOKOREÇÇİ GİBİ GÖRÜNEN İŞLETMENİN ALTINDAN PAVYON ÇIKTI... SOSYAL MESAFE DEĞİL YAKIN MESAFENİN ESAS ALINDIĞI PAVYON ÜSTÜ KOKOREÇÇİ'NİN HİKAYESİ GELİYOR EKRANLARINIZA...

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı! 01:32

Maskesiz yakalandı, ceza yememek için kaçtı!

MASKESİZ GENÇ, CEZADAN KORKTU… AMA KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK TABİİ Kİ… EKİPLERİN ELİNDEN İKİ KEZ KAÇAN O GENÇ, SONUNDA YAKALANDI…..

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte 01:34

Cuma Müthiş Ama İndirim Sahte

Efsane Cuma, Şahane Cuma, Müthiş Cuma… farklı farklı isimlerle düzenlenen indirim günlerindeki oyun, vatandaşın şikayeti sonunda ortaya çıktı. Ticaret Bakanlığı e-ticaret firmalarından savunma istedi. Reklam Kurulu, Salı..

Online kız isteme! 01:41

Online kız isteme!

PANDEMİ HAYATIMIZIN HER ALANINI ETKİLEMİŞ DURUMDA. SADECE DÜĞÜNLER NİKAHLAR DEĞİL KIZ İSTEME MERASİMİ DE KORONAVİRÜS TEDBİRLERİNE GÖRE DÜZENLENİYOR... PEKİ YA KIZ TARAFI İRAN'DAYSA?EEEE SONUNDA KIZ İSTEME MERASİMİ DE ONL..

Alkollü Sürücü Polis Ekiplerini Tehdit Etti 02:08

Alkollü Sürücü Polis Ekiplerini Tehdit Etti

Ankara'da alkollü bir sürücü sokak kısıtlamasını ihlal etti. Bununla da yetinmedi polisin dur ihtarına uymayıp kaçtı. Kovalamaca sonunda yakayı ele veren sürücü polislere hakaret edip tehditler savurdu...

Kremalı Mini Pastacıklar 02:21

Kremalı Mini Pastacıklar

1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ılık süt 1 çay kaşığı tuz 3 yemek kaşığı şeker 1 paket Pakmaya Damla Sakızlı Çörek Harcı 4-4, 5 su bardağı un Üzeri için; Pudra şekeri Hazırlanışı; 1.1 yumurta,1 çay..

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

O bir fenomen... Adı Bahtiyar... 02:19

O bir fenomen... Adı Bahtiyar...

ÖTERKEN NEFESİ TÜKENEN, SONUNDA DAYANAMAYIP BAYILAN DENİZLİ HOROZUNU HATIRLAYACAKSINIZ. SAHİBİNİN, ADINI BAHTİYAR KOYDUĞU O HOROZ, SOSYAL MEDYADA FENOMEN OLDU, ŞİMDİ YURT DIŞINDAN BİLE TALİPLERİ VAR...

3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı 04:28

En İyi Olimpiyat Oyunları Reklamı

Olimpiyat Oyunları[1] veya kısaca Olimpiyatlar,[2] Yaz ve Kış Olimpiyatları olmak üzere iki ayrı kategoride, dört yılda bir düzenlenen uluslararası çok sporlu etkinlik. 200'ün üzerinde ülkeyi temsil eden sporcuların katı..

  • JET TV tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnşaat 2003 Türk Filmi İzle 1:48:22

İnşaat 2003 Türk Filmi İzle

Konusu: Hiç istemedikleri halde, kötü şans veya kader sonucu zoraki mezar kazıcılığı part time şeyhliğe soyunmak zorunda kalan ve bu yolla insanların ince sorunlarına çare bulan Ali (Emre Kınay) ve Sudi'nin (Şevket Çoruh..

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:09

Jean Claude Van Damme - 21 Yaşından 56 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jean-Claude Van Damme, Belçika'dan gelen hareketli bir film kahramanı ve dünyaca ünlü dövüş sanatçısı klasik dövüş sanatları filmleri Bloodsport (1988) ve Kickboxer (1989) ile Hollywood sahnesine patladı. Van Damme b..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.285 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı 01:02

Kısıtlamada dışarı çıktı 7 bin lirasını kaptırdı

Gaziantep’te sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonunda bankadaki parasını çekmek için dışarı çıkan kadın, çantasındaki 7 bin TL’sini kaptırdı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kadın ve çevredeki vatandaş..

Sarıya boyattığı saçları yandı! 01:43

Sarıya boyattığı saçları yandı!

ARKADAŞ TAVSİYESİYLE GİTTİĞİ KUAFÖRDE HÜSRANA UĞRADI. AVUKAT BAHAR EKİNCİ'NİN SARIYA BOYATTIĞI SAÇLARI YANDI, ÖBEK ÖBEK DÖKÜLDÜ. HER AYNAYA BAKTIĞINDA MORALİ BOZULAN KADIN SONUNDA BAKIN NE YAPTI....

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar! 02:17

Zorluklarla savaştılar, aşkla kazandılar!

HANİ ŞAİR DİYOR YA İNSAN SEVDİKÇE İYİLEŞİYOR ARTIK ANLADIM DİYE İŞTE ÖYLE BİR HİKAYE.. EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPARKEN TRAFİK KAZASI GEÇİREN GENÇ BİR KADIN... O KAZA SONRASI BELDEN AŞAĞISI FELÇ KALDI... 4 YIL BOYUNCA HASTANE ..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..