#Narkozun etkisiyle ameliyatta Şarkı söyledi

Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu 03:37

Kenan Doğulu - Hiç Bana Sordun Mu

Kenan Doğulu - C Şarkı Sözleri Sebepsiz çekip gittin Anlayamadım ki ben seni Hata bende biliyorum Söyleyemedim ki hislerimi Biliyorum artık geç Ama haykırıyorum gerçeği Ben sensiz sevgisiz ben sensiz kimsesiz Hiç ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.117 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çağberk - Bugün Git Yarın Gel 03:02

Çağberk - Bugün Git Yarın Gel

Bugün Git Yarın Gel şarkı sözleri ile Kelimeler yetse, anlatsam seni Haykırsam ele güne, rezilliğini Utanmasam kendimden, şu temiz yüreğimden Bir kalemde harcardım seni Boş ver üzülme, kaybettin beni Kötü kader, y..

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor 03:46

Son Uçurtma - Güneş Veda Ediyor

Güneş Veda Ediyor şarkı sözleri ile Bir güneş geçiyor penceremden Martılar gönlümden Bir çiçek gidiyor penceremden İnsanlar gönlümden Söyle nasıl yaptın bunu bize Tüm sensizlikler içimizde Söyle yalanlarını bugün bize ..

Alya - Gücün Varsa 02:36

Alya - Gücün Varsa

Şarkı Sözleri: Gelemiyorum üstesinden Sevemiyorum ta derinden Kanadı kırık kuşlar gibi çırpınıp duruyorum Sebebi oldun bazen Yerini buldun zaten Daha görecek günler varken Yok olup gittin madem Günahıyla sevabıyla İç..

Koray Avcı - Diz Dize 02:50

Koray Avcı - Diz Dize

Koray Avcı - Diz Dize Şarkı Sözleri Evimizin önünden dere akar denize Yaşlansaydık sevdiğim senin ile diz dize Kara yemiş dalının açtı beyaz çiçeği Bu sevdadan fayda yok geçirmişiz zamanı Yüce dağ değildim duman sardı b..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.472 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar - Güz Gülleri 02:55

Ebru Yaşar - Güz Gülleri

Ebru Yaşar - Güz Gülleri Şarkı Sözleri İnan ki ağlamadım Hüzünlüyüm sadece Gözlerimdeki nemler çığ gibi Yağar böyle her gece Güz gülleri gibiyim Hiç bahar yaşamadım Ya sevmeyi bilmedim yıllarca Ya sevince geç kaldım Şi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
James Blunt - Don't Give Me Those Eyes 04:03

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes

James Blunt - Don't Give Me Those Eyes Şarkı Sözleri [Verse 1] Staring at you naked Hotel room in Vegas I love you but I hate it And we can't tell anyone Take this love and break it I don't think I can take it Go back to..

Polly Pocket - Televizyonda Polly 17:37

Polly Pocket - Televizyonda Polly

Nihai macera için Polly Pocket ile takım! En güzel maceralar için Polly Pocket'in ekibine katıl! Polly kendine güvenen, havalı, arkadaş canlısı, iyimser, maceracı, becerikli ve sadık biri. Eğlenmeyi, maceralara atılmayı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 150 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor 00:58

Karlar Ülkesi - Anna Kardan Adam Yapalım Şarkısını Söylüyor

Elsa’yı ikna etmeye çalışan Anna, evin dört bir yanında neşe saçarak şarkı söylüyor!..

  • ÇocukTV tarafından
  • 13.061 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun 03:16

Yavuz Efe - Evvelim Sen Oldun

Evvelim sen oldun şarkı sözleri ile Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıl..

Funda Arar - Çık Aradan 03:57

Funda Arar - Çık Aradan

Çık Aradan Şarkı Sözleri ile, Bak zaman geçiyor durmadan Ne olur sen de vurma, özlem ortadan İlaç yok merhem yok acı tavan Kurudu gözlerim çatladı yaştan Yanağıma dökülen tuzlu sudan Kelimesi yok ki kifayeti olsun Sank..

Gönül H Yazar - Dünya Yalan 03:38

Gönül H Yazar - Dünya Yalan

Dünya Yalan şarkı sözleri ile Kaç gecelik aşkındım Neden beni harcadın Beni bile bile yaktın Unutmadım unutmadım Ateşten yanan ellerim Kirletilmiş gençliğim Yorgun düşmüş ayaklarım Kirlenmiş pabuçlarım Yalan yalan ..

Snoop Dogg - Trash Bags 03:48

Snoop Dogg - Trash Bags

Snoop Dogg - Trash Bags Şarkı Sözleri Intro: Female Voice] You gotta come to [?] right now It's poppin', [??] money left to right I say you bring that bag Music Major [Hook: K Camp & Snoop Dogg] Trash bag, full of cash,..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performans) 06:11

Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performa

Ferhat Göçer - Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Böcek - Kaos 04:20

Hakan Böcek - Kaos

Kaos Kaos şarkı sözleri Bu sabah kalktım Baktım aynaya Ben neymişim.. dedim Ne sanıyorlar? Yoksa kendini kaybeden ben miyim? Ne acı.. Gerçek saklı içimde Ki ben böyle değilim Karışmasın kimse hayatıma Ben böyle..

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın 03:52

Mahlas Muhlis - Sende Kalsın

Sende Kalsın şarkı sözleri ile Anlamıyorum alınmış duygular sever oldum kaçınca duvarlar BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME BANA DERDİNLE GELME Sende kalsında,sende kalsında anlatsam derdimi der..

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım 03:27

Çisil Egeli - Bir Yola Çıktım

Bir Yola Çıktım şarkı sözleri ile Bir yola çıktım bugün Kırık dökük hayatlara renk verdiğim Mühim değil, yazık değil Vurulsa da leke yapsa da ümitlerim Seher vakti korkularımdan Kanat yaptım maviye doğru Sakın döndürm..

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün 03:40

Ayda - Her Şey Bitecek Bir Gün

Ayda Mosharraf - Herşey Bitecek Bir Gün Şarkı Sözleri biliyorsun hersey bitecek bir gun umut ve ozlem hep bosuna biliyorsun hersey bitecek bir gun kalacagim bir basima kimbilir kimler tutacak ellerinden kimlere guleceks..

Ersan Er - Ah Yalan Dünya 04:02

Ersan Er - Ah Yalan Dünya

Ersan Er - Ah Yalan Dünya Şarkı Sözleri Hep Sen Mi Ağladın Sen Mi Yandın Ben De Gülmedim Yalan Dünyada Sen Beni Gönlünce Mutlu Mu Sandın Ömrümü Boş Yere Çalan Dünyada Ah Yalan Dünyada Yalan Dünyada Yalandan Yüzüme Güle..

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın 05:30

Muazzez Ersoy - Sen Beni Çok Ararsın

Muazzez Ersoy - Beni Çok Ararsın Şarkı Sözleri Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Günlerden bir gün olur içini yakar hasret Sen beni çok ararsın çok ağlarsın sevgilim Bu hayat böyle gitmez birgün değişir elbet S..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan Ertem - Nilüfer 03:41

Ceylan Ertem - Nilüfer

Ceylan Ertem - Nilüfer Şarkı Sözleri Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Cennetime alsam seni, hazlara salsam seni Sahici ruh, cihanda sulh, gözümde yok başka hayal Bir de yani sen de bir gün sevsen beni S..

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm) 44:57

Aşk-ı Şedid Nursun Sen (Beklenen İlahiler) (Full Albüm)

Şarkı Listesi: 1. Seherde Allah Diyelim (Hüseyni - Uşşak Makamı) 00:00 2. Dikkat Et Sakın (Rast İlahi) 03:11 3. Kırıldı Zulmetin Bab-ı (Uşşak İlahi) 06:47 4. Kur'an-ı Kerim Nahl Süresi (Nihavent Makamı) 11:33 5. Zulmet-i..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.770 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik 03:24

Ufuk Beydemir - Yüreğimdesin Akustik

Yüreğimdesin şarkı sözleri ile Ey aşk, Bodrum’da bir sahildesin, Ey aşk, Bu odada bir yerdesin, Durdu zaman yüreğimdesin, Vicdan, Dikenlerin içindeyim, Ben hala, Toprağın üzerindeyim, Durdu zaman yüreğimdesin, Tıkan..

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak 03:30

Fırat Enül - Okyanus ve Bardak

Okyanus ve Bardak şarkı sözleri ile Önümde okyanus Elimde Bardak Dökmem sana yansan Olur mu kalbim Sana simit candan Değil ateş, suya karışsan Varsan, vursan yüreğimin kıyısına Dudaktan kapanan bu kapı açılmaz san..

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine 03:53

Çöp Kutusu - Gülüşüm Yerine

Gülüşüm Yerine şarkı sözleri ile Yağmuru tutamam daha fazla Yağar biraz zaman sonra Saklanalım gel tutulmadan Yine gidersin sonra Üzdün hep utanmadan Anlar olurken hatıralar Yüzleşmekten korktun hep Gel bu sefer ..

Sedat Can - Yalana Dolana 05:09

Sedat Can - Yalana Dolana

Yalana Dolana şarkı sözleri ile Zaten benimde senle ilgili şüphelerim vardı Ama ben cesaret edemedim aşk hep ağır bastı Üstüne vazife olmak istemem zaman dardı Yalana dolana, sığınma hiç gerek yok Oyana buyana sallama ..

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi 02:47

Gece Gölgenin Rahatına Bak - Game Of Thrones Parodi

Şarkı Sözleri: Gece nöbetinin rahatına bak bi' de dön Snow'un bahtına yan yar Seni Khaleesi anlayacakta, dön Westeros’un halina yan Aldı Arya kılıcı da,gidiyor bıraktı bize tazısını Martelin kafayı dağ patlattı gel tat..

  • JET TV tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı 02:39

Miskin Miskin Oturma - Haydi Eller Havaya Çocuk Şarkısı

Miskin Miskin Oturma Şarkısı. Sözleri ve Videosu Küçük Kurbağa Miskin Miskin Oturma Şarkı Sözleri Şu dünyanın derdi bitmez Çekmeye ömrümüz yetmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş para etmez Üzüldüğün şeylere bak İnan beş p..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Kedi Gibi 04:10

Tarkan Kedi Gibi

Gel Vur Tam On İkiden Öyle Bir Gel Ki Bir Anda Oynasın Yer Yerinden Gel Sensiz Anlamı Yok Ne Çok Özledim Ne Çok O Tatlı Telaşı Bir Bilsen Al Uçur Kanatlarında, Seyre Çıkalım O Kızıl Ufuklarda Hadi Aşk Beni Çağır Da Yanın..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.244 görüntüleme
  • 7 yıl önce