#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

 Anne-Marie - Ciao Adios 03:29

Anne-Marie - Ciao Adios

Şarkı Sözleri [Intro] Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah Uh [Verse 1] Ask you once, ask you twice now There's lipstick on your collar You say she's just a friend now Then why don't we call her So you wanna go home with someon..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.603 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Omi - Cheerleader 03:08

Omi - Cheerleader

Omi - Cheerleader Şarkı Sözleri Oh I think that I found myself a cheerleader she is always right there when I need her oh I think that I found myself a cheerleader she is always right there when I need her She walks l..

Alişan - Bitanem 02:23

Alişan - Bitanem

Bir türküm olsun ağıtlar yakan Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alişan - Uslu Dururum 05:24

Alişan - Uslu Dururum

Bari gel ört üstümü Yokluğun odam soğuk soğuk Sensizlikten ödüm koptu Birdaha yapmam uslu dururum Bari gel ört üstümü Yokluğun odam soğuk soğuk Sensizlikten ödüm koptu Birdaha yapmam uslu dururum Bari gel ört üstümü Yokl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.163 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berksan Ve Hande Yener - Haberi Var Mı [BASS BOOSTED] 03:19

Berksan Ve Hande Yener - Haberi Var Mı [BASS BOOSTED]

Türkçe bass boost parçaları keyifle her yerde dinleyebilirsiniz..

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın 02:00

Dertli Dertli Çal Kemancı Emel Sayın

Unutulmaz bu acı Dertli dertli çal kemancı Her aşkta hüsran oldu gönül Bilmem bu kaçıncı Halime bak dertli çal Kemancı başımın tacı Gitme bu gece benimle kal Benim halim çok acı Değiştin kemancı Neden efkârlı ..

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien 03:43

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien

Arcangel - Tu Cuerpo Me Hace Bien Şarkı Sözleri Tu cuerpo me hace bien, nunca me hace mal Me hace respirar muy hondo, profundo X2 Una molécula de oxigeno en el aire, tú me haces alucinar Y si tienes amigas mami ven y..

Eminem - The Monster Ft. Rihanna 05:18

Eminem - The Monster Ft. Rihanna

Eminem - The Monster Ft. Rihanna Şarkı Sözleri [Hook: Rihanna] I'm friends with the monster that's under my bed Get along with the voices inside of my head You're trying to save me, stop holdin' your breath And you think..

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür 02:36

Emel Sayın Gideceğin Yere Beni de Götür

Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma ..

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle 02:30

Emel Sayın Yine Gönlüm Seninle

Emel Sayın Seni Sevdi Gönlüm Sözleri Aşkının her günü gamla dolsada Sevda dağlarında güller solsada Acıdan yüzüme yaşlar dolsa da Seni sevdi gönlüm Yine sevecek Gozlerin gozume bakmasa bile Ellerin elimi tutmasa bile Kal..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

Eminem - Not Afraid 04:18

Eminem - Not Afraid

Eminem - Not Afraid Şarkı Sözleri I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone Hola i..

 Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem 00:15

Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem

Okan Bayülgen Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem..

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum 04:26

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum

İntizar - Feat. Ahmet Selçuk İlkan - Ben Artık Sen Olmuşum Şarkı Sözleri Ne varsa aradığım bil ki sende bulmuşum Senden öncesi yoktu seninle var olmuşum Sende bütün ümitler,sende bütün özlemler Beni bende arama artık ben..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları 04:01

Anne Hathaway ve Jimmey Fallon Şarkıları

Anne Hathaway farkı... İngilizce'den başka bir dile oradan yine İngilizceye çevrilen şarkı sözleri bu kadar güzel söylenemezdi! Google Translate Çevirisiyle Yeniden Yorumladı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman 04:19

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman

Cengiz Kurtoğlu - Seninle Aşkımız Eski Bir Roman Şarkı Sözleri Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.517 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dawin - Shenanigans 03:56

Dawin - Shenanigans

Dawin - Shenanigans Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Dawin - Shenanigans” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are just ot ..

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video) 04:45

Erkan Güleryüz - Nezaket (Official Video)

NEZAKET Orta Yaşlar Yakın Artık Belirdi Tek Tük Beyazlar Ne Çok Zaman Harcamışız Meğer Şimdi Ne Koparırsam Kâr Dünya İşleri Beklesin Dinlensin Biraz Telaşlar Kaçırmadan Trenleri Küsüp Bizi Terk Etmeden Aşklar Dost G..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Erkan Güleryüz - Esmer 03:27

Erkan Güleryüz - Esmer

ESMER Hangi Ara Düşürmüşüm Eyvah Bir Baktım Deli Kanım Yerde Ardından Bakıp Çekerken Ahh Bir Yılan Zehrindeymiş Deva Derde Akşam İndi Gözlerime Dağ Rüzgarları Gibi Esmer Kekik Kokulu Siyah Perçemine Sürdüm Yüzümü Gülü..

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı 05:33

Erkan Güleryüz - Aşk Dansı

AŞK DANSI Eser Bir Yel Saçlarına Vurur Tarifi İmkânsızım Savrulur Bir O Yana Bir Bu Yana Gün Ağarırken Baygın Uyur Açılmış Dar Geliyor Düğmeler Süzülür Boynundan İnce Bir Ter Öpüşmekten Perişan O Dudaklarda Mor Men..

Katy Perry - Rise 03:17

Katy Perry - Rise

Katy Perry - Rise Şarkı Sözleri I won't just survive Oh, you will see me thrive Can't write my story I'm beyond the archetype I won't just conform No matter how you shake my core 'Cause my roots they run deep, oh Oh, y..

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı 03:50

Yusuf Güney Sevdaluğun Sarmadı

Sen beni hiç mi sevmedun Açtiğun yara derun İstesem de kapanmaz Sevdi gönul seni uslanmaz Ağlarum ağlayacak Dermanum da kalmadi Sevdaluğun hiç sarmadi Giderum gideceğum Nerelere bak sevduğum Sensizliğumun üstune..

Pink Martini Top 5 03:12

Pink Martini Top 5

Pink Martini Yepyeni Albümleri ‘Je Dis Oui’nin Avrupa Turnesi Kapsamında Pasion Turca Organizasyonu İle 15 Nisan’da İstanbul Volkswagen Arena’da!..

Sean Paul - Suh Mi High 03:37

Sean Paul - Suh Mi High

Sean Paul - Suh Mi High Şarkı Sözleri Hey there, unfortunately we don’t have the lyrics of this song named “Sean Paul - Suh Mi High” yet. We do try our best to have all the lyrics you want, but sometimes the lyrics are ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Chainsmokers - Paris 03:42

The Chainsmokers - Paris

The Chainsmokers - Paris Şarkı Sözleri [Verse 1: Andrew Taggart] We were staying in Paris To get away from your parents And I thought, “Wow If I could take this in a shot right now I don't think that we could work this o..

Alok, Bruno Martini feat. Zeeba - Hear Me Now 04:24

Alok, Bruno Martini feat. Zeeba - Hear Me Now

Şarkı Sözleri f get you to hear me now I know you'll get stronger When you get older Just don't shrug your shoulders When you get older Things aren't easy So just you believe me now If you don't keep it cool now You'll ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Xecê - Çoxkê Hind 02:38

Xecê - Çoxkê Hind

Xecê Çoxkê Hindo Kürtçe Şarkı Sözler Çoxkê hindo sore,malê min malê min malê min Çoxkê hindo sore,Sal borî ji emrê min Bişkoj dor man dore,,malê min malê min malê min Bişkoj dor man dore,Sal borî ji emrê min Cihkê des..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi! 10:09

Neslihan Doğrusöz Sesiyle Adeta Büyüledi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Öykü Serter, Neslihan Doğrusöz'ün elbisesini çok beğendiğini söyleyince Bahar Candan'da Öykü Serter'e katıldı. Neslihan yarışmacılardan sonra j..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aurosonic Saman Ya Sudite !! 02:16

Aurosonic Saman Ya Sudite !!

Kanalıma abone olmayı unutmayın...