#Napolitan 3 lezzetli dondurma tarifi

Nohut Salatası Tarifi 01:16

Nohut Salatası Tarifi

2 su bardağı haşlanmış nohut 1 tane kırmızı biber 1 tane kuru soğan 1 yemek kasığı ince kıyılmış maydanoz yarım çay kaşığı kimyon yarım limonun suyu 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı Tuz, Pul biber Hazırlanışı; 1.1 adet piya..

Alman Pastası Tarifi 08:36

Alman Pastası Tarifi

Kullandigim su bardagi ölcüsü 250 ml oluyor 3 tane oda isisinda yumurta 1 bucuk su bardagi toz seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi yogurt 1 tane kabartmatozu 1 tane vanilya 1 tane limon kabugunun rendesi 3 su bardagi..

Çilekli Rulo Pasta Tarifi 09:03

Çilekli Rulo Pasta Tarifi

5 tane Yumurta 1 Su Bardagi Seker 1 Su Bardagi Un 1 Tatli Kasigig dolusu Kabartmatozu 1 tane de Vanillia Ic Kremasi icin 1 tane Krema (Schlagsahne) 1 paket Maskarpone Icine Koymak icin istediginiz bir Meyve ben Cilek ..

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi 04:33

Terbiyeli Pırasa Çorbası Tarifi

2 dal pırasa 1 tane havuç 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ Tuz Yaklaşık 2 litre su (ben bunun yarısını evde olan tavuk suyumu koydum. Bu çorbada et suyu ya da tavuk suyu kullanırsanız çok daha lezzetli oluyor. Terbiyesi için ge..

Kıymalı Yumurta Tarifi 08:08

Kıymalı Yumurta Tarifi

150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 orta boy soğan 6 dal maydanoz 1/5 muskat 4 yumurta 1 silme çay kaşığı tuz 1 silme çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı tereyağı Kıymalı yumurtanın kıyma..

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi 06:59

Mangalda Tavuk Kanadı ve Budu Tarifi

1 kg tavuk- kanat kemiksiz but karışık 6 diş sarımsak 2 çay bardağı kefir 3-4 dal taze kekik 1,5 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 çay kaşığı tuz 2 tepeleme çay kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı pul ..

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi 05:11

Tavuklu Fındıklı Pilav Tarifi

2 parça kemiksiz tavuk but 2 su bardağı pirinç 10 diş sarımsak 2 avuç fındık 2 su bardağı su 1 küp tavuk suyu 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1 dolu çorba kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber 2 çay kaşığı tuz 1 ça..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Sucuklu Kurufasulye Tarifi 04:06

Sucuklu Kurufasulye Tarifi

500 gr kuru fasulye 2 adet kuru soğan 2/3 kangal, 250 gr sucuk 5 diş sarımsak 5 adet köy biberi 1 parça ilikli kemik 2 su bardağı domates suyu 1/2 su bardağı su 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı k..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

Yulaflı Muhallebi Tarifi 10:28

Yulaflı Muhallebi Tarifi

3 çorba kaşığı yulaf 1 bardak(320 ml) süt 1 dolu çorba kaşığı bal 1 adet kuru incir 1 avuçtan biraz az fındık 3 çorba kaşığı yulaf ezmesini mutfak robotunda iyice un gibi olana dek çekin. Bu sırada sos tenceresine 1 bard..

Fırında Sütlaç Tarifi 04:11

Fırında Sütlaç Tarifi

1 litre süt(mümkünse yagli süt alin sütlaciniz daha lezzetli olur) 1 su bardagi şeker Yarim su bardagi pirinc 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya Hazirlanisi Ilk once pirinci yikayip icine 2 su bardagi kaynar su koy..

Tiramisu Tart Tarifi 04:57

Tiramisu Tart Tarifi

Gelelim tarifimizin malzemelerine; Keki için - 2 yumurta - 1 çay bardağı toz şeker - 1 çay bardağı süt - 1 çay bardağı sıvı yağ - 1 kabartma tozu - 1 vanilin - 2 yemek kaşığı kakao - 2 çay bardağı un Keki ıslatmak için; ..

Kavala Kurabiyesi Tarifi 06:46

Kavala Kurabiyesi Tarifi

200 gr toz badem 1 su bardagi kirik badem 2 bucuk su bardagi un 1 su bardagi pudra sekeri 150 gr tereyagi yumusa 2 tane yumurta 1 paket vanilya 1 tane kabartmatozu Ustunede 1 su barsagi pudra sekeri Hazirlanisi Un..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi 02:56

Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 çorba kasesi brokoli, 1 adet havuç, 4 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt, 3-4 diş sarımsak, Pul biber, 1 çay bardağı su ***************************** Kış mevsiminde en sık kullandığım sebzelerden biridir brokoli..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi 02:08

Ekmek Çanağında Sucuklu Yumurta Tarifi

MALZEMELER 2 adet hamburger ekmeği, Yarım ay şeklinde kesilmiş 15-16 dilim Sucuk, 4 adet Yumurta, Tuz, Karabiber. ************************ Bir hafta sonu daha geldi çattı. Benim için her ne kadar taşınma ile geçecek o..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi  Ev Yemeği Tarifleri 01:39

Ev Yapımı Nefis Çikolata Sosu Tarifi Ev Yemeği Tarifleri

Bugün yine sizlere normalde dışarıdan satın almak zorunda kaldığınız çikolata sosunun tarifini vereceğiz. Her tatlınızda kullanabileceğiniz bu lezzetli sosu yapmak hiç zor değil. İster dondurmanızın üzerine ister kekiniz..

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi 02:40

Sütlü Şehriye Çorbası Tarifi

MALZEMELER 1 su bardağı arpa veya tel şehriye, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı kırmızı tatlı toz biber, 1 yemek kaşığı tereyağı, 4-5 su bardağı su, 1 su bardağı süt, 2 tatlı kaşığı kuru nane, Tuz. ******..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:58

Karnabahar Kızartması Tarifi

Ev yemeği tarifleri olarak sizlere bu kez karnabahar kızartması nasıl yapılır detaylı olarak anlattık. :) Aslında yapımı çok kolay olan bu kızartma tarifinin sadece bir kaç püf noktası var. İlk püf noktası tabi ki karnab..

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi 02:02

Fırında Ezilmiş Patates Tarifi

MALZEMELER 6 adet küçük boy kabuklu Patates, Haşlamak için su, Karabiber, Tuz, Zeytinyağ. ********************************** Et, tavuk, balık yemeklerinin en güzel garnitürüdür Patates. Salatası olur, püresi olur nasıl..

Nohut Yemeği Tarifi 03:18

Nohut Yemeği Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı nohut, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, Su, Tuz. ************************** Kış aylarımızın vazgeçilmez menülerinden biridir Nohut/kuru fas..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi 02:58

Yoğurtlu Makarna Salatası Tarifi

MALZEMELER Yarım paket boncuk Makarna 3 tepeleme yemek kaşığı Yoğurt 2 tepeleme yemek kaşığı mayonez 2 su bardağı garnitür 1 çay bardağı haşlanmış mısır 1 avuç kıyılmış dere otu 2 diş sarımsak 3-4 adet kornişon turşu 2..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..