#Napolitan 3 lezzetli dondurma tarifi

Domates Konserve Tarifi 07:28

Domates Konserve Tarifi

Domates konservesi tarifi Bu tariften ortalama kavonozun büyüklügüne kücüklügüne göre 15 20 tane kavonoz cikar. Malzemeler 15 kilo domates (not.annem her zaman yerli domates ve bursa domatesini karistirarak yapar.Cok le..

Bademli Hira Tatlısı Tarifi 04:02

Bademli Hira Tatlısı Tarifi

Hira Tatlısı İçin Malzemeler: 1 yumurta yarım su bardağı yoğurt yarım su bardağı sıvıyağ + eritilmiş tereyağı karışımı 1 su bardağı irmik 1 su bardağı + gerekirse ekstra 1-2 yemek kaşığı un 1 paket kabartm tozu 1 portaka..

Kuru Fasülye Tarifi 04:15

Kuru Fasülye Tarifi

Lezzetli Kuru Fasülye Tarifi İçin Malzemeler: 2 su bardağı kuru fasülye (5-6 kişilik) Akşamdan veya 5-6 saat önce bol suda ıslatılmış 300-400gr. arası kuşbaşı dana veya koyun eti 1 büyük boy soğan 4-5 yemek kaşığı zeytin..

Un Çorbası Tarifi 03:34

Un Çorbası Tarifi

Un çorbası tarifi Bu tariften yaklasik 4 5 kişilik çorba cikiyor. Malzemeler 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı domates salçası yarım yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı sıvıyağı bah..

Ay Çöreği Tarifi  Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri 05:59

Ay Çöreği Tarifi Cevizli Üzümlü Tatlı Ev Çörekleri

Daha önce pastanelerden satın aldığınız nefis ay çöreklerini evde yapabileceğinizi düşündünüz mü ? Dış hamurunu hazırlamak gayet basit olan bu çöreğin geriye sadece içindeki kakaolu kısmını hazırlamak kalıyor. İçindeki k..

Tavada Rulo Börek Tarifi  Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği 05:16

Tavada Rulo Börek Tarifi Kıymalı Patatesli Çıtır Kol Böreği

Tavada nefis kıymalı ve patatesli harcın karışımıyla yapılan tava böreği nasıl yapılır öğreneceksiniz. Kol böreği genelde fırında yapılır biz bir değişiklik yapıp fırını olmayan takipçilerimiz için bu leziz çıtır çıtır b..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi 02:12

Damla Sakızlı Muhallebi Tarifi Nişastalı Sade Sütlü Muhallebi

Pek çok çeşit muhallebi bulunduğundan biz muhallebi tarifimize sade diyoruz. Çünkü artık bu harika sütlü tatlının tepsilerde bisküvili halleri bile yapılıyor. İçine kattığımız bol bol damla sakızı sayesinde harika bir le..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi 03:51

Yumurtalı Ramazan Pidesi Tarifi

Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar! :) Bu tarifimizde sizlere en az fırından satın alınan ramazan pideleri kadar lezzetli bir yumurtalı pide tarifi vereceğiz. Malzeme listesinde ölçülerini verdiğimiz unları geniş bir ..

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır  Kakaolu Pasta Keki Tarifi 02:45

Pasta Tabanı Nasıl Yapılır Kakaolu Pasta Keki Tarifi

Bu tarifimizde sizler için çikolatalı pandispanya tarifi hazırladık. Yani diğer isimleriyle pasta keki veya pasta tabanı olarak adlandırdığımız pasta yapımının en önemli parçası olan pandispanyanın kabarmış olması ve lez..

Çek Kopar Ekmek Tarifi 02:46

Çek Kopar Ekmek Tarifi

MALZEMELER 1 adet yuvarlak Ekmek, 1 yemek kaşığı tereyağı, küçük parçalar halinde doğranmış, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 adet kırmızı biber, minik minik doğranmış, 1/2 su bardağı minik doğranmış sucuk, 1 a..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Mantar Kurabiye Tarifi 07:45

Mantar Kurabiye Tarifi

Malzemeler: 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 1 su bardağı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı kabartma tozu, 1 paket şekerli vanilin, 1 tatlı kaşığı kak..

Fıstıklı Baklava Tarifi  Baklava Nasıl Yapılır 04:22

Fıstıklı Baklava Tarifi Baklava Nasıl Yapılır

Baklava Tarifi Malzemeler 500gr baklava yufkası 130g tereyağı 500gr toz şeker 150gr fıstık içi Yarım limonun suyu 100ml sıvı yağ(yarım su bardağı) Baklava Şerbeti Hazırlanışı 350ml suyumuzu tencereye alıyoruz şekerimizi..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 05:38

Haşhaşlı Çörek Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta, 1 su bardağı ılık süt, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı toz maya, 1 yemek kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 4 su bardağı un. İçi için; 1,5 su bardağı ezilmiş sarı haşhaş, 1 çay bardağı sıvı..

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi 03:47

Kadayıflı Paşa Sarması Tarifi

Muhallebili ve kadayıflı tatlı tarifleri sevenler için nefis bir tatlı videosu hazırladık; kadayıflı paşa sarması tarifi. Yapımı da oldukça kolay olan bu tarifimiz kısa sürede de hazırlanabilmektedir. Kadayıflı paşa sar..

Kadayıflı Muhallebi Tarifi 04:52

Kadayıflı Muhallebi Tarifi

Muhallebi için; . 1 lt süt, . 1 su bardağı un, . 3/4 su bardağı şeker, . 100 ml krema, . 2 parça damla sakızı, . 1 paket şekerli vanilin. Kadayıf için; . 250 g çiğ tel kadayıf, . 1 su bardağı iri çekilmiş fındık, . 1/..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu 00:50

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu

Gülen'in Namaz Kılanlarla İlgili Tarifi Kendisini Buldu Gülen'in namaz kılanlarla ilgili tarifi kendisini buldu Namazda gözlerini hareket ettirip etrafa bakanlar hakkında ağır sözler sarfeden Fetullah Gülen'in, namaz kı..

Mantı Makarna Tarifi 01:52

Mantı Makarna Tarifi

Hanımlar, bugün enfes bir makarna mantısı tarifi ile sizlerin karşısındayız. Hamuru açmakla, bükmekle uğraşmadan yapabileceğiz bir mantı tarifi. Makarna ve kıyma ile hazırlayacağınız bu tarifi canınız mantı çektiğinde ko..

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri 02:28

Tas Kebabı Tarifi - Dana Etli Kolay Yemek Tarifleri

Bu videomuzda sizlere nefis bir et yemeği olan tas kebabı tarifi vereceğiz. Aslında yapımı gayet kolay olan bu kebap tarifi için pekte bir ön hazırlık yapmanıza gerek yok. Bildiğiniz gibi kanalımızda sizlerle daha önce p..

  • PengoTV tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi 06:17

Mor Lahana Turşusu ve Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 baş Mor lahana, 1 yemek kaşığı tuz, 1 su bardağı sirke, Oda sıcaklığında içme suyu. Mor lahana turşusu, mor lahana turşusu nasıl yapılır, mor lahana turşusu tarifi, mor lahana turşusunun tarifi, mor lahana ..

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi 01:32

Portakallı Enginar Yemeği Nasıl Yapılır Yemek Tarifi

Karaciğer dostu olan enginar yemeği nasıl yapılır ve özellikle portakallı enginar yemeği tarifi yapımını detaylı gösteren bir video hazırladık. Çok kolay bir yemek tarifi, inanamayacaksınız. 15-20 dakikada hazılanabilen ..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Gül Tatlısı Tarifi  Gül Tatlısı Nasıl Yapılır  Bayram Tatlıları 06:00

Gül Tatlısı Tarifi Gül Tatlısı Nasıl Yapılır Bayram Tatlıları

Gül Tatlısı Tarifi | Gül Tatlısı Nasıl Yapılır - Bayram Tatlıları Tarifi Ramazan Bayramı'nda ikram edebileceğiniz pratik tatlı tarifi..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..