#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın 03:08

Aziz Piyade - Bu Şehri Yakın

Bu Şehri Yakın şarkı sözleri ile Sen sakın endişelenme kadın Kadın üşürse bu şehri yakın Yakınlarda olucam sakin Ben gidince gökyüzüne bakın Kalbim saklı bir vazoda Kafan güzelse yaz ona Kim kırdı lan bu vazoyu Hemen ç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bruno Mars Treasure  (With Lyrics) 02:50

Bruno Mars Treasure (With Lyrics)

BRUNO MARS LYRICS : Şarkı Sözleri Treasure Baby squirrel, you’s a sexy motherfucker Give me your, give me your, give me your attention, baby I gotta tell you a little something about yourself You're wonderful, flawle..

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu 04:02

MFO - Yalnızlık Ömür Boyu

Senle beraber olsamda sevgilim Ayrılsakta, ölsek de bu yolda Hep yalnızlık yavrum Yalnızlık ömür boyu Yalnızlık ömür boyu Senle beraber olsamda sevgilim Hiç görmesek birbirimizi, özlesek Ömür boyu bağlansakta Se..

Rafet El Roman - Tükendiğince 03:46

Rafet El Roman - Tükendiğince

Rafet El Roman - Tükendiğince İçimde zehir zıkkım bir keder var Hiç bilmediğim farklı duygular Dünya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinçten eser yok Ağırıma gitti çekip gidişi Çöktü içime ayrılık taş gibi B..

  • Candy tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Berrak Derin - Var Mısın 04:09

Berrak Derin - Var Mısın

Var mısın? şarkı sözleri ile Hep senle başlar Sevgi sözcüğü Söylenir gözden kalbe Sevdalım birden sardı hasretin Özlemin bitmez bende Çıktım artık yoldan Nokta koydum aşka Seviyorum yeni yeni ben Aldın aklımı baştan Ben..

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden 03:03

Ufuk Çakır - Senin Yüzünden

Şarkı Sözleri: Bir hayalim vardı aşka dair sana dair Belki güzel anlatamam değilim ki şair Bi' gittin dönmedin geri yenemedim gamı kederi O gün bugündür yüreğim yangın yeri Senin yüzünden senin yüzünden İki kelimeye muh..

Eda Baba  Esmer Günler 03:57

Eda Baba Esmer Günler

Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma yapma Sen de mi aklıma sığmıyor sen de mi Sen m..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.257 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asu Maralman Sandığımı Açamadım 02:45

Asu Maralman Sandığımı Açamadım

Sandığımı açamadım loy loy Çeyizimi saçamadım loy loy Yazık oldu gençliğime loy loy Bir yiğide kaçamadım loy loy Ezme ile süzme ile loy loy Yar bulunmaz gezme ile loy loy Mezarımı kızlar kazsın loy loy Altın saplı kazma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.301 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Şevval Sam  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:39

Şevval Sam Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Of ooooff oooooooof of of Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti ..

Neco Orkun - Sık Sık 03:31

Neco Orkun - Sık Sık

Sık Sık şarkı sözleri ile Veda Etmek Olay Sorun Sükut O Mucize Söylemesi Kolay Anlatabilmek Mesele Sık Sık Beni Nereye Kadar İstersen Sabaha Kadar Korkma Yanmaz Kalbin, Sakin Bizde Aşklar Ölene Kadar Adını Koyamıyor..

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine 03:48

Ertan V İsrafil - Dibine Dibine

Dibine Dibine şarkı sözleri ile Nerde nasıl takılıyorsan Hangi kafayı yaşıyorsan Umudunu tüketiyorsan Çaresiz hissediyorsan Dik tut başını yürü gerine gerine Durma lafı koy yerine yerine Korkma taşırım seni sevine sevi..

Nihan Akın - Yaz 03:42

Nihan Akın - Yaz

Yaz şarkı sözleri ile Kırıldım beni parçalara ayırdın Ahh yetmedi sana gözyaşım Daha da acıttın Gelme istemem artık beni sevme Zorla günahıma girme Yüreğimden çekip atma bi yalana Gelme istemem artık beni sevme Yangınım..

Burak Şenluk - Melek 03:58

Burak Şenluk - Melek

MELEK Şarkı Sözleri Kitaplarını kaldırmadım Hala duruyor masanda Mutfak epey bir dağıldı senden sonra Yemek yapamıyorum galiba Sana aldığım ilk gülü Unutmadım hiç o günü Tıpkı diğer günler gibi Sağ yanımda bir mele..

Yurtseven Kardeşler  Elveda 04:00

Yurtseven Kardeşler Elveda

Çok değiştin..sen sevgilim Ayrılığı söyler dilin Yarım kaldı bu aşkımız Sızlıyorum yanar içim Karar verdim ben..herşey bitti Gideceğim buralardan Artık elveda Son kez sarılayım boynuna Seviyorum senİ ama Dönmem..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.982 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı 04:20

Aslı Güngör & Ferhat Göçer Kalp Kalbe Karşı

Kalp kalbe karşı Uyandım birden seninle Gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde Hasret bize uymamış Kalp kalbe karşı derler Sende üzüldün mü? Ay bile çeker gider Geceyi düşündün mü? Yalnızlık bende saklı Çıkmaz bi..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Ayşen Birgör Ahdım Olsun 05:48

Ayşen Birgör Ahdım Olsun

Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Bakakaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat, kadere inat Seni sil baştan yaşayacağı..

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler 03:53

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler

Rafet El Roman - Kumsaldaki İzler dinle Kumsallar boyunca bak ayak izlerimiz var Deniz bile silmemiş söyleyeyim bak neden Aşkımıza hürmetten Sende yok bu hürmet, aşkımızı unuttun Benim olan o kalbi bahaneler bulup da Ba..

  • Candy tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti 03:53

Sefa Topsakal - Aşk Bizi Ziyan Etti

Aşk Bizi Ziyan Etti şarkı sözleri ile Yarını görürüz bi şekil eminim. Öbür güne de Allah kerim. Dayan dayanabildiğin kadar. Olan dündü mesele bugün.. Yandın da, söndün de, sözünden döndün de, Seviştin de, savaştın kend..

Cake Mosque - Alterego 04:49

Cake Mosque - Alterego

Alterego şarkı sözleri ile Sen her neysen sen, Benim ne senlen, ne elbisenlen derdim yok! Ben her neysem ya da kimlerdensem, Senin benimle işin çok!..

Yaşar Kurt - Ruhum 04:30

Yaşar Kurt - Ruhum

Ruhum şarkı sözleri ile Ne zaman geldin ruhum Görmedim seni Uçaktan atlarken unuttum Galiba Özledim Sarıl bana ruhum Ne olur sar beni Çığlıklar geçti üstümden Bulutlar geçti Ve o gençlik günlerimizde Sen ve biz Seni..

Demet Akalın - Esiyor 03:31

Demet Akalın - Esiyor

Esiyor şarkı sözleri ile Yokluğunda çok acı çektim demeyi isterdim Bi iyi geldi ki ayrılık bitti bütün derdim Alışmadık kalpte aşk durmaz, durmadı zaten Kimsenin yanı boş kalmaz kalmadı zaten Yeni bir aşka yelken açtı..

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver 03:49

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver

Rafet El Roman - Aşkından Haber Ver dinle. Kim bilir ömrümüm kaçıncı telaşı Sevgilim uğruna döktüğüm gözyaşı Şimdi yoksun diye, düştüm bi hallere Kimse yokluğunda bunca özlenmedi Olur ya bilmeden kırdıysam kalbini Bağış..

  • Candy tarafından
  • 748 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz 03:33

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz

Rafet El Roman - Yaşananlar Anlatılmaz dinle Beni sara sara Bana baka baka gitmeseydin Seni düşünmemek Olanlara üzülmemek çok zor Geçen yıllara ağladım yana yana Sen giderken Seni anlamak ya da seni unutmak Çok zor. Ap..

  • Candy tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Sen ve Ben 03:51

Rafet El Roman - Sen ve Ben

Rafet El Roman - Sen ve Ben dinle Boyun egme üzülme karsimda Bu senin karakterin yaziklar olsun sana Yine dilerim yolunda umutlar Kedersiz bir sevgin mutlu gönlün olsun Damla damla yaslar Birlesir içinde o anilar Elleri..

  • Candy tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Yollar 03:51

Rafet El Roman - Yollar

Rafet El Roman - Yollar dinle Her hüsranla biten hikayenin ardından, Sayfayı çevirince başlanmazmış sil baştan! Sandım ki artık herşey geride kaldı Temiz bir sayfa, yeni bir şans artık hep aydınlık Her hüsranla biten h..

  • Candy tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim Sen Oldun şarkı sözleri ile; Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kır..