#Nara ne olur gitme

Didem Ve Yağmur Farima Hakkında Konuşuyor!! 02:32

Didem Ve Yağmur Farima Hakkında Konuşuyor!!

Kanal D nin sevilen programı Kısmetse Olur da Didem ve Yağmur Farima hakkında neler düşündüklerini birbirlerine anlatıyorlar...

  • ANKA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Erkekler Evindeki Eşyalarını Topluyor! 01:44

Onur Erkekler Evindeki Eşyalarını Topluyor!

Kısmetse Olur programında Aycan'ın bu eve giremeyeceği kesinleştikten sonra Onur,önce Aycan'ın eşyalarını sonrada kendi eşyalarını topladı.O anlardaki üzgün hali ise dikkatlerden kaçmadı...

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu 02:37

Karanfil Oylum Oylum - Fasl-i Beyoglu

Fasli-Beyoglu 2008 Albümünden Karanfil Oylum Oylum: Karanfil oylum oylum / Geliyor selvi boylum Selvi boylum gelince / Şen olur deli gönlüm Vay benim efendim / Efendim, serv-i bülendim Karanfil oymak oymak / Olur mu y..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor 05:46

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor

Eski Tbmm Başkanı Şahin- Abd, Gülen'in Öteceğinden Korkuyor Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Şahin, Fetullah Gülen'in iade sürecine dair, ABD, Gülen'i Türkiye'ye teslim ederse, öteceğinden korkuyor. ..

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı 03:08

Turkish Military Song-Plevne marşı - Osman paşa marşı

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ☪Türkçe☪ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬● Plevne Marşı veya Osman Paşa Marşı, Plevne Savunması'nda Osmanlı birliklerinin komutanlığını yapan Osman Paşa'yı konu alan marş. Makamı Kürdî, tonu Con tristezza'dır. Bu tonun adı İtalyanca..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım 04:13

Tripkolic - Gereksizdi Yaşamım

ömrümden ömrümü aldın yetmedi mi geriye ne kaldı tek bi candı o da senin olsun gereksizdi yaşamım ahhh sevmiştim koymadım engel gözlerde sen varken eller bana uzak olsun benliğim seni özler ömrümden ömrümü aldı..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi 05:03

Özcan Deniz - Sevdanın Rengi

Sevdanın rengini bulamadım bulamıyorum Bahtımın karasını silmedim silemiyorum Sende kaybettim ben öbür yarımı toz bembe baharı Atessiz yanıyor canım cennetten kovulan melek misali Ask adamı inletir dert adamı söylet..

Melis ve Didem Kavga Etti! Adnan  Melise Yalvardı! 05:18

Melis ve Didem Kavga Etti! Adnan Melise Yalvardı!

Kısmetse Olur'da 13 mart pazartesi yayınlanan bölümde Melis ve Didem kavga etti.Melis'in yanına gelerek Didem'i çok sevdiğini ama onunla tartışmasını istemediğini söyleyen Adnan'ın, Melis'e ağlayarak yalvardı.Peki her ha..

  • ANKA tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım, 02:06

Başbakan Yıldırım, "Anayasa Teklifimizi Önümüzdeki Hafta Tbmm'ye Suna

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşme, 1,5 saat sürdü. Yıldırım ile Bahçeli, görüşmenin ardından o..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip) 04:54

Erol Evgin & Sıla - Ateşle Oynama (Video Klip)

Sevgilim sen ve ben Sevgiden çok ayrı şeyler anlıyoruz Sen güle bense aska aşığız Bu yüzden anlaşamıyoruz İçimde koskocaman bir yer Sana da başkalarına da yeter Bu yürek aşkla ölür bin defa Bin defa doğar aşkla yeniden ..

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz 04:17

İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz

Ne Olur Şimdi Elimi Tutsan ? Bu Kaçış Beni Bezdirmez Mi ? Ne Olur Şimdi Burada Olsan Ayrılık Sana Zor Gelmez Mi ? Bi Gün Demiştin Bana Sen Her Zaman Özelsin Bence Yalan Söyledin Özel Falan Değildim Buna İnanmam İçin Kura..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı 06:28

Selami Şahin -Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevda

Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim, hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Ah Hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur ellerimi Ne olur bir tanem anla hali..

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı) 05:27

Zeki Müren - Gelmedin Bir Kere (İçimdeki Büyük Aşkı)

İçimdeki büyük aşkı hangi kitap, Hangi şiir, hangi şarkı anlatacak Anlatsam da bu derdimi hangi dostum, Hangi dostluk, sevgilim mi anlayacak Gelmedin bir kere Öldürdün bin kere Bıraktın ellere Yalnızım her gece ..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle 21:51

Kaptan Tsubasa 5.Bölüm Türkçe Dublaj İzle

Ana karakter Oozora Tsubasa, Kojiro Hyuga, kaleci Genzo Wakabayashi ve Taro Misaki'dir. Tsubasa, doğumundan beri topla haşır neşir bir çocuktur. Tek hayali dünyadaki en iyi futbol oyuncusu olmaktır. Bazı sorunları nedeni..

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma) 02:11

Olanlar Oldu - Fragman (20 Ocak Cuma)

Olanlar Oldu 20 Ocak'ta Sinemalarda! Anneler en iyisini bilir mi? Ata Demirer’den komedisi, aşkı ve deniz kıyısında geçen maceralarıyla içinizi ısıtacak bir film! Zafer ve annesi Döndü hanım, Ege’nin bir kıyı kasabasınd..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA. 04:53

Elsa Ebru - HOŞÇAKAL’MA.

Merhaba geçmişim.. Geçmişim demek istemezdim ama artık geçmiştesin. Geçmemişsen bile geçmişsin ! Ve sen sol yanım,rahat bırak beni birkaç dakikalığına. Otur sende kalbim karşıma. Bir saatte olsa gerçekleri konuşalım. Yaş..