#Narkoz ex terso hayat dinle

Pul feat. Ezgi Türkeli  Yeniden 02:44

Pul feat. Ezgi Türkeli Yeniden

Pul feat. Ezgi Türkeli - Yeniden Dinle Yeniden şarkı sözleri ile Hayat mı durmuş yoksa yine her şey mi Tiyatro sahnesinde? Çizgiler var, çizgiler her yerde Ben zaten yapayalnız sevsem de sevmesen de Tutamazsın Zaman ..

Ercan Tek - Boş Telaşlara 03:20

Ercan Tek - Boş Telaşlara

Ercan Tek - Boş Telaşlara Dinle sözler Bir bir geliyorlar ya peşinden Çıkamıyorsun ulan işin içinden Önüne koyulmaz sen almadıkça Zafer sayılmaz kazanmadıkça Biri yaşın biri başın Boyun kilon gözün kaşın Biri görür b..

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay 03:01

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay

Veysel Mutlu - Vay Anam Vay Müzik Dinle Şarkı Sözleri Huzurum yok yarınlarsa uzak Ne feryatlar var elim başımdan ayrı kalmaz Çok dövdüm dizlerimi can öyle bakma Kusurum çok yarınlarla yıka Ne günahlar var gönül kapımd..

Aydın Kurtoğlu - Söz 03:49

Aydın Kurtoğlu - Söz

Aydın Kurtoğlu - Söz Müzik Dinle Şarkı Sözleri Geliyor haberlerin İhanet zaferlerin O senin günah gözlerin Kimin kalbine değdi Dilimin duaları Tek senin nöbetçindi Gönlümün sevda sancısı Adın elveda şimdi Bir hazin s..

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz 03:09

İdo Tatlıses - Hacı Yatmaz

Söyle hayat bu kadar adil olmalı mı? Söyle güzellik böyle akıl almalı mı? Hisset seni hiç böyle seven olmadı mı? Dinle kalbin hiç böyle hızlı çarpmadı mı? Seninle aşkımız dağlara ferman dillere destan Seninle aşkımız der..

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Cerem Onurluer - OHO 03:06

Cerem Onurluer - OHO

Cerem Onurluer - OHO Dinle OHO Söyle be kader yaz gidişatı Kaç acı var daha düş küsüratı Gönder hepsini çekmişim alayını Başlasın hadi ver işareti Kıymadan bana aşk aşireti Ezber etmişim hasretin babasını Keyif beni..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız 03:52

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız

İlhami Yava - Gökyüzünde Bir Yıldız Dinle Gökyüzünde Bir Yıldız şarkı sözleri ile Gün gelir de ayrılık, Sessiz bir çığlık gibi, Gün olur geçen yıllar, Bizi ayırırsa… Gökyüzünde bir yıldız, Sana gülümseyecek… Bir..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peren Fildişi - Adam Gibi Adam 03:08

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam

Peren Fildişi - Adam Gibi Adam Dinle Söz & Müzik: Peren Fildişi Düzenleme: Umit Kuzer Adam Gibi Adam şarkı sözleri ile Ol bana ol bana adam gibi adam Olayım sana kadın gibi kadın Ne oldu ağır mı geldi başım omuzuna..

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime 04:25

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime

MR.Jade Feat Niran Ünsal - Aşk Benim Neyime Dinle AŞK BENİM NEYİME Ayrılmak için mi ben seni sevdim Belki de sen beni beni sevmedin Artık sen bana yar olamazsın Aşk benim neyime bak ne haldeyim Sen benim neyime bak ne..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.325 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini 04:20

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini

Hüseyin Çetinkaya - Tutamadın Dilini Dinle Tutamadın Dilini şarkı sözleri ile; Aşk neden bu kadar acı Bence hayat yalancı Sağlığına duacı Bu kalple seni andık Biraz sabır biraz cesaret Görmeyen göz aşkta kefaret Ya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan 03:30

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan

Ozan Özışık - Uyutmuyor Sevdan Dinle Uyutmuyor Sevdan şarkı sözleri ile Güneşe inat, gündüze inat Geceye tutsak, karanlığa tutsak Uyutmuyor sevdan Uyutmuyor sevdan Kokuna inat, bedenine yasak Gülüşün hayat, bak..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.160 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak 03:21

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak

Karamel Makiyato - Gökyüzüne Bak Dinle GÖKYÜZÜNE BAK Yeni bir hayat vodka bira bir lira Neden olmasın alkol mahallemdeki bakkalda Hayallerimi söndürdün bak son sigaranda Sözlerin kalbime ağır bir yara Üzgünüm bitti r..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne 04:50

Afi Ares - Üzüntümün Özü Ne

Şarkı Sözleri: Çöküyor ağır ağır üstüme şehrin en basık havaları Kendimce pencereler yazıp araladım Bu nasıl kalabalık gülen yüzler ile Düne bir intikam arayışında ki bakışlara takıl Uyuşmadan akıl, nasıl olacak Geceler ..

Reynmen - Ela 03:10

Reynmen - Ela

Reynmen Ela Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Yalan söyleme gözlerime bak bu kez Gözlerime bak bu kez, gözlerime bak Nasıl oldu gözlerine kandım Nasıl o..

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak 03:30

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak

Sura İskəndərli - Bir Daha Yak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalancı ben oldum yalancı mı? Şimdi bak gör kimmiş yabancı..! Bak kalbime yeni bir istila oldu bak, Hayatım bir gecede viran oldu yak Bir daha yak bir daha yak ..

Hande Yener - Beni Sev 04:29

Hande Yener - Beni Sev

Hande Yener - Beni Sev Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gel bu hayat seninle güzel Ömür boyu bekledim Masal yaşat bana Yer etmesin acılar Gelinir gidilir sevilir Bu aşkın yolu belli Hayal ettim seni Beni sev beni sev Beni s..

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Sura İskəndərli - Korkularım 03:12

Sura İskəndərli - Korkularım

Sura İskəndərli - Korkularım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Korkularım ( Lyrc ) Hasretin ömür bitmeden dinermi, Karanlık aydınlıklara geçermi? Sensiz şu ( bu ) gönül vatana göçermi? Hayat haksızla haklını seçermi? ( Naka..

Aydilge -  Kiralık Aşk 03:45

Aydilge - Kiralık Aşk

Aydilge - Kiralık Aşk Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen misin İlacım? Yağmur dinmiyorsa Yollar bitmiyorsa Sen üzülme, bir gülümse Gel benimle Her şey bitti derken, şansın döndü birden Aşk öyle bir mucize Benimle gel, gü..

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 04:14

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10

Anıl Piyancı & Ezhel - Kafa 10 Müzik Dinle Şarkı Sözleri Nakarat: Anıl Piyancı] Kafa10 numara, numara, gel Bizimle takıla takıla sen Cebinde para-mara biter, yavaş ol Kurala-murala ben gelemem Orada dur ama. der Yaka..

 Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya 03:07

Murda & Ezhel - Aya Götür beni Aya

Murda & Ezhel - Aya Müzik Dinle Şarkı Sözleri Spankito Na na na na Na na na Ey, ey Ey, shawty bana baksan Bende yazsam sana bir love song, yeah Gel omuzuma yaslan Shawty benimle misin bu akşam? Yeah Dediki götür beni aya..

Öykü Gürman -  Ummadığım Anda ( Akustik ) 04:28

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik )

Öykü Gürman - Ummadığım Anda ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Mektupları resimleri kaldıramam ki Sevdim seni başkasına yar edemem ki İki dünya bir araya gelse imkansız Seni benden başkasıyla düşünemem ki Sevgilim..

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap 03:48

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap

Ceyhun Çelikten - Yanlış Hesap Müzik Dinle Şarkı Sözleri ciddi olmak zorunda değilsin Dürüst olsan yeter Sızlanmayı bırak gelip gelip bana Mızzz mızlanma yeter Dünyada ki tek insan değilsin Sıran hemen geçer Boşuna ko..

Sevda Özkaran - Gidemem 04:43

Sevda Özkaran - Gidemem

Sevda Özkaran - Gidemem Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır ki anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kita..

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak 05:00

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak

Gazapizm - Ölüler Dirilerden Çalacak Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ölüler Dirilerden Çalacak Ölüler dirilerden çalacak Silahını al , silahını al Ölüler dirilerden çalacak Hakkında değil fazlasında gözü var Var mızmız..