#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Zakkum - Sen Hala Benimlesin 04:19

Zakkum - Sen Hala Benimlesin

Bilmezler ki içimdesin Hiç kimse kokunu silemez Göğsümde ta derinde Sakladığım yerini bilemez Sen hala gözümü alan güneş Üşüyüp yaktığım ateş Saatler sende durmuş gibi benimlesin Sen hala kanatları yorulmuş Diğerlerinde..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Candan Erçetin  Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Gülşen  Be Adam 1996 03:32

Gülşen Be Adam 1996

Gizleme benden, çekinme söyle Yollarıma çık, yürekli ol. Saklanma benden, derdini söyle Sen karşıma çık, yürekli ol. Kaçırma gözlerini Dinle kalp sesini Söyle, seviyorsan yürekli ol. İçine ata ata ne hale düştün..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 Ep. 1 - Making History 02:12

Dan Asks For Chris' Help To Start The American Revolution - Season 1 E

Birlikte iki şov, her ikisi de bir sürükleyici tarihsel macera ve sevgi, dostluk ve giderek karmaşık ve kişiliksiz bir dünyaya sığmaya çalışan çağdaş bir komedi. DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ..

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History 01:32

Chris Tries Samuel Adams' New Beer - Season 1 Ep. 1 - Making History

Ancak, 18. yüzyılda kendi şarkı sözlerini, filmleri ve ayağa kalkma parçalarını iddia ederek, kesinlikle komiktir - kız alır ve arkadaş olur. Fakat Dan'in geçmişteki eylemleri şimdiyi karıştırıyor. Bulunduğu kadın sadece..

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY 01:06

Meet John Hancock & Samuel Adams - Season 1 - MAKING HISTORY

DAN CHAMBERS (Adam Pally, Mindy Projesi , Happy Endings ), küçük bir Massachusetts kolejindeki bilgisayar bilimi profesörü kısa süre önce zaman yolculuğu keşfetti ve düşen sömürge kadınla vakit geçirmek için kendisini ..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:38

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! Toz..

Ezo - Çocuklar Gibi 03:16

Ezo - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Bir gün ağlayalım, bir gün g..

Artık Sevmeyeceğim  Yunanca Türkçe 05:20

Artık Sevmeyeceğim Yunanca Türkçe

Şarkı Sözleri artik sevmeyecegim butun kabahat benim e kadar yalvarsan bos e kadar aglasan bos sana donmeyecegim bitsin artik bu cile cekemem bile bile sen ne soylersen soyle bu hayat gecmez boyle sana donmeyecegim umi..

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun 04:08

Emel Sayın Duydum Ki Unutmuşsun

Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Yazık olmuş o gözlerden, sana akan yaşlara Bir zamanlar sevginle, ateşlenen başımı Dizlerini..

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤ 00:55

Vedat Tekin - Gece Gölgenin Rahatına Bak (Türkü Versiyonu)❤

Şarkı Sözleri Gece gölgenin rahatına bak Bir de dön kaderimin bahtına yar Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını Dönüp bakmaz arkasına Bir de gel tat kalb..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.410 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni) 02:57

Nihal Sandıkcı Ft. Mansur Ark - Alavere Dalavere (2017 Yepyeni)

Şarkı Sözleri Ellere yakın benden uzak Sözlerin hep keder ve tuzak Konuşalım anlaşalım ora yerde buluşsak Bunca zaman bunu ben başaramadım Ne huyuna ne suyuna alışamadım..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi 05:26

Tedi Aleksandrova - Podgryavashti Zvezdichki feat. Azis & Nasi

Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Zack Knight ft Rami Beatz - Ya Baba” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot subm..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.714 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Selena Gomez - Ft. Ariana Grande - Greedy Like A Love Song 2017 02:39

Selena Gomez - Ft. Ariana Grande - Greedy Like A Love Song 2017

[Verse 1] It's been said and done Every beautiful thought's been already sung And I guess right now here's another one So your melody will play on and on, with the best of 'em You are beautiful, like a dream come alive, ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Guzarish Ghajini Hd 05:24

Guzarish Ghajini Hd

Yalvarış Sen benim bastıramadığım susuzluğumsun Sen benim ruhumun zevkisin Biraz daha yaklaş bana Yalvarırım! Kalbim eziyet çekiyor acılarda Haydi benim tonlarımda renklen Gel benimle adım adım Yalvarırım! Sadece evet d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mere Haath Mein - Fanaak 04:11

Mere Haath Mein - Fanaak

Ellerin Benim Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Ellerin benim olduğunda Cennetin kapıları benim olur. Bana yakın olduğunda, dünya kimin umurunda , Aşkınla perşanım ,zaferler kazansamda. Ellerin..

Arabesk Salla salla 00:50

Arabesk Salla salla

Şener Şen'in sesinden unutulmaz şarkı.Dinlemeden geçmeyin...

Ciguli Binnaz Klip 03:08

Ciguli Binnaz Klip

Binnaz Bari binnaz sen bu gece kudurdunmu Delirdinmi Şaşırdınmı Binnaz Çalgıcı karısı binnaz Esnaf karısı binnaz Kumarcı karısı binnaz Binnaz seni cesur kadın gördüler Bütün alem seni sevdiler Çalgıcı karısı binnaz ..

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in  Elbisesi! 11:21

İşte Benim Stilimde Yerden Yere Vurulan Deniz'in Elbisesi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 07 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 113. bölümünde Deniz Serkanova'nın elbisesi yarışmacılar ve jüri tarafından beğenilmezken Kerimcan Durmaz, Deniz'den elbisesini açıklamasını istedi. Kemal Doğ..

  • ANKA tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Devdas - Maar Dalak 04:24

Devdas - Maar Dalak

Chandramukhi​ Yeh Kiski Hai Aahat, Yeh Kiska Hai Saaya​ Kimin ayak sesleri bunlar, bu kimin gölgesi?​ Hui Dil Mein Dastak Yahan Kaun Aaya​ Kalbimi böyle çarptıran, kim geldi?​ Hum Pe Yeh Kisne Hara Rang Daala​ Bu p..

Şener Şen Ümidim Var 01:28

Şener Şen Ümidim Var

Arabesk 1988 beni unutsun demişsin, olsun hala ümidim var kar kalkınca altı bahar, olsun hala ümidim var yıkıp viran ettin beni, duysun bunu dağlar taşlar oldum ben sevda veremi, olsun hala ümidim var soldu sarardı gül..

Adile Naşit Sen Gidince 01:50

Adile Naşit Sen Gidince

Sen gidince bak neler oldu Kalbimin ucu yandı tutuştu Şu dünyanın düzenine bak Benim sevgilim neden yok oldu [Nakarat] Hop trininay nay, lay lay li lay lom Hop trininay lay, lay lay li lay lom Ah bu dertler canı..

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine 01:06

Adile Naşit Son Verdim Kalbimin İşine

son verdim kalbimin işine aaa ooom aklım ermedi gidişine son verdim kalbimin işine aaa ooom olmaz olsun onun aşkı sevgisi de yıllardır gülmedi yüzüm bir an sonunda baktım ki hep zararla ziyan..