#Nara ne olur gitme

Facebook'ta Canlı Yayın Yaparken Kazaya Kurban Gitmek 02:36

Facebook'ta Canlı Yayın Yaparken Kazaya Kurban Gitmek

Hindistan'da otomobille seyir halindeyken Facebook'ta canlı yayın yapan gençlerin aracı takla attı. Kazada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabah İşe Giderken 00:14

Sabah İşe Giderken

Sabah erken saatlerde işe yada okula gidenle bu durumu çok iyi bilir...

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti) 03:55

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti)

A Milli Futbol Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 9. maçında Eskişehir'de karşılaştığı İzlanda'ya 3-0 mağlup olarak Rusya'ya gitme umutlarını tüketti...

Messi Soyunma Odasında Coştu 01:53

Messi Soyunma Odasında Coştu

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri son hafta karşılaşmasında Ekvador'a konuk olan Arjantin, Messi'nin golleriyle Rusya'ya gitme hakkını kazandı. Yaşanan soyunma odasında yaşanan coşku kameraya böyle yansıdı...

Mevsimlik Tarım İşçilerinin Eve Dönüş Mutluluğu 00:11

Mevsimlik Tarım İşçilerinin Eve Dönüş Mutluluğu

Çiftçilerin işlerini bitirip eve gitme mutluluklarını izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı 00:56

Meryem 16. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 16. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Meryem, Savaş'a zarar gelmemesi için uzaklara gitme kararı alıyor! Meryem, Savaş'ı son kez mi görüyor?..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) 03:57

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Official Video) Söz: Gökhan Şahin Müzik: Erdem Kınay Düzenleme: Metehan Köseoğlu Klip Yönetmeni: Işıl Reina Gitme, beni üzme, Biraz olsun hatırım yok mu? dinle... Duyma, beni duyma Ama k..

  • Candy tarafından
  • 3.107 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:30

Düğün Haftası Türkçe Altyazılı Fragmanı

Birbirinden oldukça farklı iki baba (Adam Sandler ve Chris Rock) çocuklarının düğünü için bir araya geldiğinde, ters gitme ihtimali olan her şey ters gider. İkili, bir yandan her şeyi yoluna koymaya çalışıp bir yandan da..

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu 05:04

Tabuta Sığmayanlar Şehit Necmi Çakıroğlu

'Tabuta Sığmayanlar' programında bu hafta, çatışmada yaralandıktan sonra doktorların 'gitme' demesine rağmen geri dönüp aynı yerde şehit olan Özel Harekat Polisi Necmi Çakıroğlu'nun aziz hatırasını yâd ediyoruz...

Ödülü Kazanan Takım Mor Odanın Tadını Çıkardı 62. Bölüm Survivor 2018 03:42

Ödülü Kazanan Takım Mor Odanın Tadını Çıkardı 62. Bölüm Survivor 2018

Ödül oyununu kazanarak mor odaya gitme hakkı kazanan Ünlüler takımı, nefis ödülün tadını çıkardı...

  • BETA tarafından
  • 635 görüntüleme
  • 6 yıl önce
LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman 02:18

LEGO Filmi 2 Türkçe Dublaj Fragman

Hiç bir parçanın gitmediği yere gitme zamanı. LEGO® Filmi 2 fragmanını kaçırmayın Ekim'de sinemalarda!..

Survivor 2018 104. Bölüm Fragmanı 01:22

Survivor 2018 104. Bölüm Fragmanı

Dokunulmazlık oyununda şok Hakan-Hilmi Cem tartışması! | Survivor 2018 | 104. Bölüm Tanıtımı Survivor 2018'in yüz dördüncü bölümünde Adem ile Nagihan sembol finalinde karşı karşıya gelecek ve kazanan isim Kıbrıs'taki fi..

TARKAN - Dilli Düdük 03:39

TARKAN - Dilli Düdük

Söz gümüşse sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zır deli Rüzgar eken fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yarim Sen sen ol kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı ol oyuna gelme Tepe takla olursun eden bulur sonu..

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Beyaz Güvercin Timur Selçuk 03:44

Beyaz Güvercin Timur Selçuk

süzülüp mavi göklerden yere doğru omuzuma bir beyaz güvercin kondu aldım elime usul usul okşadım sevdim, gençliğimi yeniden yaşadım bembeyazdı tüyleri öyle parlaktı açsam ellerimi birden uçacaktı eğildim kulağına d..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer 05:34

Sibel Can & Kenan Doğulu - Hançer

Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer..

  • ANKA tarafından
  • 1.464 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı 00:54

Hayat Şarkısı 51. Bölüm - Fragmanı

51. yeni bölümünde Melek, ansızın gitme kararı alır. Giderken ardında kızı olarak büyüttüğü yeğenini ve bir kağıda yazılmış not bırakır. Bu notun içeriğinde uzaklara gittiğini ve artık kızlarının gerçek annesi ile büyüme..

Müslüm Gürses - Evlat 05:57

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş Yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda Bir sabah vardır evlat Sakla umutlarımı Yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz Yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları Say bütün insanları Kin gitme unut git..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Beni Çok Sev 04:18

Tarkan Beni Çok Sev

Bir Kavga Nasıl Da Hoyrat Savaşırken, Savrulurken Büyüttü Hayat Ben Sensiz Yapayalnızdım Suyum Oldu, Aşım Oldu Ama Aşksızdım Bir Vurgundu Geçtiğim Yollar Düşe Kalka Yaşanırmış, Öğretir Yıllar Ben Sensizherşeye Sustum Koc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli 04:08

Cengiz Arslan - Unut Beni Feat Gizem Köşkdereli

Unut Beni Şarkı Sözleri İle Bırak,tuz bastım hatırana Bitmeyen rüyalara Senden kalanlara Yok olan günahlara Ansız gelişlerin bir vedası olmaz Gitme kal,bu yol hicran Boyun eğmez gönül artık Unut beni Yükü ağır günahla..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden 02:34

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden

Sura İskəndərli - Kopamıyorum Senden Müzik Dinle Şarkı Sözleri Git dönme yada kal gitme İki çift sözüm sana yeter üzme Zaten yenik düştüm kaldıran yok Sözlerin ağırlaştı, hafifleten yok Kopamıyorum senden ve bunu bil..

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Yol'a Düş - Mavi Türkü 06:01

Yol'a Düş - Mavi Türkü

Yol'a Düş - Mavi Türkü Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bırakıp gitme Sarılmadan doya doya Al eline gök fırçayı İçini maviye boya Deniz ol dalgan olayım Sahil ol kumun olayım Martına kanat olayım Tüyümü maviye boya Bır..

Keremcem Neden Endonezya'ya Gidecek 02:10

Keremcem Neden Endonezya'ya Gidecek

Keremcem 7. Koğuştaki Mucize Filminin Galasında Muhabirlerin Soruularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 102 görüntüleme
  • 5 yıl önce