#Nancy ajram live in carthage 2008 enta eih müzik dinle

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Cloverfield Paradoksu Türkçe Altyazılı Teaser

10 yıl önce bir şey ortaya çıktı. Bugün bunun nedenini biliyoruz. Cloverfield Paradoksu bu akşam Netflix'te. Cloverfield Paradoksu'nu izlemeye hazırlanın. Öncelikle, Netflix'te yayınlanan Canavar (2008) filmini yeniden..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi 02:44

Binlerce Mehmetçik Şiirinden Benimkinin Seçilmesi Gurur Vesilesi

Kahramanmaraşlı şair Pamuk, TSK’nin 2008'de Irak'ın kuzeyine düzenlediği harekatta şehit düşen bir askerin kızından esinlenerek yazdığı şiirin, Jandarma Genel Komutanlığınca Zeytin Dalı Harekatı için marş olarak bestelen..

George Carlin - İntihar Eden İnsanlar 06:38

George Carlin - İntihar Eden İnsanlar

Life is Worth losing adlı ölmeden önce 2008'de yayımlanmış stand-up gösterisinden alınmıştır...

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz'den Evliliğe Tarkan ve Pınar Dilek'in 10 Yıl Önceki Fotoğraf Görüntüleri 00:27

Bir Fotoğraf Çekilebilir Miyiz'den Evliliğe Tarkan ve Pınar Dilek'in 1

2008 yılında Almanya'da verdiği konserde kuliste hayranlarıyla buluşan Tarkan o sırada Pınar Dilek ile fotoğraf çektirirken görülüyor. Görüntülerde Tarkan hayranı Pınar Dilek, “Bir fotoğraf çektirebilir miyiz?” diyerek r..

  • JET TV tarafından
  • 1.484 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Güzel Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Beyaz Mayosuyla Beğeni Topladı 01:00

Güzel Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu Beyaz Mayosuyla Beğeni Topladı

Fiziğiyle ve güzelliğiyle adından söz ettiren Miss Turkey 2008 birincisi oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, teknede çekilmiş beyaz mayolu fotoğrafıyla tüm dikkatleri yeniden üstüne çekmeyi başardı...

  • BETA tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı 02:30

Ünlü Cerrah Balkondan Dehşet Saçtı

Ünlü cerrah Profesör Doktor Semih Aydıntuğ, Ankara'daki evinin balkonundan etrafa ateş açtı. Aydıntuğ 7 saat boyunca komşularına korku dolu anlar yaşattı. Yaşanan olayın ardından aile dramı çıktı. Aydıntuğ’un kızı Başak ..

Altay - İki Satır 01:31

Altay - İki Satır

akpınar kavşağı 2008..

Kosova, 13'üncü bağımsızlık yıl dönümünü salgına rağmen etkinliklerle kutladı 03:42

Kosova, 13'üncü bağımsızlık yıl dönümünü salgına rağmen etkinliklerle

Kosova, 2008 yılında kavuştuğu bağımsızlığının 13’üncü yıl dönümünü kutluyor...

Madame - Tutli-Putli 17:15

Madame - Tutli-Putli

Ödüllü bir kısa film. 7 ölümcül günahtan bahsediyor. Madam Tutli-Putli - Açgözlülük Tenis Oyuncusu - Şehvet Satranç Oyuncuları - Kıskançlık ve Gurur Çocuk - Öfke Çocuğun Büyükbabası - Tembellik Hırsızlar - Hırs -- Yay..

Adele - Chasing Pavements 03:40

Adele - Chasing Pavements

I've made up my mind, aklıma koydum Don't need to think it over, onun üstünde düşünmeye gerek yok If I'm wrong I am right, hatalıysam haklıyım Don't need to look no further, daha fazla bakmaya gerek yok This ain't lust, ..

  • PengoTV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Hometown Glory 03:35

Adele - Hometown Glory

I've been walking in the same way as I did Missing out the cracks in the pavement And tutting my heelstrutting my feet “Is there anything I can do for you dear? Is there anyone I can call?” “Nothank you, please M..

  • PengoTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyoncé - Halo 03:44

Beyoncé - Halo

Remember those walls I built inşa ettiğim tüm duvarları hatırla Well Baby they are turning down pekala bebeğim, hepsi yıkılıyor şimdi And they didn't even put up a fight hatta kavgaya karşı koymadılar bile They didn't ev..

  • PengoTV tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu 08:02

Ada Sahilleri _ Yürü Dilber Yürü - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ada Sahilleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Ada Sahilleri Ada sahillerinde bekliyorum Her zaman yollarını gözlüyorum Yarim seni seviyor istiyorum Beni şad et Şadiye'm başı..

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu 03:08

Telgrafin Telleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Telgrafin Telleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Telgrafin Telleri: Telgrafın tellerine kuşlar mı konar Herkes sevdiğine yavrum böyle mi yanar Yanıma gel yanıma da yanı ya..

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu 02:34

Ayva Cicek Acmis - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Ayva Cicek Acmis Sarkisi Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Ayva Çiçek Açmış Yaz Mı Gelecek: Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelece..

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu 02:57

Dürüyemin Gügümleri - Fasl-i Beyoglu

Eski Istanbul Resimleri Esliginde Dürüyemin Gügümleri Sarkisi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. duriyemin gugumleri kalayli [ah kalayli] fistan giymis etekleri alayli [alayli aman aman] duriyemi aldatmasi kolaymi [ah ..

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu 02:48

Indim Havuz Basina - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Indim Havuz Basina: İndim havuz başına Bir kız çıktı karşıma Sevda nedir bilmezdim O getirdi başıma Gelemem ben gidemem ben Her güzele gönül veremem ben Aç kolların sar boynuma Üşüdüm ..

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu 03:41

Yüksek Yüksek Tepelere - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Aşrı aşrı memlekete kız vermesinler Annesinin bir tanesini hor görmesinl..

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu 02:49

Yemenimde Hare Var - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden Yemenimde Hare Var: Yemenimde hare var Yüreğimde yare var Ne ben öldüm kurtuldum Ne bu derde çare var Of aman aman amman hoş dilli Başında yazması incili Çürüttüm otuz iki mendili Bulama..

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu 02:21

Vay Sürmeli - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayrıyam Dil bilmez Gürcümüyem elleri kınalı Felek evin yıkıla, ben bilmem ayrıyam Ben çirkin harcımıyam, elleri kınalı Vay sürmeli sürmeli, ..

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne Dersiniz ? Bölüm 1 02:20

Bir Arabanın Arkasına Koyulan Kamerayla 1959 İstanbul'unda Gezmeye Ne

Saadet Özen'in paylaştığı görüntülerde 1959 yılının İstanbul'una ait görüntüler bir arabanın arkasına yerleştirilen kamerayla kaydedildi. Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Vay Sürmeli : Kalenin burcumuyam, ben bilmem ayr..

  • Cowboy tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi 01:09

Abd Merkez Bankası'ndan Beklenen Faiz Artırma Kararı Geldi

ABD Merkez Bankası Fed 2008 krizinin ardından ikinci kez faiz artırma kararı aldı. Donald Trump’ın Amerikan Başkanı seçilmesinden sonra ilk kez toplanan Fed’in karar organı Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC), faiz oran..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek 00:25

Deutsche Bank Abd Adalet Bakanlığı'na 7,2 milyar Dolar Ödeyecek

Almanya’nın en büyük bankası Deutsche Bank, 2008 krizinden önce kullandırdığı sorunlu konut kredileri ile ilgili soruşturmanın düşürülmesi karşılığında Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı’na 7,2 milyar Dolar öde..