#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Halil Sezai - Garip 03:52

Halil Sezai - Garip

Halil Sezai - Garip (Lyrics - Şarkı Sözleri) Dinle..

Şahangiller CanKan Olursa 00:59

Şahangiller CanKan Olursa

Bir zamanların matrix hareketleriyle şarkı söyleyerek gündemden düşmeyen ikilisi ve gözlüksüz hallerini görünce insanların ağır hayal kırıklığına uğraması sonucu dışlanan CanKan'ı Şahangillerden izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Komik Sonlu The Only Kiki Challenge 00:25

Komik Sonlu The Only Kiki Challenge

Arabadan inip şarkı dinleyerek dans etme akımında bir elim kaza izliyoruz efendim. Duran arabaya çapma.....

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı... 01:09

İntizar'ın Instagram'dan Paylaştığı Videoya Destek Yorumları Yağdı...

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'le özel görüntüleri çıkan İntizar, Instagram konserde şarkı söylediği anın videosunu paylaştı. Uzun bir aradan sonra paylaşım yapan şarkıcının paylaşımı binlerce yorum ve beğeni al..

Iggy Azalea - Work 03:47

Iggy Azalea - Work

Iggy Azalea - Work Şarkı Sözleri Walk a mile in these Louboutins But they don't wear these shits where I'm from I'm not hating, I'm just telling you I'm tryna let you know what the fuck that I've been through Two feet in..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California) 02:41

Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California)

Şarkı Sözleri [Pras] (Dante) Uh, I mean I'm just sittin right here (California) Ckeckin out these ladies right here, baby you hot (This is where he saw her) I mean you sexy, oh my God (I long to love her) Imagine one que..

Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi - Deli Yarim 05:37

Oktay Kaynarca ve Ercan Saatçi - Deli Yarim

Oktay Kaynarca Ercan Saatçi - Deli Yarim, Yeni 2018 Türkü..

Yiğit Okan - Oy Gelin 04:56

Yiğit Okan - Oy Gelin

Yiğit Okan - Oy Gelin Dinle/İzle Oy Gelin şarkı sözleri ile Akşam olur karanlığa kalırsın Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin Ödürdün beni Ellerin elime deydiği zaman İster ölüm olsun ist..

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman 04:21

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman

Gamze ft Kerem Ökten - Zaman Dinle Şarkı Sözleri Zaman,acelenmi var nereye gidiyorsun Zaman,herşeyin ilacıyım diyorsun Ozaman neden derdime derman olmuyorsun Anladım sen yalan söylüyorsun Durma,durma halimi birkez ols..

Zayn - Feat. PartyNextDoor - Still Got Time 03:45

Zayn - Feat. PartyNextDoor - Still Got Time

Zayn - Feat. PartyNextDoor - Still Got Time Şarkı Sözleri [Chorus: ZAYN] Just stop lookin' for love Girl, you're young you still got time Girl, you're young you still got time Girl, you're young you still got Just stop l..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
J Alvarez - La Fama Que Camina (Video Oficial) 04:21

J Alvarez - La Fama Que Camina (Video Oficial)

Yeah! ! One, two Ok, dale! Lo tengo pasado y tu no sabes pana mío Jode conmigo y sale partido Mira cabrón,tu estas mordido Porque estas pelado y yo ando millo Ya no me llaman por mi nombre Me dicen cash, por eso a la c..

Kaan Yalçın - Sev Yeter 03:51

Kaan Yalçın - Sev Yeter

Kaan Yalçın - Sev Yeter Dinle Sev Yeter şarkı sözleri ile güldürmedin hep ağlattın derdi bana sen tattırdın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın dert üstüne zulüm yaptın sanki beni sen yarattın isy..

Machine Gun Kelly - Feat. Hailee Steinfeld - At My Best 03:19

Machine Gun Kelly - Feat. Hailee Steinfeld - At My Best

Machine Gun Kelly - Feat. Hailee Steinfeld - At My Best Şarkı Sözleri [Ad-lib: Machine Gun Kelly] Turn my vocals up, alright [Verse 1: Machine Gun Kelly] I wrote this song as a message for help On behalf of anybody find..

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım 06:07

Resul Dindar feat Menekşe Çelik - Ah Buğdayım

Resul Dindar ve Menekşe Çelik’in “Karadeniz’e Kalan 3” isimli albüm çalışmasında seslendirmiş oldukları “Ah buğdayım” isimli şarkısını dinleyebilir ve “Ah Buğdayım” şarkısının sözlerini okuyabilirsiniz. Resul Dindar & Me..

  • Candy tarafından
  • 1.750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma 04:02

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma

Hüseyin Çetinkaya - Aldanıp Durma Dinle Aldanıp Durma şarkı sözleri ile; Aldanıp durma gönlüme düştün Haydi git durma sen de bir düştün Yok yok olmaz olmaz deme Şimdi sensiz nere gidem Bir baharı bırakıp da Kışa ..

Kodak Black - Conscience (feat  Future) [Official Audio] 03:39

Kodak Black - Conscience (feat Future) [Official Audio]

[Intro: Kodak Black] Yeah, Project Baby These streets took my conscience Glee Sniper Gang These streets took my conscience [Verse 1: Kodak Black] Yeah, everybody with me on that same thang I don't gang-bang but I bang b..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Herkes Dengi Dengine 01:36

Herkes Dengi Dengine

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Hüseyin Çetinkaya - Of 03:35

Hüseyin Çetinkaya - Of

Hüseyin Çetinkaya - Of Dinle Of şarkı sözleri ile; Hiç kimseyi sevemedim Senden hiç vazgeçemedim Senelerce bekledim kaybetmekmiş kaderim Bir gün olsun gülmedim Derdimden bahsedemedim Gittin oldun ellerin Sevdiğimd..

An ve An - Ağla Bebeğim 03:54

An ve An - Ağla Bebeğim

An ve An - Ağla Bebeğim Dinle ŞARKI SÖZLERİ / LYRİCS AĞLA BEBEĞİM HEP BENDEN ALDIN İNAN YARIM KALDIM SONUNDA AMA BÖYLE GEÇER SANMA ALIŞIRSIN ZAMANLA YETER ARTIK ETTİKLERİN BU KAÇINCI TERK EDİŞİN DÖNER DEDİM SANA DÜN..

Serkan Özdemir - Beni Boşver 03:26

Serkan Özdemir - Beni Boşver

Serkan Özdemir - Beni Boşver Dinle Beni Boşver şarkı sözleri ile Vazgeçtim seni ben yapan, her korkudan azat ettim ben seni… Yenildim beni sen kılan her cümlede tutsak ettin sen beni Oysa ellerin senim en derin yerin..

Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi 03:18

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi

Ufuk Beydemir - Sevda Gibi Dinle Sevda Gibi şarkı sözleri ile Açıyor ya bazı geceler sana bir kapı Gidiyorsun ya hiç bilmediğin yerlere Tanıyorsun ya aslında tanımadığın her şeyi Kalıyorsun ya put gibi olduğun yerde ..

Normal Değil - Kal Benimle 03:38

Normal Değil - Kal Benimle

Normal Değil - Kal Benimle Dinle Kal Benimle şarkı sözleri ile Kal benimle gitme uzaklara Attığım her adımda sen vardın yanımda Çal kapımı haydi sarıl bana Her şeyin var bir sonu bu bir veda oldu Parçalandım kaybold..

Jeyhun Ares - Eğyar 03:42

Jeyhun Ares - Eğyar

Jeyhun Ares - Eğyar Dinle Eğyar şarkı sözleri ile Dağıl ey Dünya, Kədər qalx oyna, Mən bu gecə yenə dərdliyəm. Dəvət etsəm səni şərikli günaha, Necə alım səni yanıma? İnan heç bilmirəm. Öpmək istərəm səni bir nəfəsd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At 03:30

Kenan Doğulu - İlk Adımı Sen At

Düşlerini gözlerinin rengine boyadım Başka birşey düşünemez oldum rüyadayım Önüm arkam sağım solum senle kaplıyım Tabii hala delirmediysem sende boş değilsin bana İlk adımı sen at! İlk adımı sen at Benim ayaklarım yere ..

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi 04:36

Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi

Ferdi Tayfur Sabahçı Kahvesi Dinle Ferdi Tayfur - Sabahçı Kahvesi Şarkı Sözleri Albüm Adı : Prangalar Düzelten : ahmtkck Sevgilim sevgilim Bak yine şafak söküyor Sevgilim sevgilim Bak yine sabah oluyor Şimdi sen kim ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jeremih - Feat. Chris Brown 04:03

Jeremih - Feat. Chris Brown

Jeremih - Feat. Chris Brown Şarkı Sözleri [Verse 1: Jeremih] I gave you the best that you ever had Gave you one dose and got you addicted I could own that, all night and all day Say you on my plate, girl, you so deliciou..